Ik bestelde een bamboe bordelrol en 1 dag later nog 3. Toen ik mailde dat beide bestellingen in 1 pakket geleverd mochten worden, was men erg verheugd. Het scheelde immers ons beiden de verzendkosten.... Toon meer
Op de site stond een horloge die mijn dochter heel graag wilde, dus deze besteld. Later kregen we bericht dat dit artikel niet meer op voorraad was en dat we ons geld terugkregen. Het geld hebben we i... Toon meer
Mooi product, oogt heel mooi en heel natuurlijk. Het was opzich snel in elkaar te zetten, misschien zou alleen een Engelse handleiding handiger zijn dan een chinese handleiding (ik had er verder geen... Toon meer
Helaas hebben we een licht beschadigd product ontvangen. Na een mailtje waarin we uitgelegd hebben wat er volgens ons mis was gegaan met de levering. De reactie was snel en positief, we mochten de was... Toon meer
🔄 Let op: Wij zijn overgestapt naar WebwinkelKeur! We willen onze klanten bedanken voor het delen van hun ervaringen hier op Trustpilot. Vanaf heden verzamelen we onze reviews via WebwinkelKeur, waar u nog steeds eerlijke en transparante klantbeoordelingen kunt lezen en achterlaten. 🛍️ Over Koning Bamboe Welkom bij Koning Bamboe, uw online specialist in stijlvolle en duurzame mode-, woon-, slaap- en tuinartikelen. In onze webshop vindt u een zorgvuldig geselecteerd assortiment producten die comfort, kwaliteit én esthetiek combineren. Of u nu uw interieur wilt verfraaien of op zoek bent naar comfortabele kleding, bij ons vindt u het allemaal — met oog voor detail en liefde voor design. 📦 Bestel eenvoudig, veilig en snel via onze webshop. ⭐ Benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Bezoek onze pagina op WebwinkelKeur!
Vraagt klanten om een review
Eerdere fouten door Koning Bamboe goedgemaakt !
Na aanvankelijke problemen met de levering van twee schoenenrekken en bamboo t-shirts, is de zending toch nog gekomen en een korting aangeboden i.v.m. het eerdere ongemak. Het is uiteindelijk netjes afgehandeld.
De bestelling was vertraagd en ik ongeduldig.
Na een paar mails prima afgehandeld. Aardige mensen.
Ontbrekend onderdeel
Er zat een onderdeel niet in het geleverde pakket.
Dat is heel netjes opgelost en de volgende dag alsnog in huis.
Snelle en goede service
Het is een goede kwaliteit kapstok
Perfecte service
Wederom tevreden over de stormen heren…
Wederom tevreden over de stormen heren boxenshorts
snel en goed geleverd
Bestelling wordt niet binnen de beloofde tijd geleverd.
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, terwijl op de website van Koning Bamboe werd gezegd dat het na het bestellen de volgende dag zou worden geleverd. Er zijn inmiddels vier werkdagen verstreken...
En Koning Bamboe geeft ook geen informatie waarom zij de bestelling niet op tijd kunnen uitvoeren.
Prachtig schoenenrekje/ snel geleverd
Prachtig schoenenrekje/ snel geleverd. Heel erg blij mee
Snelle levering, mooi product
Koning bamboe kwam de afspraken na: snelle levering met duidelijke communicatie erover én een mooi product dat voldoet aan de verwachtingen op basis van foto's en omschrijving op de website.
Fijne producten en goede service
Fijne producten en goede service. Een leverancier van het bedrijf kon het bestelde product niet in de juiste kleur leveren. Dit is door de mensen van Koning Bamboe meteen naar mij gecommuniceerd en op een goede manier opgelost.
Zeer goede service!
Ik had niet de goede maat van het artikel besteld, maar is keurig opgelost door koning bamboe...superservice!
Kreeg nog een cadeautje toe!
Bamboe boomkapstok
Leuke korting gekregen.
Leuke boomkapstok, goed materiaal.
Snelle levering.
Ik had een badkamer rekje gekocht
Ik had een badkamer rekje gekocht. Bij het bezorgen was de doos stuk en waren twee plankjes beschadigd .
Het probleem gemaild, de volgende dag was er al een nieuw rekje verstuurd. Deze is goed aangekomen.
Top service.
Bamboe boxers besteld top kwaliteit
Bamboe boxers besteld top kwaliteit!
En supersnel geleverd.
Dekbedovertrek
Heb mijn dekbedovertrek zelf opgehaald in Waalwijk.
Sympathieke Koning Bamboe.
Prima dekbedovertrek.