Jeśli chodzi o produkt, który zamówiłam to ciężko powiedziec. To był prezent i go nie użyłam. Ale byłam pod wrażeniem ekologicznej strony przesyłki. Papierowa taśma, konopne wypełnienie i do produktu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bardzo dobra szybka obsługa klienta. Mailowe wsparcie z pytaniami, zakupami, przesyłkami niemal w czasie rzeczywistym. Nigdy się nie spotkałem z tak dobrą obsługą.To się chwali. Ceny standardowe jak... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Konopny buch .. jest to jeden z lepszych sklepów internetowych jaki znalazłem.. szybki czas realizacji zamówienia .. zaangażowanie w pracę którą wykonują i rzetelne podejście do klienta. Zamawiam o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Począwszy od zamówienia, a skończywszy na dostawie to mogę powiedzieć jeśli chodzi o podejście do klienta to wszystko naprawdę na wysokim poziomie. Zamówienie jednego dnia, drugiego kurier puka. Nato... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Wybieramy tych najlepszych, aby mieć pewność co do jakości sprzedawanych przez nas produktów. U nas nie ma miejsca na kompromisy. Zdrowie Klienta – rzecz święta. Sklep CBD
Metro Nowy Świat-Uniwersytet, poziom 1/lok. 1012, 00-046, Warsaw, Polen
Vraagt klanten om een review
Paczka przyszła bardzo szybko. Produkt dobrze zabezpieczony a na dodatek naklejka w gratisie.Polecam

Antwoord van u Bucha
Przede wszystkim muszę pochwalić sam produkt. Chodzi mi o susz Mars. Mega pozytywne zaskoczenie. O smaku nie warto dużo pisać bo i tak jest to kwestia indywidualna, chociaż mi akurat Mars bardzo przypadł do gustu. Czułem taki głęboki smak ziołowy przy wdechu a przy wydechu bardziej jakieś cytrusiki. Samo działanie? Rewelacja jak dla mnie. Fajne wyciszenie, relaks i lepszy humor. Najlepszą cechą jaką zauważyłem to takie pozytywne "bycie tu i teraz". Wczesniej korzystałem z tanich suszów z allegro o rzekomo wysokich wartościach cbd, niepopartych żadnymi analizami czy badaniami i zawsze czułem że to nie do końca jest to czego szukałem.
Sam sklep Konopny Buch i ludzie którzy tam pracują chyba również zasługują na jakieś pozytywne docenienie. Za bardzo szybką wysyłkę to raz. Za na prawdę miłą obsługę aż do momentu otrzymania paczki, to dwa. Paczka i susze też fajnie zapakowane. Nawet zdziwiło mnie, że była tam naklejka "NIE RZUCAĆ FRAGILE", zacząłem myśleć że to jakaś pomyłka bo przecież w środku jest tylko susz. Jak się okazało później w domu, było to uzasadnione z powodu fajnego gratisa.
W pojemnikach z suszem saszetki regulujące wilgotność - super sprawa. Na prawdę jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie i na pewno tu wrócę.
Pozdrawiam.

Antwoord van u Bucha
Natomiast jeśli chodzi o jakość suszu to będzie dopiero testowany, ale już mogę powiedzieć, że susz naprawdę wygląda i pachnie bardzo fajnie ;) - akurat ja zrobiłem większe zamówienie bo Goblina 8g , Mars 6g i Kosmos 6g, myślę że będę pozytywnie zadowolony. Chłopaki przynajmniej nie ściemniają, że w tym suszu po 15% czy 20% cbd. Polecam gorąco !

Antwoord van u Bucha
Świetna obsługa klienta produkt na najwyższym poziomie realizacja jak najbardziej prawidłowa polecam
Wszystko super, paczka przyszła bardzo szybko, wszystko dobrze zapakowane, kod na następne zakupy i darmowa wlepa.
Polecam sklep

Antwoord van u Bucha
Dałem sobie trochę czasu na ocenę, dlatego, że początkowo susz Kosmos mnie zaskoczył. Liczyłem na więcej dymu i więcej smaku. Stąd też decyzja o odbyciu kilku sesji waporyzacji przed napisaniem recenzji. Teraz już z pewnością mogę dać 5/5. Cały problem polegał na moich oczekiwaniach odnośnie suszu. Gdy dałem mu szansę bez oczekiwań okazało się, że susz smakuje konopnie, naturalnie, a nie marihuanowo, że dymu co prawda nie ma zbyt wiele (nad czym trochę ubolewam), ale za to efekt jest świetny. A CBD kupuje się przecież dla efektu. Relaks dostępny o każdej porze dnia sprawia, że Kosmos zasługuje na szansę, a na pewno przyniesie pozytywne efekty.

Antwoord van u Bucha
Dobre produkty w dobrych cenach, błyskawiczna wysyłka.

Antwoord van u Bucha
Dopiero jesteśmy na pierwszym dniu stosowania olejku full spectrum więc jeszcze nic nie mogę powiedzieć . Ale bardzo miła obsługa , szybka wysyłka , zero problemów . Super ❤️.

Antwoord van u Bucha
Ekspresowa wysyłka, nie minęła nawet doba od zamówienia i już odebrałem produkty, polecam :)

Antwoord van u Bucha
Prokliencka postawa i błyskawiczna realizacja. Polecam i sam będę również wracał do firmy.

Antwoord van u Bucha
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybka wysyłka, wszystko w jak najlepszym porządku.

Antwoord van u Bucha
Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka. Jak najbardziej polecam.

Antwoord van u Bucha
Szybkie dostarczenie bo Tylko 2 dni robocze, + dostałem naklejkę i zniżkę na kolejne zakupy więc myślę że sklep/firma dba o swoich klientów.

Antwoord van u Bucha
Szybko, sprawnie i na temat. Profesjonalna i miła obsługa! A gratis wbił mnie w fotel ;) POLECAM!!!

Antwoord van u Bucha
polecam miami haze na relaks oraz underground do aktywności fizycznej ;)