Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt fire konferenceborde og to whiteboards hos Kontorgaarden og har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. De har et flot udvalg, er nemme at få fat på og meget hurtige til at svar... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse, og super god og fleksibel betjening. Jeg købte en stol på nettet og hentede den dagen efter. Deres lager/show-room er utroligt stort, så det kan anbefales at tage der hen for at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sofaen var nøjagtigt så flot og elegant som billedet på hjemmesiden lovede. De leverede hurtigt og alt papirarbejdet blev også ekspederet hurtigt. Vi har tidligere købt skabe til kontoret og det var... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Modeontwerper
  6. Schrijfwarengroothandelaar
  7. Woonkamermeubilairwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi leverer bæredygtige og moderne kontormøbler til både private og virksomheder i Danmark og Norden. Med fokus på kvalitet, ergonomi og miljøvenlige materialer skaber vi stilrene og funktionelle arbejdspladser. Vores mission er at forene æstetik og ansvarlighed – og gøre det nemt at vælge grønt uden at gå på kompromis med design.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,8

Alle reviews

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik igår leveret et smukt og meget…

Fik igår leveret et smukt og meget stort hæve-sænkebord. Kontorgaarden var meget fleksible ift en lille rabat, hurtig levering, hjælp til indbæring og var endda så venlige at tage mine gamle kontormøbler med retur uden ekstra beregning. Stort tak herfra:)

16 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Svarede prompte på henvendelser med gode rådgivende svar.
Hurtig og effektiv levering.

Meget service minded firma - top notch 5/5*

16 maart 2026

Absolut 5/5

Absolut 5/5

Dette burde være udgangspunktet for kundeservice for alle virksomheder

Blev guidet gennem valg af møbler, deres anbefalinger til borde/stole samt levering.

Venligt salgspersonale og problemfri levering i godt humør.

Klart den bedste kundeserviceoplevelse jeg har haft længe.

Jeg kommer helt sikkert tilbage når jeg skal bruge noget nyt til kontoret. 😁

10 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Very happy with the furniture

Very happy with the furniture! Delivery exactly as discussed and on time, friendly delivery.

Two of the desks I ordered were unfortunately not available anymore, but got replaced with very nice different ones.

I will definitely buy here again.

14 januari 2026

Super service

Super service, hurtig levering, ordentlighed og god kommunikation, gør at vi også kigger forbi Kontorgaarden næste gang, vi skal bruge et møbel.

19 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering - varen bedre end forventet!

Super hurtig levering.
Hurtig kommunikation fra salgsafd.
- hvor tit oplever man ikke at leverandørerne er dagevis pm at svare…?, Kontorgaarden svarer lyn-hurtigt….:-)
Varen var i præcis den beskrevne stand - endda en smule bedre…:-)
De bedste anbefalinger herfra til Kontorgaarden. Mvh Jens Pisarski, Billund

8 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sjældent oplever man så god service

Sjældent oplever man så god service.

Jeg har jagtet et kontorbord i et stykke tid; har ringet til mange - men det samme hver gang, enten får man fat i en AI, eller en medarbejder der ikke rigtigt har tid.

På kontorgaarden er det anderledes; med det samme var der tid - til alle spørgsmål.

Vi endte med at finde et fint bord, som blev bragt ud samme dag ( weekend! ) af et par super flinke fyre.

Alt spillede - både før, under og efter - varm anbefaling herfra!

3 december 2025

Dit is Trustpilot