Top bedrijf. Gedurende het gehele proces geweldig geholpen door Yasmin en Iwan. Hulp stopt niet bij de aankoop.
Kopen aan de Costa helpt Nederlanders bij het kopen van een woning in Spanje. We zijn geen makelaar, maar geven je helder inzicht in het aankoopproces en waar je op moet letten. We werken met een zorgvuldig opgebouwd netwerk van Nederlandstalige makelaars, notarissen en advocaten, waardoor je toegang krijgt tot het nieuwste aanbod en begeleiding die écht bij je past. Zo voorkom je onduidelijkheid, bespaar je tijd en maak je betere keuzes tijdens het hele traject.
Van Spilbergenstraat, 1057 RE, Amsterdam, Nederland
- 0302272107
- info@kopenaandecosta.nl
- kopenaandecosta.nl
Fijn contact al vanaf het eerste…
Fijn contact al vanaf het eerste moment. Duidelijke antwoorden op vragen en verhelderende informatie op de website. Lemke neemt ook zelf contact op en zorgt dat ze geïnformeerd is icm de makelaar (Nelemans). Zo fijn, ‘aan de hand’ meegenomen richting vastgoed en makelaardij aan de Costa Blanca met positief resultaat!
Wij zijn ontzettend blij met de…
Wij zijn ontzettend blij met de begeleiding van Kopen aan de Costa! Vanaf het eerste contact zijn we heel fijn, persoonlijk en deskundig geholpen. Er werd echt de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren, onze vragen te beantwoorden en ons stap voor stap mee te nemen in het hele proces.
Een woning kopen in Spanje is natuurlijk best een grote en spannende stap. Dankzij de duidelijke uitleg, het eerlijke advies en vooral het fijne persoonlijke contact kregen wij steeds meer vertrouwen. Uiteindelijk heeft haar begeleiding ervoor gezorgd dat we de stap waar we al zo lang van droomden ook écht hebben durven zetten: het kopen van onze eigen woning aan de Costa! 🇪🇸🏡☀️
Ook tijdens en na de aankoop kunnen we met onze vragen terecht en dat geeft een heel prettig en vertrouwd gevoel.
Wij zijn ontzettend dankbaar voor alle hulp en begeleiding en zouden Kopen aan de Costa dan ook zeker aanraden aan iedereen die droomt van een eigen plekje in Spanje. ❤️
Dankjewel dat je hebt geholpen om onze droom werkelijkheid te laten worden!
Fijn gesprek gehad met Siebe
Fijn gesprek gehad met Siebe. Mijn vragen beantwoord . Goed advies gekregen. Meteen in contact gekomen met een makelaar. Ben benieuwd naar het vervolg
Top bedrijf
Goede begeleiding bij aankoop in Spanje
Wij zijn via Kopen aan de Costa in contact gekomen met Lempke. In het begin hebben we een aantal prettige gesprekken met haar gehad. Vervolgens heeft zij ons gekoppeld aan de juiste contactpersonen en zijn wij doorverwezen naar Nelemans. Met Nelemans hebben wij tot nu toe erg goede ervaringen. We worden prettig en deskundig begeleid bij de aankoop van onze nieuwbouwwoning in Spanje. Omdat het aankoopproces nog loopt, kunnen we het volledige traject nog niet beoordelen, maar onze ervaring tot nu toe is zeker positief.
Prettig en informatief
Een zeer fijn gesprek met Lempke en Siebe. Beide zij zeer goed geïnformeerd en vullen elkaar erg goed aan. Tevens zijn zij zeer prettige gesprekspartners. Deze eerste kennismaking voelt voor ons heel goed en wij hopen dat we dit kunnen continueren.
Prettig contact met Lemke die begreep…
Prettig contact met Lemke die begreep wat ik zocht en mij, samen met Ronald van Casas Palmeras, geholpen heeft met het vinden van mijn droomhuis.
De begeleiding en advisering werd zeer gewaardeerd (deze stopte niet na het passeren van de akte)!
Lemke, Ronald en natuurlijk Dagmar hartelijk bedankt en we houden contact.
Top ervaring!
Ik ben via Kopen aan de Costa terechtgekomen bij een uitstekende aankoopmakelaar, uiteindelijk ook een aankoop gedaan en gebruik gemaakt van de aankoopbegeleiding. De begeleiding was duidelijk en het team was zeer behulpzaam. Mocht je interesse hebben in het aankopen van vastgoed, dan zou ik dit bedrijf zeker aanraden.
Soms klopt alles gewoon.
Soms klopt alles gewoon.
Na een ontspannen zoektocht hebben we ons droomappartement in Spanje gevonden. Wat deze ervaring extra bijzonder maakte, was de begeleiding van Kopen aan de Costa.
Vanaf het eerste moment voelden we ons op ons gemak. Geen haast of druk, maar alle tijd om de juiste keuze te maken. De deskundigheid, het geduld en de uitstekende voorbereiding maakten het hele aankoopproces overzichtelijk en vooral heel prettig.
De rust, de prachtige omgeving en het vertrouwen dat we tijdens het traject kregen, maakten dat we met een goed gevoel ons droomappartement hebben gekocht.
Een welgemeend dankjewel aan het team van Kopen aan de Costa voor jullie persoonlijke betrokkenheid en professionele begeleiding. We kunnen jullie van harte aanbevelen aan iedereen die droomt van een woning onder de Spaanse zon!
Adri&anita
Zeer fijn geholpen en benaderd door…
Zeer fijn geholpen en benaderd door Lemke! Hele lieve vrolijke dame die heel duidelijk uitlegt hoe wie en wat. Legt ook uit wat we kunnen verwachten. Vraagt duidelijk waar we naar op zoek zijn. Vorig jaar voor het eerst contact gehad met de uitleg dat we pas 2026 naar Spanje zullen reizen om woningen te bezichtigen. Geen gepush, maar transparant.
Ze gaf aan mij in januari weer te bellen, zo gezegd..zo gedaan! Dit wekt vertrouwen.
Vandaag..1.5 maand na de aankoop heeft ze mij gebeld om te feliciteren. super attent.
Fijn gesprek met Lemke waarin ons alle informatie werd verteld voor aankoop vakantiewoning
Fijn gesprek met Lemke waarin ons alle informatie werd gedeeld over het aankoopproces van een vakantiewoning.
N
Goed advies en hulp bij vragen
Via social media zijn we met jullie in aanraking gekomen en vanaf de allereerste vraag perfect geholpen en geadviseerd bij het aankopen van ons appartement in Spanje. Dank in het bijzonder aan Lemke voor je hulp en leuke gespreken via de video calls.
Groetjes Peter en Pascale
Zeer professioneel van het eerste contact tot aan de aankoop…
Vanaf eerste contact tot aan de aankoop erg goede ondersteuning gehad. Duidelijke cases van verschillende gebieden en opties. Alles op vriendelijke professionele manier echt oprecht advies en hulp.
Aanschaf woning Zuid-Spanje
Wat begon als een oriënterend gesprek, resulteerde een maand later in de aankoop van een appartement in Zuid-Spanje. De informatievoorziening en begeleiding, zowel voorafgaand aan als tijdens het aankoopproces, waren uitstekend. Via Nelemans werd ik gekoppeld aan een Nederlandse makelaar, die mij heeft begeleid bij bezichtigingen op verschillende locaties. Dankzij persoonlijke begeleiding verliep het gehele proces goed. Wat ik vooral prettig vond is dat beide partijen meedenken bij de wensen en doelen.
Ik zou kopen aan de Costa zeker aanraden bij het kopen of oriënteren voor de aanschaf van een woning in Spanje
Een hele persoonlijke en deskundige…
Een hele persoonlijke en deskundige begeleiding gehad, met uiteindelijk een gouden tip over de locatie in Spanje.
Met als resultaat een prachtig huis in Spanje gekocht.
Bedankt!
Daan & Peter
Prima verlopen allemaal
Fijne en betrouwbare partij voor aankoop in Spanje
Wij hebben via Kopen aan de Costa een penthouse in Estepona gekocht en kijken zeer positief terug op het hele traject. Goede communicatie, duidelijke uitleg en een professionele aanpak.
Fijn dat er echt werd meegedacht en dat alles transparant verliep. Zeker bij een buitenlandse aankoop geeft dat veel vertrouwen.
Aanrader 👌🏼👌🏼
Fijn oriënterend advies over aankoop appartement in Spanje
Ik heb onlangs een gesprek gehad met Lempke van Kopen aan de Costa en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste moment voelde het contact persoonlijk en professioneel. Lempke nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf duidelijk, eerlijk en deskundig advies over het kopen van een appartement aan de Costa.
Wat ik vooral waardeerde, is dat alles helder werd uitgelegd, zonder druk of verkooppraatjes. Ik kreeg het gevoel dat mijn belangen echt voorop stonden. Dankzij dit gesprek heb ik veel meer inzicht gekregen in de mogelijkheden en weet ik beter waar ik op moet letten bij een aankoop in het buitenland.
Kortom: een zeer positieve ervaring en absoluut een aanrader voor iedereen die overweegt om een woning aan de Costa te kopen!
Het mooie van alles is dat ze me ook helemaal blijft begeleiden zonder enige vorm van aankoop druk! Zeldzaam dit !!
Duidelijk en snel
Duidelijk en snel, vooral de filmpjes met uitleg was zeer leerzaam.
Onze droom werd werkelijkheid en begon…
Onze droom werd werkelijkheid en begon bij jullie.
Na een keukentafel gesprek met Lemke wat meteen goed en vertrouwd voelde, konden wij onze wensen kenbaar maken. Via Lemke zijn wij in contact gekomen met een Nederlandse makelaar. Ook na de aanschaf van onze woning contant gehouden. Gracias!