NOOIT een waarborg regeling aanvaarden bij deze bank! U bent uw centen kwijt, zero respons, ondanks dossier op orde, zoals velen zijn ook wij gedupeerd! Immo drong ons deze bank op en wij vertrouwd... Toon meer

Alle documenten werden tijdig doorgestuurd, maar telkens wordt er opnieuw een excuus aangehaald om mijn huurwaarborg niet vrij te geven. De huisbaas heeft meermaals alle nodige documenten en informa... Toon meer

Geven mijn huurwaarborg als verhuurder niet vrij. Alle formulieren 2 maal doorgestuurd. 3 mails gekregen als zijnde dat ze over niet voldoende gegevens beschikken. Dit terwijl zij zelf volledige in... Toon meer

Na al de negatieve reviews had ik al schrik gekregen. Maar gelukkig was het allesbehalve negatief. Ik kreeg meteen een mail met een link in zodat ik mijn dossier/vrijgave kon opvolgen. Elke stap... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,6

Alle reviews

51 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen enkele reactie

Nooit antwoord gekregen, op geen enkele mail, nooit werd ik opgebeld noch teruggebeld, uren telefonisch in de wacht gestaan en na 2 maanden mijn eigen centen, waar ik volledig recht heb, nog steeds niet terug gekregen. Wat kan ik nog meer doen?

23 mei 2025

Waardeloos bedrijf

1 woord, WAARDELOOS!
Bel of mail je voor vrijgave huurwaarborg, niemand te bereiken geen reactie. Bel je voor een nieuwe huurwaarborg, geen 10 seconden en je hebt iemand aan de lijn, die je uiteraard niet kan helpen voor vrijgave. Doe gerust zelf de telefonische test. Nooit meer korfine voor mij.

15 mei 2025

Vrijgavedocument blijft liggen zonder…

Vrijgavedocument blijft liggen zonder reactie. Echt hallucinant. Zelfs banken – waar huurwaarborgen niet eens hun hoofdactiviteit zijn – handelen dit gewoon correct & direct af (en je krijgt er nog rente bovenop, Korfine geeft netto minder terug dan de effectieve waarborgsom). Geld verkeerd geïnvesteerd misschien? Dit is gewoon crimineel. En sidenote, als je verhuurders eisen om via Korfine te werken, zegt dit misschien ook wel iets over hoe zij naar u als huurder kijken.

2 mei 2025

Misschien moeten we eens gezamenlijk…

Misschien moeten we eens gezamenlijk een klacht indienen bij de ombudsman van FOD Financiën. Deze firma eens laten doorlichten via audit. Dit zijn echte wanpraktijken. Ik heb ondertussen een mail gestuurd naar het kabinet van minister van wonen om dit aan te klagen...

18 april 2025

Vrijgave van huurwaarborg werd na bijna 3 weken nog steeds niet terugbetaald…

Vrijgave van huurwaarborg werd 31/03/2025 door beide partijen getekend, ID aanwezig. Documenten ontvangen door Korfine, nu 18/04/2025 nog steeds geen terugbetaling. Bellen gaat amper, ben nu al 20 minuten op wachtmuziek gezet. Op mail wordt niet gereageerd.
Dossier staat nog steeds in behandeling alhoewel alles documenten in orde zijn. Dit is werkelijk een dievenbende die gelden van huurders veel te lang houden. Gewoon een schandaal.

18 april 2025

Na 2 weken is de status van ons dossier…

Na 2 weken is de status van ons dossier nog steeds,....documenten ontvangen. Je mails worden beantwoord met een mail van,....GELIEVE GEEN MAILS MEER TE STUREN EN OOK NIET TE TELEFONEREN!! En na het lezen van al deze reviews wel ja dan kan ik mij eraan verwachten dat ik nog een lange weg af te leggen heb.

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Verschrikkelijk bedrijf, nooit je waarborg hier wegzetten. Sluit gewoon een geblokkeerde rekening af bij een bank als KBC. Reageren nergens op. Duurt al een jaar om onze borg terug te krijgen ook al hebben we een vonnis van de rechtbank.

9 april 2025

Niet klantvriendelijk en niet transparant.

Dit bedrijf is totaal niet klantvriendelijk, toch niet naar huurders toe. Een week nadat de verhuurder en ik de documenten voor vrijgave van de waarborg hadden ingevuld, met de vereiste recto/verso van onze ID-kaarten (!), stuurde ik hen een voorzichtige mail om te vragen waarom het bedrag nog niet was gestort. 5 minuten later kreeg ik het bericht om geen mails meer te sturen en niet te bellen!
En op mijn verzoek voor een gedetailleerd overzicht (met bv de rente en dossierkosten, want het uiteindelijk gestorte bedrag leek me te laag) heb ik gewoon geen antwoord gekregen. Ook niks transparantie dus.

7 april 2025

Ze doen aan legale diefstal.Zet aub…

Ze doen aan legale diefstal.Zet aub nooit geen huurwaarborg bij die mensen.
Sluit als verhuurder nooit geen verzekering af tegen slechte betalers.Als je beroep doet hierop is er altijd wel iets die niet onder de verzekering valt.

27 maart 2025

Zet nooit je huurwaarborg bij dit…

Zet nooit je huurwaarborg bij dit bedrijf! Op vragen via mail wordt niet gereageerd. Als je hen telefonisch wil bereiken heb je tonnen tijd en geduld nodig. Beperkte momenten bereikbaar en heel lange wachttijden. Na anderhalve maand mijn geld nog steeds niet terug, ondanks telefonische belofte! Pure schande!

30 maart 2025

Dit bedrijf verdient geen enkele ster

Dit bedrijf verdient geen enkele ster. Op 1 juli 2023 verliet ik mijn vorige appartement. De waarborg stond bij Korfine. We maakten alles netjes in orde. Ondertussen heb ik vandaag, 27 maart 2025 mijn waarborg nog steeds niet ontvangen. Drie keer gebeld, drie keer iemand aan de lijn gehad. Er wordt nog steeds gewacht op een of ander document omdat het om een erfeniskwestie gaat, blijkbaar. Toen ik de laatste keer belde zei de medewerker: 'Ik zie dat er vandaag nog een mail voor verstuurd werd, meneer'. Ook toevallig, precies op de dag dat je belt. Hum. Bedenkelijk, toch?

27 maart 2025

Maanden wachten

Maanden wachten, geld plaatsen bij de grootste dieven van het land!! Dit bedrijf moet eigenlijk met onmiddellijke ingang ontbonden worden!! Het is eigenlijk een officieel geregistreerd oplichters bedrijf dat ingedekt is door de overheid..

5 maart 2025

Onbekwaam

Spijtig genoeg MOET ik een ster geven die ze niet verdienen. Op 6 februari een mail verstuurd IVM de vrijgave van onze huurwaarborg, geen antwoord tot op heden. Vandaag heel de voormiddag in wacht gestaan. Nogmaals een mail verstuurd, ben benieuwd of ik antwoord ga krijgen.Ongelooflijk wat voor een praktijken deze mensen uitvoeren. De documenten vd makelaar zijn thans binnen. Ik geef hun nog een week, dan gaat er van mij ook een klacht naar de ombudsdienst. Wij hebben, zoals velen, ons geld echt nodig!!

11 februari 2025

Huurwaarborg van mijn vorig appertement…

Huurwaarborg van mijn vorig appertement nog altijd niet ontvangen appertement in orde achtergelaten want er was een plaatsbeschrijving ,nu moest de eigenaar wel een bedrag afhouden voor de syndicus maar nog niks van de rest te zien we zijn al een maand verder .als wij huren moet het toch onmiddelijk gestort worden ,of hangt het aan het immokantoor

27 december 2024

Is dit jouw bedrijf?