Lees wat reviewers zeggen
Gitte er en god kørelærer som hjælper dig med at forstå tingene vis du ik helt forstår det, hun er god til at få dig til og slappe af vis du er nevøs. Jeg bestod alt i første hug, og kan kun anbefale... Toon meer
Kort og Godt får 5 stjerner fordi: - Super billig og attraktiv startpark - God beliggenhed - Mindre teorihold - Fleksibel på køretimerne Gitte er en fantastisk kørerlærer, der lærer super go... Toon meer
Jeg kunne ikke have forestillet mig noget bedre fra Gittes køreskole, hun gør det enkelt rigtigt og godt det kunne ikke have været bedre. Hvis jeg kunne have givet ti stjerner ville jeg have gjort de... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nordsjællands bedste køreskole, med den billigeste lovpakke. Vi kører også, når andre holder fri, derfor ingen fravær. Ingen godtlydende rabatter eller andre skjulte omkostninger. Nemt og godt at komme til, vi bor på Hillerød St. Vi underviser på dansk, engelsk og arabisk. www.kortoggodtkoreskole.dk eller på Telefon: 50 50 50 84
Contactgegevens
Søndre Jernbanevej 32, lokale 119, 3400, Hillerød, Denemarken
- gitted@gmail.com
- kortoggodtkoreskole.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Gitte er en super god kører lærer og…
Gitte er en super god kører lærer og god til at lære fra sig og så har hun en go humor
Hun er en fantastisk kørelærer med stor…
Hun er en fantastisk kørelærer med stor tålmodighed.😁
jeg kan klart anbefale kort og godt…
jeg kan klart anbefale kort og godt køreskole i hillerød! gitte er den skønneste kørelære man ku ønske sig!! super hyggeligt forløb, samtidig med man lærer alt man skal på en fantastisk og tryg måde! jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg!!
kan KLART anbefales
Kort og godt køreskole
Jeg bestod alt i første hug, og kan kun anbefale kort og godt køreskole.
Jeg kan ikke genkende billedet af Gitte…
Jeg kan ikke genkende billedet af Gitte som kørerlære. Hun er strid og absurd dårlig til at lære fra sig... Så hvis du ikke på forhånd har kørt bil bør du finde en anden kørerskole
Super god køreskole anbefaler
Super god køreskole anbefaler og super rar kørelære
Anbefaler denne køreskole
Anbefaler denne køreskole. Bestod både teori og køreprøve i første forsøg ☺️
God teoriundervisning
Kort og godt køreskole
Kort og godt køreskole har været super god oplevelse. Gitte har været virkelig hjælpsom hele vejen igennem, vil 100% anbefale kort og godt køreskole🙏🏽
God køreskole
Fremragende
Gitte er en fremragende og hjælpsom kørelærer igennem hele forløbet. Jeg har haft en helt vildt god oplevelse igennem det hele og bestod alt i første hug. Jeg vil helt klart anbefale hende frem for noget andet, super god køreskole. 🙏🏼
Gitte er utrolig sød og hjælpsom…
Gitte er utrolig sød og hjælpsom igennem hele forløbet med kørekortet. Har haft en helt vild god oplevelse og bestod alt i føreste huk.🥳 Jeg ville stort anbefale at tage kørekort ved kort og godt køreskole ❤️
Et trygt og positivt kørekortforløb
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos denne køreskole. Gitte er meget dygtig til at lære fra sig, både i teori og kørsel.
Jeg har haft nogle udfordringer undervejs, men Gitte har altid været støttende, tålmodig og hjælpsom. Teoritimerne er lærerige og hyggelige, og til kørsel tager hun altid udgangspunkt i ens personlige niveau med ros og konstruktiv kritik.
I am so happy that I chose Gitte
I am very happy that I chose this driving school, as I managed to achieve all my goals quickly and efficiently — and passed everything on the first try! Gitte is very friendly and pleasant, which made it easy to understand and absorb all the necessary information.
Hvis jeg kunne have givet ti stjerner ville jeg have gjort det, alt gik som det skulle bestod første gang både teori og køreprøve. Mange tak for denne her gang Gitte.
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Kort og Godt køreskole. Gitte er en helt fantastisk lære. Imødekommende, smilende og et dejligt menneske. Undervisningen er fantastisk. Teorien er godt gennemgået, og man er selv en del af undervisningen og der bliver sørget for, at undervisningen ikke fortsætter før alle er helt med. Intet kritik fra min side. Jeg kan 100% anbefale at tage dit kørekort her!
Fantastisk oplevelse hos Kort & Godt…
Fantastisk oplevelse hos Kort & Godt Køreskole!
Gitte er en helt igennem skøn og imødekommende kørelærer,altid smilende, tålmodig og med en positiv energi, der gør undervisningen både tryg og sjov. Hun formår at skabe en afslappet stemning, samtidig med at hun er professionel og dygtig til at forklare tingene, så man virkelig forstår dem.
Man føler sig set, hørt og støttet hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Kort & Godt Køreskole til alle, der ønsker en tryg, lærerig og god oplevelse bag rattet.
Det er langt fra genkendeligt
Det er langt fra genkendeligt, det du skriver, og ej heller genkende dit navn. Så spørgsmålet er, om du overhovedet har gået på skolen.
Jeg kører 6 dage om ugen, og har sjælden fri før 20.30 i hverdage, så at der ikke bliver kørt efter skole- og arbejdstid, er direkte usandt.
Ligeledes, er den aggresivitet du omtaler heller ikke faktum.
At der kan være dobbeltbooket er sket ganske få gange, og det er aldeles beklageligt, og bør ikke ske, men alle kan begå en fejl - absolut også jeg.
Ingen på skolen betaler for unødige kørelektioner efter lovpakken. Vi kører ikke 1,5 time ved ekstra lektioner kun 60 min. kørsel.
Afslutningsvis er der ingen der tilnærmelsesvis bliver presset til en anmeldelse her.
Bedste hilsener
Gitte
Hun giver forkert information f.eks om…
Hun holder sig ikke til lektion planen, hvor der står man skal køre 120 min men ender med at køre 45 min. Så man ender med extra lektioner til 750 kr pr, hvor man kører i 30 min. Kører ikke ude for skole tid. Ikke fleksibel. Stresser en under kørsel. Hun presser folk til at skrive 5 stjerner anmeldelser
Hun er slet ikke flexible hun skriver…
Hun er slet ikke flexible hun skriver på sin hjemmeside at hun sagtens kan køre efter skole det kan hun næsten aldrig hun dobbel booker også en ret tit jrg skulle op til køreprøve og havde en extra lektion dagen før jeg tager fra skole for at køre med hende da jrg møder op klar siger hun hun har en anden en der skal køre sp hun kan ikke køre med mig det syntes jeg slet ikke var okay da ueg havde køreprøve dagen efter og jeg havde sagt jeg ikke følte mig klar. Hun råber også ret tit af en og hun lader dig slet ikke selv køre bilen. Hun følger heller ikke fagpakken der er ting hun ikke lære en som man skal lære. hvis i godt kan lide at bruge penge på en masse extra lektioner og en masse køreprøver syntes jeg kort og godt køreskole er et valg.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.