Zeer vriendelijke en kundige vakmannen. Denken echt met je mee. De installatie van het kozijn was vertraagd door het onverwachte stromachtige weer. Daar werd uitgebreid voor verexcuseerd en we krege... Toon meer

1. Bouwbedrijf

Aan de kern van onze filosofie ligt de toewijding om alleen het beste te bieden. Onze raamoplossingen zijn vervaardigd met de beste materialen, waardoor niet alleen een prachtige afwerking wordt gegarandeerd, maar ook langdurige duurzaamheid die sterk standhoudt tegen de elementen.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Top bedrijf

Top bedrijf! Tevreden over hun service, kozijnen en werken netjes!

16 april 2026

Wij zijn erg tevreden!!

Wij zijn erg tevreden over Kozijnen Solutions. Ze werkten snel, vakkundig en dachten goed mee, ook bij zaken die eigenlijk buiten de oorspronkelijke scope vielen. Zo hebben ze bijvoorbeeld geholpen met het vervangen van de vensterbank en het oplossen van een hoogteverschil bij de binnenkomst.

Daarnaast werkten ze netjes en efficiënt. Ook bij vragen over subsidies en leningen namen ze de tijd om mee te denken en advies te geven. Van A tot Z hebben we veel aan ze gehad.

Zeker een aanrader voor iedereen die overweegt om zijn kozijnen te laten vervangen.

6 maart 2026

Komt afspraken niet na EN REAGEREN NIET.

kozijnen solution heeft bij ons de kozijnen vervangen. Achteraf is de kleur plinten niet correct (hadden ze niet op voorraad, dus brengen ze maar een andere kleur) en hebben ze ook maar 5 van de 6 horren geleverd. Wij hebben 3x gemaild geen reactie en ook telefonisch is dit bedrijf NIET BEREIKBAAR en reageren ze nergens op. Het geld is binnen dus de klant zoek het maar uit.

Zogenaamd zouden ze de hor nog naleveren en de verf voor de plinten vergoeden, maar ze zijn niet bereikbaar meer.

Ik zou die bedrijf zeker NIET AANRADEN!!!! En zou er zeker GEEN zaken mee doen!!!

Echt een schofterig bedrijf is dit.

5 augustus 2025

Wat een walgelijk graf bedrijf

Wat een walgelijk graf bedrijf! Na meerdere offerte (1 doordat we wat aangepast wilde hebben) omdat er veel niet juist in stond konden we na inmeten voor de definitieve offerte steeds erachteraan bellen waar deze bleef. De heren wilde graag de afspraak inplannen zodat we de rest ook konden inplannen, want het komt allemaal goed.
Puntje bij paaltje hebben ze gewacht tot 2.5 week voor de start en komen ze ineens met een verhaal, ze waren in de vorige offertes vergeten dat ze de uitbouw moeten stutten/stempelen want anders stort het helemaal in... lulkoek want er zit een ijzeren balk in.

Na nogmaals te hebben gebeld en wederom de belofte dat het goedkomt sturen ze een offerte op de mail, nadat ze telefonisch niet meer bereikbaar zijn, die €19.000,- hoger is dan de oorspronkelijke offerte van €23.000,-...
Voorbedachte rade omdat iemand al het vervolg werk ook al in gepland heeft en voor hun gevoel klem zit en dus wel over de brug komt?
Ik ben blij dat we bij deze oplichters nog geen offerte hadden getekend, want ik wil niet weten wat ze hadden gedaan als ze aan de gang waren gegaan en dan met dit lulverhaal op de proppen waren gekomen.

28 februari 2025

Top!

Ontzettend leuke, attente mannen die goed werk leveren. Top dat ze eerst langskomen voor een voorinspectie, daarna alles definitief inmeten en vervolgens tot plaatsing overgaan. We zijn heel blij met onze mooie schuifpui en hoe alles is verlopen.

30 januari 2025

Wat een topbedrijf is dit!

Wat een topbedrijf is dit! Enige maanden geleden een kunststof kozijn in de woonkamer laten plaatsen en gisteren 2 kunststof dakkapellen. De indruk na de eerste keer werd gisteren wederom bevestigd.
Er worden kwaliteitsproducten geleverd, gemonteerd door vakmensen die plezier in hun werk uitstralen, oog voor detail hebben en zorgvuldig werken. Kortom: een aanrader!

6 november 2024

Ruit badkamer

Geleverde ruit is snel na bestelling geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Prijs/kwaliteit verhouding is tip top in orde.

2 augustus 2024

Vakmanschap op hoog niveau

Vakmanschap op hoog niveau, communicatie ontzettend goed en duidelijk verlopen. We zijn voor, tijdens en na de werkzaamheden goed geinformeerd. Ze hebben ook de ruimte netjes opgeruimd na oplevering waardoor wij niet extra werk hadden aan het schoonmaken achteraf. De gebruikte materialen zijn overigens van hoge kwaliteit! Werklui zijn zeer vriendelijk waardoor de ervaring als erg prettig is ervaren. Kortom: we raden Kozijnensolution aan iedereen aan!

28 augustus 2024

Een absolute aanrader

Een absolute aanrader. Vanaf het begin t/m plaatsen van het kozijn en nazorg alles super netjes geregeld. Duidelijke en goede communicatie, nette monteurs en een prima kozijn tegen een schappelijke prijs.
Zeker weten dat ik weer bij hun aanklop in de toekomst.

5 juni 2024

Kozijnen Solution levert heel goed werk!

Professioneel, deskundig, meedenkend, respectvol en vriendelijk. Dat zijn denk ik wel de kernwoorden van Kozijnen solution! Zij nemen veel tijd om alle wensen goed door te spreken en geven daarin ook hun deskundig advies.
Zij hebben erg goed werk geleverd en hebben ook voor extra kleine details/toevoegingen gezorgd dat alles afmaakt.
Kortom, ik kan Kozijnen Solution 100% aanraden!

14 mei 2024

Zeer vriendelijke en kundige vakmannen

Zeer vriendelijke en kundige vakmannen. Denken echt met je mee.
De installatie van het kozijn was vertraagd door het onverwachte stromachtige weer. Daar werd uitgebreid voor verexcuseerd en we kregen zelfs een doos Merci. Ook hebben ze spontaan de goot voor ons gereinigd, "want nu konden ze er goed bij". Wat een vriendelijkheid!
Mochten we ooit nog een nieuw kozijn nodig hebben, zal ik hen zonder twijfel weer inschakelen.

2 mei 2024

Kozijnen en stalen deuren!

Paar weken geleden geholpen door Kozijnen solution voor kozijnen in heel het huis. Heel erg blij mee! Ze werken heel precies en communiceren alles duidelijk, precies wat je nodig hebt. Daarnaast was ik ook langere tijd opzoek naar stalen deuren, heb uiteindelijk 2 prachtige stalen deuren genomen bij Kozijnen solution.

Zeker een aanrader!

18 januari 2024

Wij wilden graag een deel van onze…

Wij wilden graag een deel van onze kozijnen vervangen en Kozijnen Solution heeft ons daarmee ontzettend geholpen. Doordat zij goed communiceerden, goed advies gaven, kwaliteit van kozijnen is top en het hele proces verliep super goed. Doordat wij zo tevreden waren hebben wij alle kozijnen door hen laten doen. Wij kunnen niet anders dan 5 sterren geven!

12 februari 2024