Méfiez vous des bonus de bienvenue ici franchement c'est l'enfer... J'ai pris le pack 100% et j'avais pas vu qu'il fallait wager le dépôt + le bonus 40 fois, impossible de retirer après avoir fait un... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
ESzukałem czegoś nowego z dobrymi grami na żywo i ta strona daje radę. Krupierzy w blackjacku na żywo od Evolution mega profesjonalni, a interfejs jest mega intuicyjny, nic się nie zacina nawet przy s... Toon meer
Au debut c'etait genial j'arretai pas de gagner des petits montants puis d'un coup plus rien pendant des semaines. Je me demande si les rtp ne sont pas modifies a la baisse une fois qu'on devient un j... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
For pushy kampagner
Hver gang jeg logger ind, popper der et nyt tilbud op, og jeg kommer til at trykke ja bare for at slippe af med det. Så sidder man bagefter låst i et bonushelvede.
Sproget halter
Deres danske oversættelse er ret dårlig, mange engelske ord midt i det hele og mærkelige formuleringer. Det giver ikke ligefrem tillid når man skal sætte kortoplysninger ind. Jeg blev faktisk lidt usikker og stoppede efter første indbetaling.
Stolte af intet
De skriger op om deres priser og "bedste casino" hist og her, men når man sidder derinde, føles det virkelig gennemsnitligt til dårligt.
My bank received nothing despite the…
My bank received nothing despite the status showing approved on my phone.
I expected a smoother experience and…
I expected a smoother experience and got costant little problems
Mister overblikket hurtigt
Statistikken over hvor meget man har sat ind og hævet er gemt væk bag flere menuer, og opdaterer ikke altid korrekt. Det gør det svært at se hvor slemt det faktisk står til.
Chat queue reset twice.
Table games were described as eligible
Table games were described as eligible, yet they contributed almost nothing. The real percentage appeared only inside the active bonnus screen.
the cashier accepted my deposit method…
the cashier accepted my deposit method without trouble ... At withdrawal, that option disappeared and the replacement carried a fee.
Live chat was basically useless…
Live chat was basically useless overnight.
My bank statement was accepted by…
My bank statement was accepted by email, then requested again ten minutes later. No reason appeared beside the new upload request.
Live chat reached position two
Live chat reached position two, refreshed, and sent me back to eighteen. After the third attempt I stopped trying, when I checked again after work.
Search results reset whenever I…
Search results reset whenever I returned from a game on mobile.
Snyderi vibe
Spillede et par timer, hver gang jeg vandt lidt, røg det hele hurtigt bagefter, føles bare ikke fair overhovedet.
Sært velkomstflow
Man skal vælge mellem tre forskellige bonusser uden at få en ordentlig forklaring. Jeg valgte forkert og fortrød med det samme.
Virker lidt billigt
Layoutet på siden og logoet og det hele, det ligner sådan noget halvspam reklame. Det giver mig ikke en fornemmelse af professionalisme, mere sådan "lavet på en weekend". Jeg satte kun et lille beløb ind og kommer nok ikke tilbage.
Uoverskuelige betingelser
Vilkårene er en lang mur af tekst uden afsnit. Jeg opgav halvvejs.
Gevinst-historik viser ikke tidspunkter
Kun dato, ikke klokkeslæt. Irriterende hvis man vil forstå sin spiladfærd.
Lang registrering
Ville bare prøve for 100 kr, men processen med registrering, dokumenter og alle spørgsmålene tog så lang tid at jeg næsten fortrød før jeg var i gang.
Virker sløset med sikkerhed
Jeg fik tilsendt et midlertidigt kodeord i klar tekst på mail, hvilket jeg ikke synes virker specielt sikkert. Andre steder bruger de to-faktor eller ordentlig reset-procedure. Her følte jeg bare at min konto kunne være lidt for nem at misbruge.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.