Spinrollz 👑🎉 Norges Favoritt Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,1

Méfiez vous des bonus de bienvenue ici franchement c'est l'enfer... J'ai pris le pack 100% et j'avais pas vu qu'il fallait wager le dépôt + le bonus 40 fois, impossible de retirer après avoir fait un... Toon meer

ESzukałem czegoś nowego z dobrymi grami na żywo i ta strona daje radę. Krupierzy w blackjacku na żywo od Evolution mega profesjonalni, a interfejs jest mega intuicyjny, nic się nie zacina nawet przy s... Toon meer

Au debut c'etait genial j'arretai pas de gagner des petits montants puis d'un coup plus rien pendant des semaines. Je me demande si les rtp ne sont pas modifies a la baisse une fois qu'on devient un j... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

For pushy kampagner

Hver gang jeg logger ind, popper der et nyt tilbud op, og jeg kommer til at trykke ja bare for at slippe af med det. Så sidder man bagefter låst i et bonushelvede.

23 juli 2026

Sproget halter

Deres danske oversættelse er ret dårlig, mange engelske ord midt i det hele og mærkelige formuleringer. Det giver ikke ligefrem tillid når man skal sætte kortoplysninger ind. Jeg blev faktisk lidt usikker og stoppede efter første indbetaling.

Stolte af intet

De skriger op om deres priser og "bedste casino" hist og her, men når man sidder derinde, føles det virkelig gennemsnitligt til dårligt.

Mister overblikket hurtigt

Statistikken over hvor meget man har sat ind og hævet er gemt væk bag flere menuer, og opdaterer ikke altid korrekt. Det gør det svært at se hvor slemt det faktisk står til.

Snyderi vibe

Spillede et par timer, hver gang jeg vandt lidt, røg det hele hurtigt bagefter, føles bare ikke fair overhovedet.

Virker lidt billigt

Layoutet på siden og logoet og det hele, det ligner sådan noget halvspam reklame. Det giver mig ikke en fornemmelse af professionalisme, mere sådan "lavet på en weekend". Jeg satte kun et lille beløb ind og kommer nok ikke tilbage.

Lang registrering

Ville bare prøve for 100 kr, men processen med registrering, dokumenter og alle spørgsmålene tog så lang tid at jeg næsten fortrød før jeg var i gang.

Virker sløset med sikkerhed

Jeg fik tilsendt et midlertidigt kodeord i klar tekst på mail, hvilket jeg ikke synes virker specielt sikkert. Andre steder bruger de to-faktor eller ordentlig reset-procedure. Her følte jeg bare at min konto kunne være lidt for nem at misbruge.