Blev ringet op af sødt personale. Glas vasen var smuk & var meget forsvarligt pakket ind - kan absolut anbefales.

God og enkel handel, bød på en porcelæns figur, blev ringet op af en medarbejder som, og vi aftalte hvordan den kunne afhentes, er meget tilfreds med handelen.

Meget fin stødfri indpakning. Spar gerne på tape om varen. Ellers perfekt

1. Tweedehandswinkel
  2. Porseleinwinkel
  3. Beeldjeswinkel
  4. Juwelenhandelaar
  5. Lampenwinkel
  6. Online marktplaats

♻️ Kraemmershop.dk – genbrug med erfaring, omtanke og garanti Kraemmershop.dk drives af os som familie, med mere end 30 års erfaring i branchen. Vi har specialiseret os i at give tingene et nyt liv gennem en ren online butik, hvor du kan finde nøje udvalgte genbrugsvarer til fair priser. Alle varer bliver gennemgået, rengjort og gjort klar til salg, så du trygt kan handle hos os. Vi tilbyder et bredt sortiment – fra møbler og interiør til guld, sølv og unikke fund. 📦 Vi sørger for hurtig og sikker levering, typisk inden for 1-3 hverdage. 💬 Har du spørgsmål, er vi altid tilgængelige via vores online chat – her får du svar direkte fra os. ✅ Hos os får du 30 dages garanti, så du kan handle med ekstra tryghed. Vi lægger vægt på kvalitet, ærlighed og god service. Når du handler hos Kraemmershop.dk, støtter du både bæredygtighed og en butik, der drives med passion og personligt engagement.

4,6

Uitstekend

Everything well!!!

Good value for money, great kindness and ease of contact with the owners (in danish, with the help of the automatic translator!), beautiful objects, punctuality, very accurate packing. Four stars and not five just because I had some difficulties to make the payment with my credit card, but after a few attempts everything went well. Thanks kraemmershop, to the next!!!

13 oktober 2024

Netshop

Bestilte en bord i deres netshop
Allerede 2 dage efter, modtog jeg det.
Fin service

23 april 2024

Antwoord van Kræmmmershop

Tak for den fine anmeldelse

Alt går nemt og hurtigt

Alt går nemt og hurtigt, og priserne er meget rimelige

6 februari 2024

Antwoord van Kræmmmershop

Hej søren vi er meget glade for den flotte anmeldelse

fint

første klases oplevelse god vejledning

11 september 2023

Antwoord van Kræmmmershop

Tak for den flotte anmeldelse

Fin service

Fin service. Varen var i orden.

13 juli 2023

Antwoord van Kræmmmershop

Tak for den fine anmeldelse vi er glade for du er tilfreds med at handle hos os hilsen teamet i kraemmershop.dk

Kvalitet og hurtig forsendelse

Kvalitet og hurtig forsendelse. Betjeningen er sød og smilende. ⭐⭐⭐⭐⭐

27 april 2023

Antwoord van Kræmmmershop

Mange tak for den fine anmeldelse vi er meget glade for at folk er glade for den service vi ydre. Hilsen Henning Kræmmershop.dk

Meget fin stødfri indpakning

Meget fin stødfri indpakning. Spar gerne på tape om varen. Ellers perfekt

4 april 2023

Antwoord van Kræmmmershop

Tak for din fine anmeldelse af vores service vi skal nok prøve at spare lidt på tappen.

Antwoord van Kræmmmershop

Mange tak for den fine anmeldelse vi bliver så glade når vores kunder er tilfredse og giver sig tid til at give lidt feedback tilbage hilsen Henning Kræmmershop.dk