Enestående og proaktiv kundeservice! Altid hurtig ordrehåndtering og proaktivitet. Indehaveren skrev feks inden hun sendte min ordre om jeg var obs på størrelsen på en af de kopper jeg købte, hvor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk oplevelse! Hvad der er god kunst kan jo disktures, men god service er ret objektivt. Da jeg købte min store plakat med ramme gav Erika og hendes hjælper sig i kast med et STORT indpakningsp... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kræss er en af mine absolutte favoritter og et must at besøge når jeg som udenlands dansker er i landet. Elsker at der er anderledes ting og så er der de fantastiske numse og bryst lys som bare er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skøn butik. Fantastiske produkter og rigtig god service. Jeg har købt to store billeder + rammer. De blev leveret til Nordsjælland og billederne var allerede sat i rammerne og klar til brug. Billede... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Unikke designs – håndlavet i Danmark Fokus på kant, personlighed, håndværk og bæredygtighed
Blågårdsgade 17, 2200, København N, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Antwoord van Kræss
Kraess is such a great gift shop with a big variety of posters of good quality.
I got a poster which was wrapped very attentively and I transferred it back to the UK in an excellent condition. Staff are very friendly, keen and they are genuinely interested in helping their customers.

Antwoord van Kræss
Blev kontaktet af Viljam fra Kræss fordi der var en fejl på deres hjemmeside og de ikke kunne levere alle varer indenfor den lovede tid. Viljam kontaktede keramikeren og fik det ordne så mine varer kom ugen efter.
Meget fin service.

Antwoord van Kræss
Stor hjælpsomhed og yderst venlig service, ved tilbagesendelse og bytning. Respekt for kunstnerens værker. Bestemt et sted jeg har lyst til at handle igen.

Antwoord van Kræss
Super hurtig forsendelse. Lækker kvalitet på plakaterne. De er så flotte. Jeg er mere end tilfreds.

Antwoord van Kræss
Alt har fungeret fint og indpakning var super

Antwoord van Kræss
Hurtig shipping og fantastisk vare.
Fedt flow når man skal vælge rammestørrelse.

Antwoord van Kræss
Jeg har idag modtaget en plakat i ramme i forsvarlig indpakning. Hurtig levering
Og med et så fint og personligt kort i pakken ❤️
Produktet er SÅ fint - glæder mig til at få det op på væggen. Er yderst tilfreds
En unik butik
Kun ros herfra

Antwoord van Kræss
Meget tilfreds med mine plakater og rammer. Virkelig god kvalitet!

Antwoord van Kræss
Super hurtig levering. Fint pakket ind både i gavepapir, bånd og til under transporten. Kan varmt anbefales. Fantastisk service og kvalitet.

Antwoord van Kræss
Jeg modtog mine varer virkelig hurtigt, og jeg var så heldig at modtage nogle meget fine ekstra gaver sammen med et håndskrevet kort i anledningen af deres fødselsdag. Jeg er SÅ tilfreds :-)