Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The service and understaning, of my situation, was delt with very professionally, I got excellent  advise, as well as a very good understanding of my needs. I was in complete distress for four months,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fortryder ikke et eneste sekund, at jeg tilvalgte Kriseramt Far, til professionel hjælp og rådgivning omkring min egen sag! Det har båret frugt og været det hele værd. Den dag i dag, har jeg fået opfy... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skylder en stor tak til Peter Roed. Han trådte til og satte sig ind i min sag, med under 24 times varsel. Kørte hele vejen til Aalborg (familieretshuset) og kom i god tid også. Det bet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne give denne mand 100 stjerner så havde jeg gjort det !!! Peter Roed er bare TOP Professionel fra start til slut. Jeg har aldrig mødt så pligtopfyldende fagmand som Péter, som reagere P... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Echtscheidingsdienst
  2. Coach
  3. Echtscheidingsadvocaat
  4. Gezinstherapeut
  5. Juridische dienstverlening

Geschreven door het bedrijf

Kriseramt Far er primært fædre, som har akut brug for hjælp i forbindelse med en skilsmisse eller samlivsophævelse. Kriseramt Far tilbyder hjælp før, under og efter skilsmissen. Vi er specialister inden for forældremyndighed, bopæl og samvær. Derudover tager vi med som partsrepræsentant i Familieretshuset, kommunen og bisidder ved politiet. Vi arbejder altid med barnet i centrum. Vi har både jurister og børnesagkyndige tilknyttet og kan rådgive i alle aspekter inden for det familieretlige område.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har igennem snart 2 år været…

Jeg har igennem snart 2 år været igennem en kamp for at se min søn.
Jeg har fra kort tid siden haft et møde med peter fra kriseramt far. Man kan mærke at han brænder for sagen og har mange gode input og erfaringer. Jeg ville ønske jeg havde taget det møde ligeinden jeg var i statsforvaltningen første gang. Jeg tror det kunne have sparet mig for en masse retsager og savnet til min søn.

5 mei 2019

Kære Alexander

Tusind tak for de fine ord - det sætter jeg utrolig meget pris på.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at vende tilbage, hvis du får behov for hjælp.

1 klasses behandling

1 klasses behandling. Peter tog min sag alvorligt. Han er 100 % engageret. Hvis noget er gået godt, så var det at tale med Peter. Han har fingeren på pulsen. Hvis jeg får brug for hjælp igen vil det første jeg gør være at kontakte Peter.

21 april 2019

Kære Filip

Jeg er rigtig glad for din oplevelse med Kriseramt Far og mig som rådgiver - så mange tak for anmeldelsen.
Og du skal altid være velkommen, hvis du igen på et tidspunkt får udfordringer som kræver sparring og rådgivning.

Der var styr på alt

Der var styr på alt
Jeg fik præcis det jeg kom efter i statsforvaltningen sammen med peter
Græd af glæde da jeg kørte hjem efter møde

Mvh en far som ikke blev hørt de 3 andre gange hvor jeg var i statsforvaltningen...

20 april 2019

Kære Erik

Mange tak for din anmeldelse og oplevelse af mig som partsrepræsentant i Statsforvaltningen. Jeg er glad for, at du kæmpede videre og jeg derved kunne hjælpe dig og dit barn med en god løsning.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.