Lees wat reviewers zeggen
Hej Viktor Nuorimaa Jag har försökt få kontakt med dig flera gånger utan att få någon lösning. Jag vill ge dig en sista möjlighet att återkomma frivilligt innan jag går vidare på formell väg. Hör... Toon meer
Vi beställde 5 stekhällar, julklappar till barnen. Ingen leverans till jul efter 5 veckors väntan. Fick dock kontakt med ägaren för en bra dialog. Efter ytterligare några veckor kom vi överens om åter... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Beveiligingsmaterialenwinkel
- Camping
- Kampeerwinkel
- Scheepvaartbenodigdheden winkel
- Buitensportkleding- en uitrusting
- Buitensportwinkel
Geschreven door het bedrijf
Kriskollen är idag en av Sveriges snabbt växande återförsäljare inom krisberedskap och säkerhet, samt frilufts- och överlevnadsutrustning. Vi erbjuder allt du behöver för att vara förberedd på kriser både hemma och ute i naturen.
Contactgegevens
Box 13, 518 21, Sandared, Zweden
- 076-814 04 96
- info@kriskollen.se
- kriskollen.se
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Undvik Kriskollen, reklamera köp!
Beställde en paellapanna 28 november 2025. Fortfarande ingen leveras i april 2026.Skickat otaliga epostmedelanen, endast en gång har jag fått svar. Att varan skulle finnas i lager 28/1 2026. Ingen response på min önskan att ångra köpet! Gjorde en reklamation hos kreditkortsbolaget Norweigan Bank och fick pengarna tillbaks på en dag! Har du inte fått din vara så reklamera via kredikortsbolaget. Kriskollen är inte pålitliga! Undvik!
Utebliven leverans och ingen kontakt
Beställde för flera månader sen, men inga varor har kommit och inget svar på mail.
Min beställning har makulerats men saknar återbetalning !
Min beställning har makulerats , men någon
återbetalning görs inte . Tycker det liknar bedrägeri !
Hej Viktor Nuorimaa
Hej Viktor Nuorimaa
Jag har försökt få kontakt med dig flera gånger utan att få någon lösning.
Jag vill ge dig en sista möjlighet att återkomma frivilligt innan jag går vidare på formell väg. Hör av dig till mig senast [2025-04-10] så att detta kan lösas direkt mellan oss.
Om jag inte får något svar utgår jag från att jag behöver hantera saken vidare på annat sätt.
Beställde och betalade ett multifuelkök…
Beställde och betalade ett multifuelkök 30/11-25. Har inte fått nått kök än( 31/3-26). Kundtjänst svara ej på telefon eller mail. Handa inte på Kriskollen!!
Beställde 2 st buköppnare i julklapp
Beställde 2 st buköppnare i julklapp. Nu är det mars månad och jag har fortfarande inte fått några varor. Jag har fått svar på 1 av mina mail men sedan är det tyst. Tråkigt att sådana här blufföretag får existera. Handla ej!!!
Köpte och betalade en Hultafors yxa i…
Köpte och betalade en Hultafors yxa i December. Tänkt som en julklapp till maken. I januari mejlade jag och fick svar att det var förseningar från leverantören och att yxan skulle komma om 14 dagar. Mejlat fem-sex gånger efter det utan att ens få ett svar. Uselt!! Troligen ser jag aldrig nån yxa och pengarna är väck!
Avbröt order utan förklaring
Avbröt order utan någon förklaring. Såg bara att pengar kom tillbaks från betaltjänsten Qliro. Får ingen kontakt med företaget.
Borde kollat recensioner först. Kommer inte handla här igen.
Fick snabbt kontakt via mail vid fråga.
Beställde och betalade varor i början…
Beställde och betalade varor i början på december 2025. Inga varor har kommit. Svarar ej på mail förrän 4 januari. Lovar leverans i slutet på januari.
Svarar efter det ej på mail eller telefon. Idag, 13 mars, polisanmälde jag företaget.
Köp aldrig från de
Köp aldrig från de! Beställt en produkt utan att ha information i två veckor. Jätte svart att ta kontakt med de! Aldrig mer!!!!
Jag har beställt en produkt
Jag har beställt en produkt. Inte fått den. Mejlat och hört av mig flera gånger. Inget svar. Känns som jag har blivit scammed.
Kriskollen.se är 100% bluff
Kriskollen.se är 100% bluff. De levererar inte, svarar inte på mail, sms eller instagram. MEN de gillar dina pengar! Tack vare Qliro fick jag tillslut tillbaka mina pengar efter 2 1/2 månads jagande. Handla här om Du vill bli lurad!
Blufföretag
Blufföretag. La beställning och pengar drogs i november 2025. Efter upprepade mail fick jag svar i slutet av december att varor skulle komma om någon vecka. Nu början av mars. Inga varor har kommit. Inte fått tillbaka pengar och företaget har inte svarat på flertalet mail. Kommer att polisanmäla.
Oseriöst företag
Oseriöst företag. Tre månader efter beställning har varan inte skickats och pengarna betalas inte tillbaka. Bluff och båg, handla inte här!!!
Undvik beställa från företaget
Undvik beställa från företaget! Gjorde en beställning i januari fick orderbekräftelse och sedan dess helt tyst. Har mejlat utan framgång och nu är jag här i mars och fortfarande ingenting.
Uppdatering: Nu har det gått över 2 månader sedan jag beställde och fortfarande ingenting. Mejlat säkert över 10 gånger nu. 03-21
Ingen leverans, inga svar
Jag beställde en vara för snart en månad sedan, och jag har fortfarande inte fått någon information om leverans trots att jag har skrivit flera mail, fyllt i formuläret på hemsidan och skrivit på Instagram. Helt otroligt att en leverans som i värsta fall tar 5 arbetsdagar på dom flesta företag tar minst en månad hos Kriskollen.
Varning!
Varning! Skickar inte produkterna, svarar inte på mail eller telefon. Nu väntar i 2 månader och inser att de nog aldrig kommer dyka upp.
Väldigt lång leveranstid och obefintlig…
Väldigt lång leveranstid och obefintlig återkoppling, fick svar efter att jag flera gånger sökt kontakt via telefon, sms, mail.
Jag ska även bli krediterad mellanskillnad då en vara byttes mot en annan, ska bli intressant att se om det är lika krångligt.
varan inte levererad de svarar inte i…
varan inte levererad de svarar inte i telefon och inte på mail, undvik att handla via detta företag
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.