Kronborg VVS & Energi ApS Reviews 96

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse. Skiftede vores gasfyr til nyt og fandt fejl på installationen. Vi havde først et andet firma på som ikke kunne finde fejlen. Kommer til aftalt tid, flot arbejde, søde montøre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var meget tilfredse med Kronborg VVS, både med deres VVS- arbejde og Emils overblik og kompetance ift planlægning af renovering af køkken, badeværelse og kælder. Flere forskellige håndværkere var t... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mødte til tiden og udførte et prof. stykke arbejde. Da noget ikke lige spillede (trods test inden han gik), var det problemfrit at få kontakt igen og de var flexible med at komme tilbage og kigge på d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Loodgieter

Geschreven door het bedrijf

Vi har stort fokus på, at du som kunde skal have den bedst mulige oplevelse med os. Derfor tilbyder vi en service udover det sædvanlige, vi er altid imødekommende og lytter til dine ønsker, så resultatet som minimum afspejler dine forventninger. Vi tilbyder altid VVS-arbejde i højeste kvalitet til en fornuftig pris. Kronborg VVS & Energi er medlem af TEKNIQ – til fordel for dig som kunde.

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

kan klart anbefales

I en branche (håndværkere generelt), hvor manglende evne til kommunikation og overholdelse af aftaler er dominerende, fremstår Kronborg VVS helt dukse-agtige.
Upåklageligt forløb fra den første kontakt til afslutning på opgaven.

22 augustus 2025

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Skiftede vores gasfyr til nyt og fandt fejl på installationen.
Vi havde først et andet firma på som ikke kunne finde fejlen.
Kommer til aftalt tid, flot arbejde, søde montører og god vejledning!
Kan klart anbefales.

19 juni 2025

vandvarmer i sommerhus

Fik skiftet vandvarmer i sommerhus. Super service og respons fra Kronborg/Emil vvs.firma. Alt klappede og udført før tid. Alt rengjort efter endt arb. Kan varmt anbefales.

11 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fornøjelsen at samarbejde med…

Vi har fornøjelsen at samarbejde med Kronborg VVS og har lavet en del arbejde sammen efterhånden.

Emil er meget proffesionel og løsningsorienteret og Kronborg VVS udfører altid arbejdet til fuld tilfredshed.

Aftaler bliver altid overholdt og vi har kun positive oplevelser med Kronborg VVS

Giver Kronborg VVS og Emil vores bedste anbefaling.

HR MURER ApS

10 december 2024

Hej HR MURER

Mange tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at i er tilfredse med vores arbejde.

Vi ser frem til mange flere projekter i fremtiden😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Et dygtigt, professionelt firma, der overholder aftalerne. God kundeservice, når man er i kontakt med Emil.

31 januari 2025

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du har været tilfreds med den service vi har leveret 😊

Fantastisk oplevelse

Efter at være blevet brændt af af en anden VVS’er og haft en ubehagelig telefonsamtale med en tredje VVS-sekretær, var det en kæmpe lettelse at tale med Emil fra Kronborg VVS. Han havde tid til at komme med det samme for at kigge på det toilet, der skulle skiftes.

Emil gav os et rigtig godt tilbud og en endnu bedre løsning, så vi takkede ja. Senere havde vi fornøjelsen af at få Frederik ud for at udføre arbejdet – han var hurtigere end planlagt og gjorde et fremragende stykke arbejde, så prisen endte endda med at blive lavere end forventet.

10 stjerner herfra!

22 januari 2025

Hej Michael

Tusinde tak for din anmeldelse.
Den er både Frederik og jeg glad for at læse.
Vi håber du er glad for dit nye toilet😊

Glimrende service

I var nemme at komme i kontakt med, jeres montører kom fuldkommen præcis i forhold til hvad der var aftalt. Problemet blev løst hurtigt og professionelt.

26 januari 2025

Hej Mark

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Frederik var meget grundig og har låst…

Frederik var meget grundig og har låst problemet, som jeg havde i lang told og jeg er meget, meget tilfreds

15 januari 2025

Hej Emil

Mange tak for din anmeldelse. Jeg vil give de fine ord videre til Frederik 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hurtig response og meget kompentent…

hurtig response og meget kompentent service som løst opgave til perfektion.

2 januari 2025

Hej Michael

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste vvs'er vi har haft

Vil bruge dem igen næste gang

27 december 2024

Hej Helle

Tak for din anmeldelse -den er vi glade for 😊

Hurtig, kompetent og behagelig

Jeg var kommet i klemme med en vandlås, der ikke kunne lukkes og derfor ikke kunne få repareret gasfyret. Kronborg kom simpelthen dagen efter og ordnede det og andre småting på en yderst kompetent og behagelig måde. Derfor 5 stjerner.

8 december 2024

Hej Lisbet

Kom hurtigt

Kom hurtigt, da jeg ikke havde varme.

4 december 2024

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse -den er vi glade for 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kronborg VVS kan radiatorer og gulvvarme

Kronborg VVS fixede alle vores radiatorer og gulvarme så at vi nu har et varmt og dejligt hus. Det var kun et kort besøg, men VVS manden tog sig tid til at forklare hvad der fejlede. Vi kan varmt rekommandere dem.

28 november 2024

Hej Kristian

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du er tilfreds med det udførte arbejde 😊

Venlig og hjælpsom

Venlig og hjælpsom. God og kompetent service.

16 november 2024

Hej Karen

Jeres medarbejdere er supergode

Jeres medarbejdere er supergode, både til deres arbejde og til at forklare, hvad de gør.

16 november 2024

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi glade for😊

Alt som aftalt

Alt som aftalt - behagelig montør - tilfreds :)

1 november 2024

Hej Anders

Ejer og Aut. VVS-installatør

Lees meer over geverifieerde reviews.