1. Distributieservice

Kruizinga is een online-shop op het gebied van opslag- en transportmiddelen in Europa. Kruizinga ontwikkelt en produceert standaardoplossingen én maatwerk voor alle industriële doeleinden. Daarbij koopt, verkoopt en verhuurt Kruizinga nieuwe en gebruikte opslag- en transportmiddelen. Zoals u gewend bent kunt u altijd 24/7 online bij ons bestellen!

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Zeer klantvriendelijk!

Kruizinga vind ik een zeer klantvriendelijk bedrijf, ook voor de kleine klant.

Goed georganiseerd en zeer bereidwillige medewerker ervaren. Kortom: bravo, ga zo door.

12 juni 2025

Perfecte service

Perfecte service. Zakelijk maken wij gebruik van het assortiment. Snel geleverd, klantvriendelijk en prijs is ook altijd prima.

Ik beveel deze zaak van harte aan.

2 april 2025

Slechte service

Op de site van Kruizinga vind je alleen 4 en 5 sterren reviews omdat ze de slechte reviews niet plaatsen, maar die zijn er wel degelijk.

28 februari 2025

Gelukkig een positieve ervaring

Gezien de reviews had ik enige twijfel om hier 24 stapelbakken te bestellen, maar dat bleek volledig onterecht: snelle levering (maandagmiddag betaald, woensdagochtend geleverd), goede communicatie, goede track & trace en belangrijk: de kwaliteit van de stapelbakken is boven verwachting. De vervoerder heeft zelfs nog meegeholpen met het leeghalen van de pallet en de pallet weer meegenomen. Ik ben erg tevreden!

12 februari 2025

Ik raad het iedereen af om bij Kruizinga te bestellen.

Gebruikte legbordstellingen besteld op de website van Kruizinga. Deze waren van ontzettend slechte kwaliteit. Ik heb heel wat stellingen in elkaar gezet maar deze stellingen zijn echt heel slecht. Totaal niet stevig en zelfs gevaarlijk! Ik heb mijn personeel verboden om gebruik te maken van de stellingen en uit de buurt te blijven van de stellingen voor hun eigen veiligheid. Ik heb de stellingen zelf vast moeten lassen en vastzetten aan het plafond en de grond. Anders gaan ze alle kanten op en zijn ze onbruikbaar.

Hier stopt het echter niet... Ik heb te veel legborden besteld. Toen ik vroeg hoe het retourproces verliep werd mij brutaal verteld dat het retourneren niet mogelijk is omdat ik gebruikte artikelen bij ze heb gekocht. Dit terwijl de extra legborden nog gewoon in hun verpakking zitten! Te absurd voor worden. Ik wil de extra legborden graag retourneren!

Ik raad het iedereen af om bij Kruizinga te bestellen. Niet alleen de producten zijn ontzettend slecht, ook de service is dramatisch.

28 oktober 2024

kratten deksel gaat niet dicht

kratten besteld, deksels gingen niet dicht. stuk af moeten snijden. 5 personen mee bezig geweest, was onmogelijk. reactie kruizinga: u heeft zelf niet goed gekeken gaat prima dicht bij onze voorraad. dit was de tweede bestelling en de laatste. spijt dat ik ze na een waardeloze eerdere bestelling ( spullen door transport bedrijf zoaar ergens neergelazerd) nog een kans heb gegeven. lang leve internet dezelfde kratten ergens anders veel goedkoper kunnen bestellen. want kruizinga varieert ook nog eens met de prijzen let daar goed op. bah bah zeg. 1 ster is nog teveel helaas was 0 niet mogelijk. koop ergens anders! en negatieve revieuws op hun eigen site plaatsen ze dus gewoon niet....

18 mei 2024

Pakket onbeheerd achtergelaten

Vandaag zou ik een pakket ontvangen van GLS (21/06/2024). Ze hebben mij een e-mail gestuurd met de vraag of het pakket op een veilige plek neergezet mag worden. Ik heb de e-mail geopend en weer gesloten, omdat ik geen veilige plek buiten heb. Drie keer raden wat ze doen: ze laten mijn pakket onbeheerd achter. Dit is absoluut niet naar mijn zin. Ik heb dit via de camera gezien en vervolgens belde ik hen op om te vragen of de bezorger het pakket terug kon nemen. Ze zeiden dat ik toestemming had gegeven om het pakket neer te zetten, terwijl ik nergens op heb gedrukt, niets heb afgevinkt en niets heb bevestigd.

Ik vroeg om bewijs dat ik de voorwaarden van de neerzetservice heb geaccepteerd, maar dat hebben ze niet. Ze beweerden ook dat ze de bezorger niet konden bereiken. Ik ga ervan uit dat de bezorger een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) heeft, maar wat hij deed is geen goed gedrag. Het pakket ligt momenteel nog steeds voor de deur in de regen en ik ben aan het werk.

Vervolgens heb ik de afzender, Kruizinga, gebeld. Ik legde de situatie uit en zij zouden het onderzoeken. Later belden ze mij terug met de mededeling dat ze er niets aan kunnen doen en dat ze de bezorger niet kunnen verplichten om het pakket terug te nemen. Uiteindelijk kon niemand iets voor mij doen, terwijl het bedrijf verantwoordelijk is voor dit soort zaken. Stel je voor dat dit jou zou overkomen; ik vraag me af hoe zij dan zouden reageren.

Dat is de laatste keer dat ik hier wat bestel!!!

21 juni 2024

Alles top

2de maal bestelling gedaan en wederom alles vlekkeloos verlopen.
Blijft voor mij een aanrader

6 december 2023

Top kwaliteit en goeie service.

Via mijn compagnon te horen gekregen dat ik bij Kruizinga moest bestellen. Nou dat heb ik dus gedaan.
Zondags besteld, diezelfde week nog in huis.
En ook nog is top kwaliteit.
Ik heb een aluminium oprijplaat gekocht en ben er erg blij mee.

27 juli 2023

Super

's Middags besteld, de volgende ochtend in huis. Precies wat we hadden verwacht, gewoon goed!

8 november 2021

Go ik zeg het niet snel maar het hele…

Go ik zeg het niet snel maar het hele bestelproces en het leverproces is me enorm tegen gevallen en als je vraag waar je spullen blijven krijg een bijdehand antwoord terug, ook kreeg ik nog een van de items half gebruikt en licht beschadigt geleverd, gaat maar om een vuilnisbak maar toch dacht ik dat ik een nieuwe had besteld.

2 juli 2021

Kruizinga kunstof bakken

Ik heb bij kruizinga kunstof bakken besteld kwaliteit supper en prijs verhouding ook erg netjes.

Ik heb het afgehaalt maar reed met een aanhanger waar ik als vrouw zijnde liever niet te veel achteruit wil rijden op onbekende plek. Kwam er achter bij aankomst dan het een enorm bedrijf was met slagbomen en poespas. Dus heb gebeld en verteld dat ik een aanhanger had en ze vertelde waar ik moest wezen hebben me fantasties uitgelecht hoe het werkte met afhaal bon. En waar ik moest afhalen daarna met uitleg wat handig was met me aanhanger. Maar toen ik terugliep was er al doorgegeven aan (beveiliging leek het) dat ik niet graag achteruitrijd met de aanhanger dus hij haalde het ff voor me op. En kon zo rechtdoor er weer uitrijden. De vrouw aan de balie enorm aardig en begripvol en de man die het voor me haalde ook enorm aardig.
Me dag kon niet meer stuk.

Dus ben zo goed geholpen echt geweldig.

Kruizinga bedankt

5 juni 2021
Toon reviews in alle talen. (16 reviews)