Очень довольна быстрым и компетентным обслуживанием,делала заказ в воскресенье,во вторник утром посылка была уже у меня,вся продукция пришла в оригинальных упаковках,все целое,в посылке оказалось мног... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Polecam Ksisters. Odebrałam moje pierwsze zamówienie. Dotarło do mnie szybko, także było dobrze spakowane. Cieszę się że znalazłam te wszystkie produkty, są bardzo fajne)
Bedrijf heeft geantwoord
Wspaniałe produkty koreańskie w bardzo dobrych cenach, świetna obsługa klienta, szybką dostawa, solidne pakowanie aby nic się nie zniszczyło. I drobiazgi- próbki produktów które dostałam wraz z zamów... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Ksisters to sklep internetowy i community koreańskich kosmetyków. Realizujemy zamówienia w Europie oraz w najbliższym czasie WNP i na całym świecie. Popularyzujemy K-beauty w Unii Europejskiej.
Ksisters ma najlepszą ofertę koreańskich kosmetyków. Dbamy o każdego klienta. Zapewnienie wysokiej jakości usług to nasza podstawowa zasada.
NASZE WARTOŚCI:
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super easy order and checkout, fast delivery as well

Antwoord van ksisters.pl
Zamówienie jest tradycyjnie pięknie zapakowane i bez względu na wydaną kwotę, zawsze otrzymuje się w prezencie próbki.

Antwoord van ksisters.pl
All products are legit, shipment is fast. Everything is well and beautifuly packed. Prices are good, sometimes I could maybe find some deals elsewhere but for most part they are good.
With each purchase I get some samples which is great for testing new things and for travels :)
Love it!

Antwoord van ksisters.pl
Paczka dotarła wcześniej niż pisało na stronie, wszystko było ładnie zapakowane i dobrze zabezpieczone.
Dziękuję za próbki w prezencie 😊 napewno skorzystam ponownie.

Antwoord van ksisters.pl
I buy there for two years now (June '26). Not once has the order been delayed or suddenly was missing products. The staff is answering emails very fast and is very appreciative of compliments which I give them regularly. The selection of products is great and packaging is like treasure.

Antwoord van ksisters.pl
To kolejne moje zamówienie i zapewne nie ostatnie , szybka przesyłka, produkty zgodne z opisem, bardzo dziękuję ☺️

Antwoord van ksisters.pl
Bardzo szybka realizacja, piękne opakowanie, bardzo szczelne i solidnie zapakowane. Dużo gratisów. Polecam jak najbardziej!

Antwoord van ksisters.pl
Super polecam. Szybka wysyłka. Na bierzaco informacje co się dzieje z paczką. Zawsze dają dużo fajnych próbek. Jak zamawiać koreańskie kosmetyki to tylko tam bo super rzeczy i ceny

Antwoord van ksisters.pl
Bardzo szybka wysyłka, przedmioty dotarły w nienaruszonym stanie i dodatkowo wielkim plusem są gratisy próbki 🌷

Antwoord van ksisters.pl
Natychmiastowa wysyłka i bardzo ciekawe produkty. Polecam.

Antwoord van ksisters.pl
Paczkę złożyłam szybko i łatwo, dostawa także była szybciutka! Paczka była zapakowana przepięknie, a do tego duzo gratisów! Jestem poprostu zachwycona i napewno bede wracac!😍

Antwoord van ksisters.pl
Super pierwsze wrażenia 😀, daję 4 gwiazdki ale popracujcie nad czasem wysyłki (oczekiwanie 6 dni na przesyłkę to mój rekord)

Antwoord van ksisters.pl
To już kolejne zakupy i napewno nie ostatnie:-) Bogaty asortyment,niższe ceny,bogaty opis produktów pomagający podjąć decyzję podczas zakupów. Paczuszka pięknie i bardzo dobrze zapakowana. Kontakt na każdym etapie zamówienia oraz szybka realizacja. Ogromny plus za gratisy dorzucane do paczki. Bardzo miłe w odbiorze no i niektóre z nich przekonały mnie do zakupu pełnowymiarowego produktu:-) Reasumując-szybko,dokładnie i profesjonalnie. Dziękuję że jesteście:-)

Antwoord van ksisters.pl
Uwielbiam ksisters. Asortyment top. Paczka zawsze ładnie zapakowana i zawsze są jakieś fajne prezenty :)

Antwoord van ksisters.pl
Zamawianie na ksisters to była czysta przyjemność :)🩷 wszystko przebiegło mega sprawnie, produkty w chyba najlepszych cenach jakie widziałam, mega się opłaca i paczka pięknie zapakowana. Na pewno zamówię tam ponownie kiedy już zużyje produkty, które zamówiłam. Bardzo polecam!!!!

Antwoord van ksisters.pl
To już moje kolejne zamówienie i jestem zachwycona! Szybka wysyłka, przepiękne opakowanie, a do tego dostałam mnóstwo gratisów. Uwielbiam ten sklep za ogromny wybór produktów i świetne ceny

Antwoord van ksisters.pl
Macie super ceny , szybka realizacja zamówienia plus super zapakowane zamówienie a do tego świetne gratisy na pewno jeszcze wrócę do was 😊

Antwoord van ksisters.pl
Produkty najwyższej jakości, tak samo jak obsługa klienta.
Bardzo serdecznie polecam 💜