ksisters.pl Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Очень довольна быстрым и компетентным обслуживанием,делала заказ в воскресенье,во вторник утром посылка была уже у меня,вся продукция пришла в оригинальных упаковках,все целое,в посылке оказалось мног... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam Ksisters. Odebrałam moje pierwsze zamówienie. Dotarło do mnie szybko, także było dobrze spakowane. Cieszę się że znalazłam te wszystkie produkty, są bardzo fajne)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wspaniałe produkty koreańskie w bardzo dobrych cenach, świetna obsługa klienta, szybką dostawa, solidne pakowanie aby nic się nie zniszczyło. I drobiazgi- próbki produktów które dostałam wraz z zamów... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cosmeticawinkel

Over ksisters.pl

Geschreven door het bedrijf

Ksisters to sklep internetowy i community koreańskich kosmetyków. Realizujemy zamówienia w Europie oraz w najbliższym czasie WNP i na całym świecie. Popularyzujemy K-beauty w Unii Europejskiej.

Ksisters ma najlepszą ofertę koreańskich kosmetyków. Dbamy o każdego klienta. Zapewnienie wysokiej jakości usług to nasza podstawowa zasada.

NASZE WARTOŚCI:

• klient jest naszym pracodawcą
  • duch zespołu
  • Kservice™
  • myśleć niestandardowo
  • proaktywność
  • zarabiać, aby inwestować.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

159 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super easy order and checkout & delivery

Super easy order and checkout, fast delivery as well

22 juli 2026

Antwoord van ksisters.pl

Thank you so much for your kind review! We're delighted to hear that ordering and checkout were easy for you and that your package arrived quickly. We can't wait to welcome you back for your next shopping experience 💜

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówienie jest tradycyjnie pięknie…

Zamówienie jest tradycyjnie pięknie zapakowane i bez względu na wydaną kwotę, zawsze otrzymuje się w prezencie próbki.

14 juli 2026

Antwoord van ksisters.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że doceniasz nasze staranne pakowanie oraz próbki dołączane do każdego zamówienia. To dla nas ogromna radość 💜

Love it+

All products are legit, shipment is fast. Everything is well and beautifuly packed. Prices are good, sometimes I could maybe find some deals elsewhere but for most part they are good.
With each purchase I get some samples which is great for testing new things and for travels :)
Love it!

7 juli 2026

Antwoord van ksisters.pl

Thank you so much for such a thoughtful review. We’re delighted that you appreciate our products, fast shipping, careful packaging, and prices. It’s wonderful to hear that the samples are useful both for discovering new favorites and for your travels. Thank you for choosing us and sharing the love 💜

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Paczka dotarła wcześniej niż pisało na…

Paczka dotarła wcześniej niż pisało na stronie, wszystko było ładnie zapakowane i dobrze zabezpieczone.
Dziękuję za próbki w prezencie 😊 napewno skorzystam ponownie.

7 juli 2026

Antwoord van ksisters.pl

Bardzo się cieszymy, że paczka dotarła szybciej niż się spodziewałaś, a staranne pakowanie i próbki sprawiły ci przyjemność. Będzie nam bardzo miło gościć cię ponownie 🎁

Treasure Island.

I buy there for two years now (June '26). Not once has the order been delayed or suddenly was missing products. The staff is answering emails very fast and is very appreciative of compliments which I give them regularly. The selection of products is great and packaging is like treasure.

30 juni 2026

Antwoord van ksisters.pl

Thank you so much for your continued trust over the past two years. It truly means a lot to us that you appreciate our service, product selection, and the care we put into every package. Your kind words and ongoing support motivate us every day. We can't wait to prepare your next little treasure 💜

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To kolejne moje zamówienie i zapewne nie ostatnie , szybka przesyłka, produkty zgodne z opisem, bardzo dziękuję ☺️

26 juni 2026

Antwoord van ksisters.pl

Bardzo dziękujemy za zaufanie i kolejne zamówienie. Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie, a produkty spełniły twoje oczekiwania. Do zobaczenia przy następnych zakupach 🌸

Bardzo szybka realizacja

Bardzo szybka realizacja, piękne opakowanie, bardzo szczelne i solidnie zapakowane. Dużo gratisów. Polecam jak najbardziej!

23 juni 2026

Antwoord van ksisters.pl

Bardzo się cieszymy, że doceniłaś szybką realizację zamówienia, staranne pakowanie oraz dodatki dołączone do paczki. Miło nam wiedzieć, że wszystko spełniło twoje oczekiwania. Dziękujemy za serdeczne polecenie 🌷

Super polecam

Super polecam. Szybka wysyłka. Na bierzaco informacje co się dzieje z paczką. Zawsze dają dużo fajnych próbek. Jak zamawiać koreańskie kosmetyki to tylko tam bo super rzeczy i ceny

13 juni 2026

Antwoord van ksisters.pl

Bardzo się cieszymy, że doceniasz szybką wysyłkę, bieżące informacje o statusie przesyłki oraz nasze próbki dołączane do zamówień. Miło nam wiedzieć, że zakupy u nas spełniają twoje oczekiwania pod względem jakości, wyboru i cen. Dziękujemy za tak serdeczne polecenie 🌺

Bardzo szybka wysyłka

Bardzo szybka wysyłka, przedmioty dotarły w nienaruszonym stanie i dodatkowo wielkim plusem są gratisy próbki 🌷

11 juni 2026

Antwoord van ksisters.pl

Bardzo się cieszymy, że zamówienie dotarło szybko i w idealnym stanie. Miło nam również wiedzieć, że próbki dołączone do paczki były dla ciebie przyjemnym dodatkiem 🌸

Wspaniałe zakupy

Paczkę złożyłam szybko i łatwo, dostawa także była szybciutka! Paczka była zapakowana przepięknie, a do tego duzo gratisów! Jestem poprostu zachwycona i napewno bede wracac!😍

9 juni 2026

Antwoord van ksisters.pl

Bardzo się cieszymy, że zakupy sprawiły ci tyle radości. Miło nam wiedzieć, że doceniłaś wygodę składania zamówienia, szybką dostawę, pakowanie oraz nasze małe dodatki do paczki. Będzie nam ogromnie miło widzieć cię ponownie 🌸

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super pierwsze wrażenia 😀

Super pierwsze wrażenia 😀, daję 4 gwiazdki ale popracujcie nad czasem wysyłki (oczekiwanie 6 dni na przesyłkę to mój rekord)

9 juni 2026

Antwoord van ksisters.pl

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że pierwsze wrażenia są pozytywne. Jednocześnie dziękujemy za zwrócenie uwagi na czas dostawy. Przykro nam, że oczekiwanie na przesyłkę było dłuższe, niż się spodziewałaś. Takie uwagi są dla nas bardzo cenne i pomagają nam stale poprawiać jakość naszych usług 🌿

Polecam w 100%

To już kolejne zakupy i napewno nie ostatnie:⁠-⁠) Bogaty asortyment,niższe ceny,bogaty opis produktów pomagający podjąć decyzję podczas zakupów. Paczuszka pięknie i bardzo dobrze zapakowana. Kontakt na każdym etapie zamówienia oraz szybka realizacja. Ogromny plus za gratisy dorzucane do paczki. Bardzo miłe w odbiorze no i niektóre z nich przekonały mnie do zakupu pełnowymiarowego produktu:⁠-⁠) Reasumując-szybko,dokładnie i profesjonalnie. Dziękuję że jesteście:⁠-⁠)

7 juni 2026

Antwoord van ksisters.pl

Ogromnie cieszy nas, że tak chętnie do nas wracasz i że każda kolejna paczka spełnia twoje oczekiwania. Bardzo miło nam wiedzieć, że doceniasz nasz asortyment, opisy produktów, kontakt na każdym etapie zamówienia oraz staranne pakowanie. Szczególnie cieszy nas, że próbki pomagają ci odkrywać nowe ulubione kosmetyki. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją. Dziękujemy za zaufanie 🌺

Uwielbiam ksisters

Uwielbiam ksisters. Asortyment top. Paczka zawsze ładnie zapakowana i zawsze są jakieś fajne prezenty :)

4 juni 2026

Antwoord van ksisters.pl

Bardzo miło nam to słyszeć. Cieszymy się, że doceniasz nasz asortyment, pakowanie oraz małe dodatki do zamówień. Takie opinie sprawiają nam ogromną radość 🌿

Zakupy w Ksisters <3

Zamawianie na ksisters to była czysta przyjemność :)🩷 wszystko przebiegło mega sprawnie, produkty w chyba najlepszych cenach jakie widziałam, mega się opłaca i paczka pięknie zapakowana. Na pewno zamówię tam ponownie kiedy już zużyje produkty, które zamówiłam. Bardzo polecam!!!!

3 juni 2026

Antwoord van ksisters.pl

Ogromnie cieszy nas, że zakupy u nas były dla ciebie tak przyjemnym doświadczeniem. Miło nam wiedzieć, że doceniłaś nasze ceny, sprawną realizację oraz staranne pakowanie paczki. Będzie nam bardzo miło widzieć cię ponownie, gdy przyjdzie czas na uzupełnienie kosmetycznych zapasów 🌺

Bardzo polecam!

To już moje kolejne zamówienie i jestem zachwycona! Szybka wysyłka, przepiękne opakowanie, a do tego dostałam mnóstwo gratisów. Uwielbiam ten sklep za ogromny wybór produktów i świetne ceny

26 mei 2026

Antwoord van ksisters.pl

Bardzo się cieszymy, że kolejny raz zakupy zostawiły po sobie tak pozytywne wrażenia. Miło nam wiedzieć, że doceniasz szybką wysyłkę, staranne pakowanie, nasze małe dodatki do zamówień oraz szeroki wybór produktów w dobrych cenach. Dziękujemy za zaufanie i to, że wracasz do nas ponownie 🌸

Macie super ceny

Macie super ceny , szybka realizacja zamówienia plus super zapakowane zamówienie a do tego świetne gratisy na pewno jeszcze wrócę do was 😊

18 mei 2026

Antwoord van ksisters.pl

Bardzo się cieszymy, że doceniasz nasze ceny, szybką realizację, pakowanie oraz małe dodatki do zamówień. Będzie nam ogromnie miło widzieć cię ponownie przy kolejnych zakupach 🌿

Produkty najwyższej jakości

Produkty najwyższej jakości, tak samo jak obsługa klienta.
Bardzo serdecznie polecam 💜

12 mei 2026

Antwoord van ksisters.pl

Bardzo miło nam słyszeć, że jesteś zadowolona zarówno z naszych produktów, jak i obsługi klienta. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją. Dziękujemy za serdeczne polecenie 🌸

Dit is Trustpilot