Är nu klar specialistundersköterska inom vård och omsorg av äldre och detta genom att gå utbildningen via kui och det har varit en fantastisk upplevelse. Utbildningsledare och lärare som jag haft har... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Mig passar det väldigt bra att studera på distans. Min upplevelse är att dom lärarna jag har haft har verkligen stöttat mig igenom allt. Ett professionellt bemötande och väldigt goda kunskaper som d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är väldigt nöjd med min utbildning hos KUI. Lärarna är engagerade, kunniga och ger bra stöd när man behöver hjälp. Kursupplägget är tydligt och gör det enkelt att följa med i studierna. Jag uppsk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skolan har ett bra upplägg när det gäller förlängningar och lektioner via Teams. Det är väldigt uppskattat när det kommer gästföreläsare med olika erfarenhetsbakgrunder som är relevanta för stödpedag... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
KUI är en av Sveriges ledande utbildningsaktörer inom vård, omsorg, förskola, skola och fritidsverksamhet. Vi erbjuder branschanpassad utbildning och kompetensutveckling som stärker individer, utvecklar arbetsplatser och bidrar till ett hållbart samhälle.
Vi möter varje deltagare med respekt, tilltro och öppenhet. Hos oss ska utbildning kännas trygg, meningsfull och möjlig. Genom moderna lärmiljöer, engagerade lärare och nära samarbete med arbetslivet säkerställer vi att våra utbildningar är aktuella, kvalitetssäkrade och relevanta – både idag och i framtiden.
Vad KUI erbjuder
Det som gör KUI unikt är vår tydliga specialisering på utbildning inom yrken i vård och omsorg samt förskola, skola och fritidsverksamhet, tillsammans med ett genuint engagemang för både individ och samhälle. Våra utbildningar ger kompetens som gör skillnad – för deltagarna själva, de verksamheter de arbetar i och de barn, vuxna och äldre de möter i sina yrkesroller.
Drottningholmsvägen 37, 2 tr, 11242, Stockholm, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Att studera på KUI känns som att vara med en familj men ändå inte. Lärare och organisation ser verkligen till att ge oss det vu behöver för att underlätta studierna. Allt från litteratur till föreläsningar. Jag tycker att jag blir lyssnad på när jag för fram utvecklingsmöjligheter, det är bra. Min upplevelse är att lärare tycker om sitt arbete o vill utvecklas. Är glad att min tidigare kollega fick mig att välja KUI istället för kommunens kompetenscenter.

Antwoord van kui.se
Super bra utbildning, läser till stödpedagog och har redan blivit erbjuden 2 jobb som stödpedagog och är klar 26 maj så rekommenderar det verkligen

Antwoord van kui.se
Det byts lärare och ordinarie lärare använder hjälplärare. Det är ingen ordning på informationen eller planeringen av APL-platser och perioder

Antwoord van kui.se
En fantastisk utbildning. Den överträffade mina förväntningar och jag är mycket nöjd både med utbildningen och med de kunskaper man får, både teoretiska och praktiska. Toppen!

Antwoord van kui.se
Snabb gjälp när man behöver det. Duktiga lärare. Lätta system.

Antwoord van kui.se
DEN BÄSTA LÄRAREN EVER! EN SOM SER ALLA I KLASSEN . FLER BORDE " TA RYGG" PÅ DENNA FANTASTISKA MÄNNISKA SOM MED ETT SÄTT ATT LÄRA UT KUNSKAP ÄR UNIKT🙏🌸

Antwoord van kui.se
Lees meer over geverifieerde reviews.