www.kunstigejuletraeer.dk Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte et juletræ i starten af November måned - og det ankom som det skulle. Vi var desværre ikke tilfredse med træet, hvilket kan ske. De tilbyder ingen form for hjælp i form af returneri... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har købt en træfod ved kunstige juletræer, ved ankomst er der en stor revne/flænge i træet, og selve stammen er plettet pga dårlig spartling. Jeg sender en mail med billeder og får de... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilt juletræ over nettet onsdag eftermiddag, blev leveret fredag formiddag - Hold nu op, det fungerer bare. At firmaet ligger i Holland er INTET problem, det kan vist ikke gøres bedre andre stedet.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da vores barnebarn er allergisk overfor naturgran har vi købt et Iowa Deluxe 180 LED 360 Lights. Det tager lidt tid at folde grenene ud. Det er et pænt og naturtro træ. Topskuddet er for blød til at h... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Binnenhuisarchitect

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til hjemmesiden for Royal Christmas, Kunstigejuletræer.dk! Her kan du bestille alle dine juleartikler online. Royal Christmas står for den højeste kvalitet i julepynt: Naturligt udseende kunstigt juletræ i PE, luksus kunstigt juletræ i PVC, kunstige juletræer fremstillet i PP/PVC-blandinger, sne / snefnug kunstige juletræer, kunstige juletræer i trendy farver som hvid, sort eller pink, kunstige juletræer med integreret belysning og hyggelige LED-lys, kunstige juletræer i højkvalitets PE/PVC-blandinger, kæmpetræer fra 4,5 m til 14 meter, 1-minuts-træet, træet der er klar til dekoration i løbet af blot 1 minut. Vi sælger også træer i potter, minitræer, guirlander, kranse, Juletræskugler. Vi sælger både direkte til forbrugere såvel som til firmaer. Alle vores juleartikler på denne website er beskrevet tydeligt og vises med fotos og demonstrationsvideoer. Alle vores artikler er brandsikrede i henholt til GS & EU-standarder. (KEMA / TÜV, NEN-EN 71-2, DIN) Vi ønsker dig en glædelig jul!

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God - nem - pæn - hjemmeside

Nem at finde det man søgte. Nem at bestille og forstå hjemmesiden. Det jeg bestilte kom hurtigt og uden problemer. Ingen fejl eller mangler ved det jeg bestilte. En god oplevelse.

22 november 2014

Kære Michael Kirkegaard,

Tak for din ordre med Royal Christmas. På vegne af team af Royal Christmas, vi ønsker dig glad helligdage!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kunstigt juletræ leveret fra Holland på 2 dage for 45 kr.

Det var en yderst positiv oplevelse, træ var nøjagtig som beskrevet / billedet.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.

22 november 2014

Kære Soren Topgaard,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

SCAM - got only half of ordere delivered - paid full price! Don't let this shop ruin the xmas for You!!!

After 6 WEEKS delayed delivery, I receive HALF of my order! But paid FULL price!
Have sent 4 Emails - received no response!
Call's customer service and gets a grumpy remark that they will prioritize my order right away ... it's now a week ago and I still haven't had en Emil, Call or tracking no.
I'll contact the bank Tomorrow I hope they can assist in returning the payment, just do not think it's possible:-(
BEWARE OF shop at this store, it was competitive price has cost me more than the double of that act in a shop - where I could take the goods home and had them because I wanted them 7 weeks ago!
Further more, one of the items I did receive was defect, they didn't care to do anything about that either, so now I have a prelit xmas tree were the lights don't work!!

16 november 2014

Dear Sir / Madam Gry Ann,

You have received 3 e-mails from us with the corresponding data, see e-mails in your inbox.

Your order has been delivered 25-10-2014.

We have never received any e-mail from you.
After that, you have made a telephone conversation with Emile, 08-11-2014.

You should have react earlier, that you did not receive your total order.
We can't have a look at the order anymore now.

Team Royal Christmas / Kunstigejuletraeer.dk

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear Sir / Fru Gry Ann,

Du har modtaget 3 e-mails fra os med de tilsvarende data, se e-mails i din indbakke.

Din ordre er blevet leveret 25-10-2014.

Vi har aldrig modtaget nogen e-mail fra dig.
Efter dette, har du lavet en telefonsamtale med Emile, 2014/08/11.

Du skal have reagere tidligere, at du ikke har modtaget din samlede ordre.
Vi kan ikke have et kig på ordren længere nu.

Perfekt

Helt i orden virksomhed. Levering var hurtig. Juletræet var pænt og virkelig nemt at samle.

God kvalitet

Træet er god kvalitet og hurtig levering er meget tilfreds

Bedre end forventet!

Hurtig levering. Produktet meget naturtro! Står stabilt selvom katten tror det er legetøj :-/

Eneste ulempe: forvent ikke nogensinde, at kunne mase træet ned i den kasse, som det kom i... Jeg har midt skilt på midten i to store plasticposer for at beskytte det mod støv og snavs de resterende elleve måneder om året.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tilfreds!

Har fået min pakke, som var en lille smule mast.. Dog har træet eller andet ikke taget skade.
Meget livagtigt & flot.
Den eneste ulempe er at sneen på træet drysser lidt når man folder træet ud.
- 'Flock Tree Deluxe 150 Warm LED 250 Lights'

17 oktober 2014
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering...

Har endnu ikke åbnet for kassen til mit nye plastik juletræ, men håber og regner da med at alt er i orden!!

13 oktober 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukt livagtigt træ - uden dårlig samvittighed!

Vi er meget tilfredse med kunstigejuletraer.dk. Hurtig og effektiv levering uden problemer. Træet er smukt og livagtigt samt nemt at samle og pakke ned. Nu slipper vi for at have dårlig samvittighed over at fælde et fint træ, for 2 uger senere at kassere det. Det kunstige juletræ er en investering for livet.

11 januari 2014
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

juletræ uden drys og et du kan ha inde længere end natur træ

jeg har lige købt et kunstigt juletræ, var lidt skeptisk, men nu er jeg faktisk meget glad for det, det har en fejl, som jeg regner med at produksenten laver om på. Jeg har en Georg jensen top stjerne, se det går ikke. De bliver nødt til at lave toppen mere stabil, ærgeligt med et træ uden den lede stjerne. Men ellers flot træ, besøgende kunne ikke se at det var kunstigt.

25 december 2013

Dear Merethe Rossen,

We apologize for the inconvenience with your order.

Kind regards,

Kære Merethe Rossen,

Vi beklager ulejligheden med din ordre.