We werden goed geholpen door de klantenservice toen we een spatwand met eigen foto wilde laten maken. Het resultaat is prachtig!
Iedereen een bijzondere keuken ♡︎ Kunst in je keuken is een online winkel met een grote collectie stijlvolle designs voor een unieke keuken. We maken aluminium keukenachterwanden op maat voor achter je kookplaat, gasfornuis of kraan. Achter je gehele aanrechtblad is ook mogelijk. We kunnen zelfs je favoriete foto over meerdere muren laten doorlopen. Geef het exacte formaat aan ons door en we maken je achterwand tot op de millimeter nauwkeurig op maat, zodat alles precies past in jouw keuken. Op onze site vind je tips over goed opmeten en voor het maken van de juiste keuzes. Er is keuze tussen een matte of zijdeglans uitstraling. Net wat je mooi vindt, maar beide zonder weerspiegeling waardoor het design vanaf elke kant perfect zichtbaar is in museumkwaliteit. Uitsneden voor stopcontacten en hoeken voor bovenkastjes kunnen we meenemen tijdens de productie. Uiteraard helpen we je met het precies bepalen van de juiste plek. Liever een eigen mooie foto op je achterwand? Dat kan ook! Je uploadt die eenvoudig via onze site en wij controleren altijd of die voldoet aan de voorwaarden voor een pixel perfecte afdruk. We zullen dus nooit een ongeschikte foto verwerken. En als je het leuk vindt - en wij hebben er tijd voor - stuur je ons een foto van het vooraanzicht van je aanrecht, geef je gewenste design door en wij maken een impressie van je gekozen achterwand in jouw eigen keuken. Hoe leuk is dat?! Prijzen vanaf €69 inclusief GRATIS ophangsysteem, GRATIS koerierslevering binnen 5 werkdagen in NL en BE en btw. Veel klanten vinden het leuk om hun kleinere spatschermen met de seizoenen mee te wisselen. We hebben daarom verschillende ophangsystemen waarmee je je spatscherm eenvoudig kunt losmaken en je nieuwe makkelijk weer vastzet en weer super stevig hangt. Bekijk onze site voor meer informatie. Heb je vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Kortrijk 83, 1066 TB, Amsterdam, Nederland

Antwoord van Kunstinjekeuken
Er wordt meegedacht bij het aanbrengen van een eigen afbeelding. Tijdens de levering is er door de bezorger onzorgvuldig met het product omgegaan waardoor deze helemaal beschadigd was. Dit werd meteen opgepakt en opgelost. Al met al een super goede ervaring en een fantastische achterwand!

Antwoord van Kunstinjekeuken
Heel fijn bedrijf, ze denken met je mee, reageren snel en ook de levering was sneller dan aangeven.
Erg blij met het bestelde product (spatscherm), geeft de keuken iets extras!

Antwoord van Kunstinjekeuken
We waren op zoek naar iets anders in de keuken achter ons nieuwe inductie en oven als spatscherm tussen nieuwe tegels en een nieuw blad. Toen kwamen we uit bij kunst in je keuken, net wat we zochten maar de keuze was gigantische dus even spitten tussen alle foto's en uiteindelijk een gescoord en hij is prachtig geworden het is gelijk af.
We zijn echt super goed geholpen en alles is goed geregeld, nogmaals bedankt.

Antwoord van Kunstinjekeuken
Het is alweer een tijdje geleden dat we met kunst in je keuken samen ons aanrecht een andere look hebben gegeven. Wat een prettig contact met hen, denken goed mee en werken zeer secuur. Wat ook weer te zien is aan het eindresultaat! Erg blij mee! Zowel bel- als appcontact was plezierig en zorgvuldig! En alles tegen redelijke prijs! Zeer tevreden.
Het inmeten van het stopkontakt was eventjes moeilijk voor mij maar een elefoontje en alles werd nauwkeurig uitgelegd. Het resultaat was prachtig en staat heel mooi. Het hele proces van bestellen en opsturen was erg snel. Kan kunst in je keuken aan een ieder aanbevelen

Antwoord van Kunstinjekeuken
In oktober 2024 een kunst-achterwand en een beschermmat besteld voor onze inductie kookplaat. Dit werd snel geleverd in de juiste maat, de keuken knapte er echt van op!
Helaas ging de beschermmat niet lang mee, er waren wat witte spikkels te zien en na 9 maanden enkele scheurtjes. Na melding van deze schade werd er prompt een nieuwe mat gestuurd. Prima service, bedankt!
Prima ervaring met dit bedrijf. Vriendelijke eigenaar met deskundig advies. Blij met het resultaat.
Nog bedankt team kunstinjekeuken.
Groeten hans
Prachtige achterwand voor de kookplaat en super service echt een aanrader.
Rugwand opposite forks besteld en ontvangen na goed advies van Leila. Rugwand heel goed verpakt en keurig stipt geleverd. Het eindresultaat is schitterend en van hoge kwaliteit
Vandaag mijn tweede spatscherm gekregen. Wilde de eerste bij de keukenkraan, maar de vlinder verdween achter de kraan. Ik heb hem toen bij de inductieplaat geplaatst. Ik vond hem zo mooi, dat ik in overleg met Lelia een andere foto koos voor bij de kraan en zij heeft gezorgd dat de vogel juist is uitgelijnt. Top service, snelle reacties op vragen. En twee super spatschermen met eigen foto's. Ik ben superblij.
Een prachtige backsplash besteld. Hele vlotte levering. Erg fijne communicatie met Leila (verkoper). Via WhatsApp vragen kunnen stellen. Vlot en vriendelijk antwoord. Aanrader om hier te bestellen.

Antwoord van Kunstinjekeuken
Behulpzaam bij de bestelling en ook een zeer mooi product en super blij met het resultaat

Antwoord van Kunstinjekeuken
Mooi product en goede service. We zijn er heel erg blij mee.

Antwoord van Kunstinjekeuken
Wij hebben een hele goede ervaring.
Verkeerd plakband was toegestuurd, na 1 mailtje was het de volgende dag al goed geregeld en hadden we de goede plakband al in huis.
De gekozen kunst in de keuken hadden wij genomen omdat de RVS achterwand die we nu hadden bij iedere keer dat wij aan het koken/bakken waren na schoonmaken vlekken achter liet.
Dit is nu helemaal verleden tijd.
We zijn er erg blij mee.

Antwoord van Kunstinjekeuken
Ik zocht een spatwater achterwand en kwam op de site van kunstinjekeuken te recht.
Ik had de lepels met kruiden uitgezocht , maar daar zat vrij veel zwart aan de zijkant.
Dat vond ik niet zo mooi , maar ze hebben zo geweldig aangepast.
Ik ben er nu heel erg blij mee , wat een top bedrijf

Geweldige service
Goede communicatie
En heel vriendelijk te woord gestaan.
Toppers.

Antwoord van Kunstinjekeuken
Keuken spanwand besteld en dat zou door DHL worden gebracht, op verkeerd adres afgeleverd, niet meer te achterhalen waar de spattend is gebleven.Leila heeft met de vervoerder contact gezocht en even gewacht, maar helaas, niet gevonden.
Leila heeft mij altijd netjes op de hoogte gehouden en een nieuw spanwand gemaakt.
Deze is zojuist keurig binnen gekomen!
Een voorbeeld hoe je met klanten omdoet gaan!!!!
Reuze bedankt, een hoop ondernemers kunnen hier een voorbeeld aan nemen

Antwoord van Kunstinjekeuken
We zochten een foto-achterwand voor onze keuken om eea wat op te pimpen. De website van Leila is daar ideaal voor. Ze is klantvriendelijk, behulpzaam en kundig. Het eindresultaat met de afdruk van een eigen foto is geweldig geworden. Ik beveel het iedereen aan.

Antwoord van Kunstinjekeuken
In mijn zoektocht naar een 'out of the box' tafelblad belandde ik op de site van Kunst in je Keuken. Contact gezocht met Leila die nuttige en eerlijke informatie over de mogelijkheden gaf. Uiteindelijk een spatwand met glasvis-print laten maken en er zelf een paar laagjes blanke autolak overheen gespoten. Met als resultaat een supervrolijk en funky tafelblad. Hoera!