Da dere begynte nettbutikken, tenkte jeg at Ok.., det var det, for min del..! For jeg er ikke overbegeistret for Netthandel.., jeg liker å ta på stoffer og kvaliteter,& å prøve plagget før jeg handler... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Dette er slik en nettbutikk skal være!! Veldig fine klær som er slik de beskrives når du mottar dem. Setter pris på videoene som viser både kombinasjoner og plassform, på en modell man kan identifiser... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har handler der flere ganger og like fornøyd hver gang. God kundeservice og oppfølging hvis du trenger det. Mye fine klær og lett å bli fristet, spesielt når jeg har sett på livesendingene til Trine o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Eg har handla på Kunstkolonialen i mange år og kjøper dei aller flest klærne mine der. Alt om klærne blir godt forklart i videoer og bilder og dersom eg har spørsmål er det bare å sende ei meldin... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Gode klær til voksne damer!! Det er hva du finner på Kunstkolonialen. Vi er nettbutikken hvor der er folk og enten du treffer Trine, Janne eller Natali så hjelper vi deg etter beste evne. Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemeldinger, det er på den måten vi blir best!
Contactgegevens
Rigedalen 37, 4626, Kristiansand, Noorwegen
- hei@kunstkolonialen.no
- kunstkolonialen.no
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg synes dere har nydelige klassiske…
Jeg synes dere har nydelige klassiske klær med veldig god kvalitet! Litt dyrt for min lommebok. Men dere har god service og er raske med å sende bestillinger.

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Er superfornøyd med kjøpet. Alle klærne passet perfekt og ser smashing ut. Kommer absolutt til å handle igjen 😊

Antwoord van Kunstkolonialen
Var ikke fornøyd med produktet
Var ikke fornøyd med produktet. Synes beskrivelsen eller bildene ikke viste nok.
Veldig enkel retur og rask tilbakemelding. Veldig bra

Twist
Rask levering, hyggelig med en liten twist (min favoritt kokos) og det jeg bestilte svarte til mine forventninger

Antwoord van Kunstkolonialen
Flott butikk å handle i...god service.

Antwoord van Kunstkolonialen
Jeg stolte på dere pga høfl
Jeg stolte på dere pga høflig markedsføring og tok dere seriøst og valgte en størrelse mindre på grunn av stretch. Det ble blink.
Et stort problem for oss som handler på nett, er nemlig at noen forhandlere lurer og misviser kunden om størrelser og leverer produkter som eer produsert i land hvor forbrukerene er andre folkeslag. Disse skaper et dårlig klima for alle mistillit. Vtrenger. Håper bransjen har organisasjoner som kan advare og vedta i følge markedsførings loven. Lykke til. Buksene mine sitter perfekt Sissel Kopperudl

God kjøpsopplevelse hos Kunstkolonialen
Enkelt å bestille, rask leveranse og nydelig plagg.

Antwoord van Kunstkolonialen
KUNSTKOLONIALEN i mitt hjerte.
KUNSTKOLONIALEN er den beste nettbutikken.
De har klær som er av god kvalitet og lette å kombinere.
Damene som jobber der har høy kompetanse, de yter førsteklasses service på alle plan. Rask levering er også en fordel. Dette er definitivt noe mer enn ‘bare’ en nettbutikk. Mine varmeste anbefalinger!

Antwoord van Kunstkolonialen
Det er en god opplevelse hver gang å…
Det er en god opplevelse hver gang å motta bestilling fra Kunstkolonialen 😊 Rask levering og en TWIST 👏🏻

Antwoord van Kunstkolonialen
Eg like Kunstkolonialen aller best :-)
Alt om klærne blir godt forklart i videoer og bilder og dersom eg har spørsmål er det bare å sende ei melding, så får eg raskt svar.
Kjempegod service fra flinke damer som kan klær.
For Ikkje å gløyme Trine sine mange nettkurs, fantastisk sprudlande dame, som har motivert meg i mange år :-)

Nettbutikk med folk
Nettbutikk med folk. Her kan du komme innom i Kristiansand (etter avtale), og du kan bestille på nett. Du kan se klærne på ekte folk, som du får opplyst målene på, slik at du kan vurdere i forhold til deg selv.
Jevnlige videovisninger. Du kan ringe, maile, og får raske svar.
Når du bestiller, kommer varene raskt. Retur er enkelt.
Fikk akkurat en pakke posten, bestilte fredag, hentet varene i går. Fem dagers leveringstid, midt på sommeren. 👍

Antwoord van Kunstkolonialen
Gode modeller til oss store
Gode modeller til oss store. Fine farger. Hyggelig og hjelpsomme når jeg ringer. Dere blir anbefalt av meg🌷🤗🌷

Masse fint tøy
Masse fint tøy!
- litt dyrt for meg så må tenke meg nøye om ved hvert kjøp.
Men veldig veldig fornøyd med det jeg har derfra!

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.