Kunstkolonialen Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da dere begynte nettbutikken, tenkte jeg at Ok.., det var det, for min del..! For jeg er ikke overbegeistret for Netthandel.., jeg liker å ta på stoffer og kvaliteter,& å prøve plagget før jeg handler... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dette er slik en nettbutikk skal være!! Veldig fine klær som er slik de beskrives når du mottar dem. Setter pris på videoene som viser både kombinasjoner og plassform, på en modell man kan identifiser... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handler der flere ganger og like fornøyd hver gang. God kundeservice og oppfølging hvis du trenger det. Mye fine klær og lett å bli fristet, spesielt når jeg har sett på livesendingene til Trine o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Eg har handla på Kunstkolonialen i mange år og kjøper dei aller flest klærne mine der. Alt om klærne blir godt forklart i videoer og bilder og dersom eg har spørsmål er det bare å sende ei meldin... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Gode klær til voksne damer!! Det er hva du finner på Kunstkolonialen. Vi er nettbutikken hvor der er folk og enten du treffer Trine, Janne eller Natali så hjelper vi deg etter beste evne. Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemeldinger, det er på den måten vi blir best!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

53 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Positiv tilbakemelding. Dere lager artige og informative…

Dere lager artige og informative videoer som gjør det både spennende og interessant og følge dere. Jeg synes dere kjøper inn helt aktuelle modeller og farger. Det er også spennende å se sjal/skjerf utfra egen smykkeproduksjon. Dette er ikke ment som skamros, jeg mener det

Antwoord van Kunstkolonialen

Skamros er ikke daglig kost så vi tar det til oss med åpne armer! Tusen takk. Vårens linskjerf er satt i produksjon så nå gleder vi oss alle sammen. Klem fra Trine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dette er nettbutikken hvor du føler deg…

Dette er nettbutikken hvor du føler deg hjemme og Velkommen 🤗
Janne, Nathalie og Trine er tre driftige, ærlige og jordnære jenter som gjør sitt ytterste for at du skal bli nøyd med kjøpet ditt.
De har en kundeservice som er plukket og satt sammen fra øverste hylle! ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(⭐️) de får 6 stjerner av meg!
Kundeservicen er så bra at du føler du kjenner disse tre jentene!
Varene de selger er kvalitetssjekket og godkjent før de ender opp i nettbutikken.
Utfyllende og supergod tekst om alle produktene..
Og skulle du lure på noe, ja, så er de bare èn tlf el mail unna!
Kjempehyggelige jenter som står på for å gi kunden den beste kjøpslopplevelsen ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Produktene pakkes og sendes kjapt - Så nøl ikke - tast og kjøp!
Hilsen fornøyd kunde ! 🤗

Antwoord van Kunstkolonialen

Kjære Torill så fantastisk fin tilbakemelding.
Seks stjerner er jo bare konge!!
Kunder som deg gjør det ekstra gøy å drive nettbutikk. Klem fra Trine

Kjempeflott service :-)

Eg er veldig fornøyd med både service og kvaliteten på jakkene eg har kjøpt.

14 maart 2024

Antwoord van Kunstkolonialen

Når de to tingene stemmer blir vi også veldig fornøyd. Tusen takk for 5 stjerner!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Raushet, fleksibilitet og imponerande god service

Jeg bestilte en kjole fra By basic som var litt for stor. Jeg fikk bestille ny kjole uten ekstra kostnad og butikken tok hånd om mitt feilkjøp ved å selge den fra butikk. Meget god service!

6 november 2023

Antwoord van Kunstkolonialen

Wow! Nettbutikk med raushets og fleksibilitets-stempel vokser ikke på trær. Tusen takk for fine ord og 5 stjerner. Janne, som styrer alt med ByBasics er rågod til å finne løsninger. Beste hilsen Trine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er en fornøyelse og følge med på…

Det er en fornøyelse og følge med på alt dere foretar dere. Følge med på de fine videoer og alle flotte bilder som Trine står bak.
Dere tre gjør med glad💙💙💙

Antwoord van Kunstkolonialen

En glad kunde gjør jobben så utrolig mye gøyere!! Tusen takk Kari. Klem fra Trine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min favorittbutikk💚Alltid god service…

Min favorittbutikk💚Alltid god service og rask levering. Om noe en ønsker er utsolgt gir Janne raskt beskjed om noe er kommet i retur🧡 Fornøyd med alt jeg har kjøpt og flotte farger💙 Anbefaler dere til mange💜 Dere er et fargerikt, nydelig trekløver❤️ Alltid blide og positive💛

Antwoord van Kunstkolonialen

Tusen takk Vigdis!! Jeg skulle hatt noen emojies tilgjengelig her...men vet ikke hvor jeg finner de ;) ha ha ha.
Som den eldste i trekløveret får jeg den ære å lese og svare på tilbakemeldingene her og jeg blir rett og slett rørt. God klem fra meg <3

Jeg er helt ny kunde

Jeg er helt ny kunde, og har nettopp bestilt en jakke som jeg får etter påske. Måtte bestille for levering til min sønn, da jeg selv er bortreist.

Antwoord van Kunstkolonialen

Hallo Britt! Velkommen til oss. Jeg håper at vi skal klare å gjøre oss fortjent til de 5 stjernene du har gitt opp på forhånd. Tusen takk.

Ros til dere

For deg første vil jeg si at deg å se Trine vise

Tusen takk for ros! Klem fra Trine

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hyggelig og hjelpsomme damer

Hyggelig og hjelpsomme damer. Hadde kontakt på Messenger da jeg returnerte noen varer og la inn en ny bestilling som det var ventetid på. Damene gav raske tilbakemeldinger og varene som det ikke var ventetid på, kom i løpet av 2 dager. Kunstkolonialen kan jeg anbefale å handle fra.

1 februari 2024

Antwoord van Kunstkolonialen

Takk Nina! Vi skal fortsette å strekke oss etter den optimale netthandelsopplevelsen. Nærhet til kundene hjelper veldig. Beste hilsen Trine

Nice clothes

Nice clothes, good quality. Very good service

18 augustus 2023

Mange takk! Thank you so much! Beste hilsen / greetings from Trine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, fantastisk kvalitet og rask leveranse

God service og rask leveranse. Moderne klær med god kvalitet.

Antwoord van Kunstkolonialen

Flott tilbakemelding. Godt å høre at vi leverer på alle 3 fokusområdene, service, kvalitet og rask levering! Beste hilsen Trine

Jeg bestilte en jakke

Jeg bestilte en jakke. Det viste seg at det ble opplyst om feil størrelse. Jeg ble informert om dette og fikk tilbud om å kjøpe noe annet. Fine meldinger som gjorde ar jeg ikke ble for skuffet.

15 maart 2024

Antwoord van Kunstkolonialen

Så godt å høre!! Feil kan skje og det hender vi må skuffe noen, men vi er løsningsorientert så det var godt å høre at vi kom godt ut av det! Ønsker deg en fin påske. Beste hilsen Trine

For en service

For en service! Bytte str og farger, like blide Janne møter meg i mine opptil flere tlf samtaler for at jeg skal bli fornøyd. Tusen takk😊

Antwoord van Kunstkolonialen

Janne er god! Flott at dere fant ut av det så du ble fornøyd Randi-Helen. Takk for din tilbakemelding. Beste hilsen Trine

Kan anbefales😊🤗👍

Alt som jeg har kjøpt på Kunstkolonialen er blitt mine favoritter 🤗 Fin kvalitet, kreativt design...... gøyale klær til voksne damer ❤️👍

Antwoord van Kunstkolonialen

Takk for anbefaling Torunn. Vi har det moro på jobb og det smitter ofte på kundene. Ønsker deg riktig god påske. Beste hilsen Trine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flott nettbutikk..flott service og…

Flott nettbutikk..flott service og meget hyggelige ansatte! Flott kvalitet på klærne...anbefales 😊👌

4 januari 2024

Antwoord van Kunstkolonialen

Kan ikke bli bedre enn dette!! Tusen takk Gunnhild, vi fortsetter med lista like høyt i året som kommer også. Beste hilsen Trine

Super nettbutikk

Super nettbutikk! Veldig god service og rask levering 😊

1 december 2023

Antwoord van Kunstkolonialen

God service og rask levering er kjempeviktig nåe en driver nettbutikk. Flott at det fungerer bra. Tusen takk for 5 stjerner!

Kvalitetsklær

Kan absolutt anbefale denne nettbutikken. God service og oppfølging. klær med god kvalitet. Rask levering og veldig bra med livesendinger.

Antwoord van Kunstkolonialen

Livesendingene er moro for oss alle sammen. Takk for flott tilbakemelding. Beste hilsen Trine

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.