Jeg havde fået bestilt nogle lister som ikke passede sammen men istedet for bare at sende dem til mig skrev i til mig om fejlen og efterfølgende annullerede i min ordre så jeg kunne lave en ny og rigt... Toon meer

Väldigt bra service. Jag hade gjort en miss i min beställning och istället för att bara skicka iväg min order så hörde man av sig och dubbelkollade om det verkligen var rätt. Sen kunde vi ändra så att... Toon meer

Produkterne er god kvalitet og hurtig levering. Men mest af alt, vil jeg gerne fremhæve den fantastiske kundeservice. De følger simpelthen op på om man har bestilt det rigtige, hvis noget i bestilling... Toon meer

1. Kunstenaarsmaterialen winkel
  2. Hobbywinkel
  3. Pennenwinkel

Kunstnershop.dk eksisterer fordi vi ønsker at være en del af det Skandinaviske kreative miljø, og tilbyde kunstnerartikler af god kvalitet til den rigtige pris. Vi håber du finder det du har behov for, og vi glæder os til at yde dig en god service.

4,7

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,7

Alle reviews

37 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

jeg havde lavet en fejl i første ordre

jeg havde lavet en fejl i første ordre, den kunne de slette, og jeg lavede en ny ordre, og varene kom meget hurtigt tak

25 februari 2025

Hej Jan

Det er vi glade for. Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :)

Pakke forsvundet

Købte for knap 1200kr og skulle bruge det senest d 19/2. Fik sms d 12/2, at jeg kunne hente pakken, men den var angiveligt ikke blevet leveret af GLS til pakkeshoppen. Og jeg venter stadig på tilbagemelding fra GLS.
Opdatering: Så dukkede pakken op, så derfor 4 i stedet for 2 stjerner.

3 februari 2025

Hej Karin

Tak for din anmeldelse.

Beklager mange gange at der har været problemer med leveringen, det er heldigvis ikke noget vi oplever så tit. Tak for opdatering, vi er glade for at du har modtaget det du skulle.

Bra kvalitet

3 februari 2025

Hej Monika

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :)

Snabb leverans

Snabb leverans. Bra pris. Köpte på rea.

27 januari 2025

Hej Virvla

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :)

Toppenbra service

Bra kommunikation
Fint packat
Snabb service och frakt

27 januari 2025

Hej Diana

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner :)

Skadad produkt

Ok, kan tycka att jag som kund ha fått lite mer än 10% rabatt på en skadad produkt, istället för att den kastas.
Mvh!:

14 augustus 2024

Hej Tiina
Tusind tak for din anmeldelse og feedback. Jeg er ked af at høre, at vi ikke landede på en rabat, der var tilfredsstillende for dig i denne situation..Det er noget vi tager med videre. Endnu engang tak for din tilbagemelding.
Ønsker dig en rigtig bra dag.
Mvh
Kunstnershop

Alt ok :-)

Fin vare, god pris og hurtig levering

7 januari 2025

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :)

Super tilbud

Super tilbud, hurtig levering, hvad mere kunne man ønsker

29 november 2024

Hej Joe

Mange tak for de søde ord, og de 5 stjerner :)

Ønsker dig en rigtig dejlig jul og et godt nytår

Snabbt och smidigt

Fyndade varor under black week, snabb leverans trots tid på året men tyvärr var paketet skadat. Kontakten med kunstnershop gick fort, smidigt och löstes tillfredsställande. Tack!

3 december 2024

Hej Theres

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at vi fandt en løsning, og at du er helt tilfreds med det :)

Rigtig god jul og godt nytår

lynende hurtig levering, gode priser og godt sortiment

Skriver sjælendt anmeldelser, men Kunstnershop fortjener de fem stjerner og lidt roser. Tak for altid lynende hurtig levering, gode priser og godt sortiment. Det er en fornøjelse at handle hos jer:-)

13 november 2024

Hej Nicole

Mange tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner :) Dejligt at høre at du er glad for vores produkter.