Jeg er alltid fornøyd med å handle fra denne butikken! Utrolig gode priser og varer av høy kvalitet, som blant annet Michael Harding og Rosemary&co. Eneste jeg skulle ønske var et annet frakt alter... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det er en fryd å handle med Kunst og Utstyr AS. De har virkelig god innsikt og kunnskap, kan formidle det godt videre og tilpasse deretter. Så hyggelige og imøtekommende mennesker skal du lete lenge e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det gikk kjapt, men. Samtidig vil jeg bemerke at jeg var litt i tvil om seriøsitet, ettersom det var liten informasjon om dere som firma i ordrebekreftelsen og i mailen om at bestillingen er på vei. D... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Greit å handle med Klarna. Fikk varene raskt og hadde gode priser på de varene jeg kjøpte. Skulle ønske de hadde mye større utvalg av Golden Open akrylmaling. Fire farger holder ikke.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi spesialiserer oss på kunstnermaterialer av høy kvalitet - fra premium maling til staffelier og håndlagde pensler. Bli inspirert i vårt nettgalleri og finn alt du trenger for din kunstneriske reise hos oss.
Contactgegevens
Dalanvegen 29, 3850, Kviteseid, Noorwegen
- post@kunstogutstyr.no
- kunstogutstyr.no
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Kunst og utstyr AS
Malingen var god å blande med de andre…
Malingen var god å blande med de andre fargene jeg har. God kvalitet.

Antwoord van Kunst og utstyr AS
Veldig rask og god kundeservice
Veldig rask og god kundeservice. Fikk gode svar på mine spørsmål og forsendelsen ble effektuert raskt.

Antwoord van Kunst og utstyr AS
Oversiktlig nettside og rask levering
Oversiktlig nettside og rask levering. Kommer til å handle her igjen.

Kvalitetsprodukter👌
Kvalitetsprodukter👌
Rask levering.
Jeg kommer til å fortsette å kjøpe blindrammer hos dere.

Antwoord van Kunst og utstyr AS
Pakken ble sendt til pakkeautomatene…
Pakken ble sendt til pakkeautomatene som ligger i en annen kommune. Varene er fortsatt ikke levert.

Rask leveranse
Rask leveranse, veldig fornøyd. Eneste minus var at størrelsene på penslene var veldig vanskelig å forstå ift. Tabellen som var gitt på nettsiden. Men er fornøyd med penslene.

rask levering
Bestilte to tuber akvvarellfarger
Bestilte to tuber akvvarellfarger. De var fantastisk, vibrante og kraftige. Quinacquirin gold and turquise cobolt. Thiel. De kom innen to dager i PostNord, i boks, rett rundt hjørnet der jeg bor. Flotte farger, superrask levering. Veldig fornøyd kunde.

Rask og super service
Rask og super service. Varene er godt pakket og de har god kvalitet. Forøvrig god beskrivelse av hver vare i nettbutikken. Dere ønsker virkelig det beste for kundene - tusen takk - jeg vil handle mer! 😊

Meget fornøyd
Grei bestilling og levering.
Meget fornøyd med blindrammene
Vil fortsette å bestille fra dere

Antwoord van Kunst og utstyr AS
Jeg synes det skal være et rør rundt…
Jeg synes det skal være et rør rundt busten på pensler som beskyttelse. Nå er ikke børstene sikret og for den prisen tror jeg det er nødvendig

Antwoord van Kunst og utstyr AS
Bra kvalitet og rask levering.
Dit is Trustpilot