Kwakernaatbedden Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Kwakernaat Bedden is dé slaapkamerspecialist in Roosendaal en biedt een uitgebreide collectie producten tegen scherpe prijzen. Zo vindt u in ons assortiment onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken zoals Auping, MLine en Ultima. Daarnaast zijn wij u graag van dienst met een slaapadvies op maat. In onze showroom in Roosendaal kunt u alle producten uitproberen en adviseren wij u over de beste keuze. Zo mag u bij ons rekenen op een service waarin kwaliteit, een scherpe prijs en maatwerk centraal staat. Dus bekijk direct ons slaapkamer assortiment of kom langs in onze slaapkamerspeciaalzaak in Roosendaal. Het Kwakernaat team staat voor u klaar!

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Na ruim 1,5 jaar alles onder garantie…

Na ruim 1,5 jaar alles onder garantie opgelost. Het matras begon wt problemen te geven. Dit via mail gemeld. Een dag later werd er al een afspraak gemaakt. Alles opgenomen en een paar weken later alles zonder kosten opgelost. Prima service en een topbedrijf.

15 juni 2026

Onprettige verkoper

Werden eerst door een prettig en rustige dame aangesproken die ons eea heeft verteld, daarna zouden we op ons gemak even rond gaan kijken om vervolgens weer bij haar terug te komen. Vonden wij een erg prettige manier!
Toen nam een lange man het over, ik gaf nog aan dat we
al geholpen zouden worden door deze dame maar hij gaf aan dat ze bezig was. Deze man was erg onaangenaam en onbeschoft. Alleen daarom koop ik daar geen bed. Was een slechte verkooptechniek!!!!

6 januari 2024

Alleen tempur???????

Bij binnenkomst werden we geholpen door man van in de 80.
Dan denk je die heeft ervaring.
Nou niks is minder waar.
Meneer wilde ons alleen een tempur bed verkopen van ong. 7000€
De rest was niks en de andere bedden waren maar boxsprings of auping.
Nou ja....we wilde even rond kijken maar dat werd afgeraden en de kussens waren allemaal 199€
Zo dan nou ons zien jullie niet meer.
De groeten

3 oktober 2023

Antwoord van Kwakernaatbedden

Beste Sylvia, vervelend om te lezen dat u een nare ervaring heeft gehad. Bent u bij de slaapboulevard in Heinenoord geweest?
Deze review schrijft u op de reviewsite van Kwakernaat bedden in Roosendaal.

Zeer goede ervaring!

Op 20-9 2022 onze eerste ervaring met Kwakernaat Heinenoord om een nieuw matras aan te schaffen.
Enorm goed geholpen, verkoopster nam alle tijd en gaf zeer goed advies. Na zeer veel matrassen geprobeerd te hebben kwam ze met een advies, waar ik in eerste instantie anders over dacht. Uiteindelijk toch haar advies opgevolgd en vertrouwd op haar kennis en inzicht. De levertijd zou 6 weken zijn. Na 3 weken kregen we een telefoontje dat het matras binnen was en de vrijdag erop om 14.00 geleverd kon worden. De vrijdag erop om 13.50 stonden er 2 vriendelijke mannen aan de deur om het matras keurig op tijd te leveren! Na enkele dagen het matras gebruikt te hebben is de conclusie dat dit een zeer goede aankoop is geweest, en het advies dus zeer correct was. Al met al een super goede ervaring bij een bedrijf waar vele bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen! Zeer zeker een aanrader!

21 oktober 2022

Antwoord van Kwakernaatbedden

Erg bedankt voor het delen van uw ervaring!
Fijn dat we u hebben mogen adviseren, we wensen u veel plezier van uw nieuwe matras!
Team Slaapboulevard Kwakernaat.

Gebrekkig onvolledig advies

Gebrekkig onvolledig advies vooral ook m.b.t. kussens.
Nadat na enige tijd proberen van ons beiden de nek te hoog ligt naar ons zin was de reactie:
Ik doe dit al 40 jaar
Het beste kussen heeft u al thuis
Komt al met al weinig klantvriendelijk over.
Dit was onze laatste keer Kwakernaat (Blaaksedijk)

8 januari 2020

Beste heer/mevrouw Vis,
Kunt u contact met ons opnemen. U heeft deze recensie geschreven, maar u komt ons niet bekend voor. Bent u in onze winkel geweest in Roosendaal? We horen het graag.
Linda, Kwakernaat Bedden Roosendaal
telefoonnummer 0165-564402