Banner for Kyero

Kyero Reviews 384

TrustScore 4 uit 5

3,9

Goede site waar makelaars hun objecten verkopen en verhuren. In Spanje zijn wij daardoor aan een heel leuke woning voor ruim 3 maanden gekomen. Rock Rentals makelaar deed het prima.

Ik vind dat als ik meer informatie opvraag, geen antwoord krijg. Wij zijn serieus op zoek naar een locatie voor 3 maanden

duidelijk en overzichtelijk 1 ster minder doordat je op lange termijn zoekt en dan toch seizoensverhuur er tussen krijgt!

1. Makelaardij
  2. Reclamebureau
  3. Online marketingbureau
  4. Vastgoedadviseur
  5. Vastgoed verhuurbedrijf
  6. Zoekmachine

We help people find their sunshine in Spain, Portugal, France and Italy. Kyero.com is the number 1 property portal for international buyers. Browse, shortlist & arrange viewings on hundreds of thousands of properties on Kyero.com.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Kyero

Zeker - ik houd de toon vriendelijk en duidelijk.

Stuur de reviewtekst maar door, dan schrijf ik meteen een passende reactie.

Geen reactie

Ik vind dat als ik meer informatie opvraag, geen antwoord krijg.
Wij zijn serieus op zoek naar een locatie voor 3 maanden

7 maart 2026

Antwoord van Kyero

Bedankt dat u dit met ons deelt. Het spijt ons dat u geen reactie heeft ontvangen.

Neem gerust contact met ons op via help@kyero.com
, dan kunnen wij namens u contact opnemen met de makelaar en dit verder voor u opvolgen. We helpen u graag verder.

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je zo snel antwoord hebt gekregen. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Goed en optijd melden als er weer wat…

Goed en optijd melden als er weer wat nieuws in mijn prijsklasse is

13 februari 2026

Antwoord van Kyero

Bedankt voor je bericht. Het is belangrijk dat je op het juiste moment nieuwe woningen te zien krijgt die echt binnen je budget passen, en daar blijven we aan werken zodat meldingen zo relevant en tijdig mogelijk zijn

Good communication

Good communication

25 januari 2026

Antwoord van Kyero

Thanks for taking a moment to leave a review - it means a lot.

If you ever need a hand with anything else, we are here to help 🙂

Weinig fotos

Weinig fotos ! Zelfde panden op idealista met veel meer beeld of video ( soms prijs ook lager daar )

4 januari 2026

Antwoord van Kyero

Bedankt voor je feedback. Foto’s, video’s en prijzen komen rechtstreeks van de makelaars, en wij kunnen alleen tonen wat zij aanleveren. We geven je opmerkingen door aan het team.

Jullie doen het geweldig

Jullie doen het geweldig, gewoon ik ben er om te huren in Spanje, maar soms zitten er goede bij ..

Warme groeten

29 december 2025

Antwoord van Kyero

Dankjewel voor je bericht! Fijn dat je ons gebruikt om iets te huren in Spanje, we blijven ons aanbod en de kwaliteit zo goed mogelijk aanscherpen, zodat je vaker sterke opties tegenkomt.

duidelijk en overzichtelijk 1 ster…

12 december 2025

Antwoord van Kyero

Dank je wel voor je feedback. Fijn om te horen dat je Kyero duidelijk en overzichtelijk vindt.

We begrijpen je punt helemaal. Seizoensverhuur wordt door makelaars vaak als lange-termijn verhuur op de markt gezet, waardoor deze soms toch in de resultaten verschijnt. We zijn ons hiervan bewust en blijven werken aan betere afbakening en kwaliteit van de listings.

Bedankt voor het delen — jouw feedback helpt ons Kyero steeds verder te verbeteren.

Goede site voor huur of koop in Spanje

20 oktober 2025

Antwoord van Kyero

We zijn heel blij dat Kyero heeft kunnen helpen bij het vinden van zo’n leuke woning in Spanje voor een langere periode. Geweldig ook om te horen dat Rock Rentals jullie zo goed heeft geholpen. We wensen jullie nog veel mooie herinneringen in Spanje toe!

Prima website!!

Prima website met veel info als je een huis zoekt of wil emigreren

3 november 2025

Antwoord van Kyero

Hartelijk dank voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat je Kyero als een prima website ervaart en dat de informatie je helpt bij het zoeken naar een huis of bij emigratieplannen.

Betaalbare huizen

Betaalbare huizen, snelle reactie. Veel keus.

16 november 2025

Antwoord van Kyero

Dank je wel voor je mooie feedback! Geweldig om te horen dat je betaalbare woningen hebt gevonden, snel antwoord kreeg en dat de ruime keuze je helpt in je zoektocht. Als we je ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten - we staan altijd klaar om je verder te ondersteunen!

Wij zijn al een tijdje aan het zoeken…

Wij zijn al een tijdje aan het zoeken naar een huur appartement in Frankrijk, Bretagne. We hebben verschillende appartementen gevonden en daarop gereageerd met dat we graag meer informatie willen en dat we geïnteresseerd zijn. Maar tot op heden nog geen enkele reactie terugontvangen. Zeer teleurstellend en frustrerend.

24 oktober 2025

Antwoord van Kyero

Dank je voor het delen van je ervaring - we begrijpen heel goed hoe frustrerend dat is. Agents die via Kyero adverteren, horen binnen twee werkdagen te reageren. Soms gebeurt dat helaas niet, en dat spijt ons.

Als je ons de links naar de appartementen kunt sturen via help@kyero.com, dan kunnen we contact opnemen met de betreffende makelaars en hun gegevens met je delen zodat je rechtstreeks kunt volgen. We helpen je graag verder!

Goede site

Goede site, duidelijk en overzichtelijk

18 september 2025

Antwoord van Kyero

Bedankt voor je fijne feedback! We zijn blij dat je Kyero een duidelijke en overzichtelijke site vindt. Veel succes met het vinden van je droomhuis!

Ik vind het een goede site.

Ik vind het een goede site.
Overzichtelijk met goede informatie en duidelijke foto's.
Makkelijk te gebruiken in onze zoektocht

19 augustus 2025

Antwoord van Kyero

Oh, het lijkt erop dat ik ook op een andere van je reviews heb gereageerd die hetzelfde zegt. Nogmaals bedankt voor je feedback!

website is toegankelijk, dat wel.

Nu ook positief na negatieve ervaring! Aantal reacties van makelaars ontvangen via email en whatsapp. Ook met de vragen wat ik zoek, welke huurprijs en locatie. Aan de hand daarvan aanbod ontvangen.

Om te huren via Kyero was vrij onmogelijk. 'n Makelaar reageerde meestal niet of het is al verhuurt. Jammer, want het aanbod op foto's is heel divers.

Met koopwoningen hetzelfde. Prachtig aanbod, maar 'n reactie van 'n makelaar kwam niet. Dus je kon vragen hebben en interesse, maar daar kwam geen antwoord op. Nu wel!

Team Kyero bedankt voor het advies.

10 juli 2025

Antwoord van Kyero

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat het contact met makelaars frustrerend is geweest. Kyero is een vastgoedportaal en beheert de advertenties niet zelf, dus reacties zijn afhankelijk van de individuele makelaars.

We raden aan onze filters te gebruiken om recent bijgewerkte advertenties te vinden en contact op te nemen met meerdere makelaars om de kans op een reactie te vergroten. Als u geen reactie ontvangt, kunt u contact met ons opnemen via help@kyero.com
en helpen wij u graag verder.

We waarderen uw feedback en hopen dat uw volgende zoektocht soepeler verloopt.

Reageren op mijn verzoek om meer…

Reageren op mijn verzoek om meer informatie of een afspraak voor bezoek

7 augustus 2025

Antwoord van Kyero

Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u nog geen reactie heeft ontvangen. Ter verduidelijking, Kyero is niet de vertegenwoordigende makelaar. Wanneer u via onze site een aanvraag verstuurt, wordt deze direct doorgestuurd naar de betreffende makelaar. Zij zouden normaal gesproken binnen 2 werkdagen moeten reageren.

Mocht u in die tijd geen reactie ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via help@kyero.com. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw aanvragen opgevolgd worden.

I send 3 or more interested mails and…

I send 3 or more interested mails and there is no answer about the property

12 mei 2025

Antwoord van Kyero

We’re sorry to hear you haven’t received any replies. To clarify, we’re not the property agent but the team behind the Kyero portal. Your enquiries are sent directly to the agents, and they’re expected to respond within two business days.

If you haven’t heard back, please don’t hesitate to contact us at help@a.team – we’ll be happy to assist you further.