Service på värmepump. Svingen fungerade sist vi använde pumpen men efter var den trasig!!! Det var den när servicen började enligt teknikern!! Lögn. Pumpen fungerade inte överhuvudtaget när jag kom he... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Som vissa skriver kan duktiga tekniker vara snabba, men dom gör ändå ett riktigt bra jobb . Det viktigaste är att dom vet vad dom gör och det gjorde den service tekniker som jag hade från Kylslaget, h... Toon meer
Usel montering av rören och ingen känsla för kundrelationen. Trots min invändning vid monteringen ansåg de inte att rören behövde skyddas av kåpa på utomhusdelen. När isoleringen med tiden började fa... Toon meer
För felsökning hade vi Christian här i juli och nyligen kom Martin och lagade vår luftluft värmepump (ac). Vi har mött trevliga och duktiga tekniker båda gångerna och intrycket av företaget är toppenb... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Kylslaget AB är Sveriges största oberoende installatör av luft-luftvärmepumpar, och har blivit synonymt med kvalitet och pålitlighet inom branschen. Med en omfattande bakgrund och erfarenhet, har vi positionerat oss som experter inom installation och service av dessa system. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige, där vi erbjuder kundanpassade lösningar som passar varje enskild kunds behov. Oavsett om det gäller en privatvilla eller ett större kommersiellt projekt, strävar vi efter att leverera de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. Kylslaget AB arbetar med en rad olika fabrikat och modeller av luft-luftvärmepumpar, vilket gör att vi kan erbjuda det bästa alternativet för varje kunds specifika krav och budget. Vår oberoende ställning inom branschen ger oss möjligheten att objektivt rådge våra kunder, och säkerställer att vi alltid har deras intressen i åtanke. Vår framgång bygger på en kompromisslös inställning till kvalitet och kundservice. Vi anställer endast de mest erfarna och kvalificerade teknikerna, som regelbundet genomgår utbildning för att hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknologin inom värmepumpsindustrin. Detta garanterar att varje installation eller service genomförs med största professionalism och expertis. Dessutom förstår vi vikten av ett långsiktigt engagemang med våra kunder. Vår service fortsätter långt efter installationen, och vi erbjuder omfattande support och underhåll för att säkerställa att din värmepump fungerar optimalt genom hela dess livslängd. Kylslaget AB är inte bara en leverantör av värmepumpar; vi är en partner som arbetar sida vid sida med våra kunder för att förverkliga deras energieffektivitetsmål. Genom att välja oss, väljer du en leverantör som är dedikerad till ditt projekt från början till slut, och som är fast besluten att överträffa dina förväntningar.
Contactgegevens
Fågelsångsvägen 16, 18642, Vallentuna, Zweden
- 020191800
- info@kylslaget.se
- kylslaget.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Tyvärr ordentligt missnöjd med…
Tyvärr ordentligt missnöjd med installation av luftvärmepump. Ger ett fult och slarvigt intryck.
Installerade en lfp i garaget
Installerade en lfp i garaget, och installatören drog slangarna på så vis att avfuktningsläget inte kommer fungera. Detta meddelades tyvärr inte till mig förrän efter installationen var klar, då han gick igenom vad som hade gjorts. Och bolaget vill ej göra något åt detta då de menar att ord står mot ord.
Allt gick jättebra
Jag tycker att allt gick jättebra. Installatören var saklig, kompetent, trevlig och ödmjuk.
Luftvärmepump installation
Killen utförde installationen väldigt snabbt. Men han lämnade alla rester och vad är värre-han tog bort några brädor från verandan för att jobba bekvämt,men satte dem inte tillbaka och en av brädorna är även trasig efter borttagandet. Vidare har även en tegel på fasaden fått sprickor på grund av montage skummet som han har använt för att fylla i ett håll.
Snabbt smidigt absolut inget att klaga…värme behöver man alltid ....
Snabbt smidigt absolut inget att klaga på
De gjorde det de skulle.
De gjorde det de skulle, installerade en luftvärmepump. De kunde ha varit noggrannare och även satt strömsladden i kanal eller längs väggen iaf. Kunde också kommit på rätt tid då jag hade tagit ledigt för att vara hemma. Men överlag, inga konstigheter.
Högsta betyg. Väldigt kunnig montör som gjorde ett…
Väldigt kunnig montör som gjorde ett proffsigt intryck och arbete.😀
Very knowledgable and put in the extra…
Very knowledgable and put in the extra effort.
Toppkvalitet på montör, luftvärmepump och installation! …
Det var en mycket trevlig montör som också var mycket duktig. Nu har jag ca 20 grader på nedre våningen vilket är utmärkt till den tidigare luftvärmepumpen som håller ca 20 grader på andra våningen i mitt hus.
Montören på plats var mycket bra
Montören på plats från Enköping Kyl&Värmepump AB var mycket bra. Han hade gott humör, tog sig tid att tänka på det estetiska och kunde verkligen sitt jobb.
Super Nöjd 🥹Rasmus & Albin med deras team
Rasmus & Albin med deras team, gav en Fantastisk service. Snabbt o lätt, mycket proffesionellt gjort✨ Jag högt recommenderar detta företaget 💯🥹
Rekommenderar starkt!
Mycket trevligt bemötande. Snabbt, effektivt och kompetent. Mycket nöjd!
Anlita inte kylslaget för reperation
Anlita inte kylslaget för reperation
Jag anlitade kylslaget för att min värmepump hade gått sönder akut
Dom kom och konstaterade en läcka och fyllde på gas. Jag fick skriva på att dom kommer att chansa för att dom inte kunde garantera att det här kommer att funka eftersom den är 10 år gammal. När dom var klara så funkade pumpen.
Dagen efter la den av och jag ringde då fick jag bara till svar att då får jag boka dom igen och betala samma summa som är 3700kr.
Väldigt otrevligt bemötande dom kunde inte ens dra ner på kostnaden eftersom den hade lagt av dagen efter ???? Tog inget ansvar alls 😡😡 och där stod jag med en trasig pump och en faktura på 10000
Hade en kyltekniker här och konstaterade en ny läcka och sen satt han in en ny pump.
Man lär sig av sina misstag
Mycket nöjd med värmepumpinstallationen
Installationen bokades inom 2 veckor och funkade enl förväntan. Installatören gick även igenom hur man hanterar kontrollen samt servar med rengöring av filter. Mycket nöjd.
Mycket kompetent och trevlig tekniker!
Mycket kompetent och trevlig tekniker!
Högsta betyg till honom.
Han var även snabb i sitt arbete.
Lyssnade bra till kunden.
Helt suverän installation av…
Helt suverän installation av luft/luftvärmepump. Mkt trevlig och professionell installatör!
Serviceinriktad
Kunnig, serviceinriktad och trevlig montör. Mycket nöjd med min installation.
Allt från beställning av monteringen av…
Allt från beställning av monteringen av en luft/luft värmepump till färdig installation av denna har fungerat väldigt smidigt och proffsigt.
Dessutom var det en väldigt trevlig och service vänlig montör som utförde arbetet.
Dit is Trustpilot