Dem lurar folk.. Dem tar betalt för en tjänst som är gratis.. Ni som ser de här inlägget anmäl dem... Sjukaste dem har ingen mail eller telefonnummer endaste sättet kontakta dem är skicka ett brev...... Toon meer

Dyrt och onödigt. Man kan gå ur kyrkan kostnadsfritt och skaffa det formuläret via hemsidan. Jag var tyvärr dåligt insatt själv, men vill verkligen avråda till att använda sig av tjänsten då de är bl... Toon meer

Kurkoutträde Har inte ingått något avtal med dem och nu kommer ett BETALNINGSKRAV på 549 kr. Har inte ens fått någon faktura som jag kunnat beskriva. Bluff och oseriöst företag. Det är polisanmäl... Toon meer

Minns inte vad skiten kosta, men svindyr jäkla blanket. Mitt misstag dock, men tycker dom kan skriva lite tydligare att det kosta. Jag fick för mig att man endast skulle verifiera via BankID och sen v... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Scammers är de hela bunten

Scammers är de hela bunten. 370 spänn för att jag får EN BLANKETT??? Jag hade ju kunnat skriva ut den själv. Mitt fel att jag inte såg att man blir fakturerad. Men inte så skumt för man antar inte att man ska bli fakturerad för en tjänst som är värd så lite. ALDRIG igen.

23 maart 2024

Oseriöst Scam

Scam-bolag. Skickar påminelser om saker man inte beställt.

PS. Hörrni, om ni får hem en faktura eller påminelse för något ni inte beställt så behöver ni INTE betala den. Släng den bara åt fanders.

11 maart 2024

Jag var med om liknande scam

Jag var med om liknande scam. Jag har inte bett om deras hjälp eller fått någon för den delen. Ändå får jag hem fakturor och hot om att de kommer ta det till kronofogden. Inte heller svarar dem på kundtjänst och man kan inte ringa och prata med dem heller.

23 februari 2024

Varning!

Lita inte på dem, be inte dem om information, klicka inte på något eller acceptera att de kontaktar dig. Detta är en organisation som kör fulspel. Helt plötsligt får du hem en påminnelse om en tjänst du inte godkänt, och sen hotar dem dig med polisanmälan, inkasso och kronofogden. Jag har aldrig varit med om något liknande. Vill varna andra så att ni inte hamnar i samma fälla som jag

18 januari 2024

Is dit jouw bedrijf?