Super sød servitrice. Lækker mad. Ingen ventetid på drikkevarer. Meget kort ventetid på maden, selvom vi var 8 personer der havde bestilt forskellige retter. Kommer helt klart igen, næste gang vi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har i dag besøgt Kystens Perle og det var bestemt ikke en fantastisk oplevelse. Vi fik en Kystens burger og en bøf sandwich som på ingen måde var hverken velsmagende eller en god madoplevelse. På inge... Toon meer
Virkelig en dårlig oplevelse Pulver æggekage med flæske som var fuldstændig udtørret og farlig for tænder Bløde tomater samt tørt rugbrød Det klæde som var omkring pande Var ulækker o... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
25 oktober 2023
25 oktober 2023
Rigtig dårlig oplevelse,hvad mad og betjening angår.
Fik pariserbøf der var så sej ikke kunne skæres igennem eller tygges, brødet under var helt sort og hård,var to der fik pariserbøf og samme oplevelse.Kan ikke anbefales ,det meste gik tilbage til køkkenet.Betjenning kom ikke for at høre om alt var ok.☹️
Dårlig total oplevelse.
Maden levede absolut ikke op til forventningerne. 3 personer i selskabet fik bøfsandwich (189.-). Bøfferne var knap lunkne og gav mindelser om dåsebøffer. Rigelig sovs, med een Skive rødbede. Pomfritterne OK.
En anden gæst valgte Pariserbøf. Bøffen var hård og overstegt, æggeblommen havde konsistens tyndere end vand. Brødet under bøffen var næsten opløst af væske. Desserten æblekage kunne ikke måle sig med selv den ringeste cafeteria udgave.
Betjeningen passede desværre alt for godt til maden.
Da en gæst spurgte efter menukort, blev der peget på en stak menukort i den anden ende af bordet.
Lækker beliggenhed
Lækker beliggenhed. Så stopper det så der. Mega arrogant tjener men føgler sig ikke velkommen. Maden er tæt på uspiselig. Stort set alt er tilberede i frituregryde. Bøfferne i burgerne virkede kogte og varmet op smagte gamle. Ikke et sted vi vil anbefale til nogen eller selv sætte vores ben igen.
Arrogant tjener
Skuffende oplevelse pga af halv arrogant tjener, vi var to mænd som var inde og spise en frokost efter at have hørt godt om stedet, vi møder så en tjener ved navn jeg kunne fange hed Betina, magen til ringe service skal man dæleme lede længe efter, vi bliver spurgt “ har i bord” vi svarer nej desværre “godt så bliver det ikke i dag” - vi går skuffet ud og møder så en ung pige stående udenfor ved navn Laura - sikke en totalt modsætning af hende Betina - sød glad og undskyldende hjælper os faktisk med at finde et bord da et par smutter i stedet for bare at sige “nej det bliver ikke i dag” - hun hjælper os på plads er super sød og vi får den bedste service, stor ros til hende - maden var ikke noget hun kunne gøre noget ved, bøffen ødelægger hele oplevelse, var lige så tør som en skosål, man kunne godt fornemme den højest sandsynligt var gennemstegt for hårdt på en pande eller varmet op, for maden kom allerede efter 5 min - men hende Betina kommer så tilbage og siger rigtigt provokerede “ det var da godt i kunne finde et bord selv” hvor jeg tænker, men desværre ikke får det sagt “ja det dæleme godt vi kan lave dit arbejde” - desværre derfor ikke en anbefaling herfra selvom jeg er så ked af det skal gå udover den unge Laura som ellers var smilende og glad :(
God beliggenhed, dårlig mad..
Hyggelig beliggenhed men desværre ingen ros til maden (i dette tilfælde Bøfsandwich). Vi var tre personer der alle var virkelig skuffede over kvaliteten. Bøffen var tør, smagsløs og halvkold og bar præg af at have været forstegt og derefter genopvarmet. Selv den temmelig middelmådige sovs kunne ikke løfte oplevelsen og vi valgte, efter nogle få bidder, helt at lade maden stå. Spildte penge. Kan bestemt ikke anbefales.
Har til aften været inde og spise på…
Har til aften været inde og spise på kystens perle i Aalborg. Altså sikke en service. Uanset hvad folk prøver at overbevise mig om så får de mig ALDRIG overbevist om at kystens perle er et dårligt sted for jeg har bestemt kun oplevet stedet som helt fantastisk med god mad og fantastisk personale.
En kedelig oplevelse
En kedelig oplevelse, bestilte stegt flæsk kartofler mege vandet og købe kartofler og det var persillesovs også. Min kæreste fik bøfsandwich heller ikke speciel god.
Heller MacDonald
Var på kystenperle og spise med min arbejdsplads nej hvor var det dårlig.det er længe siden jeg har fået sådan en dårlig burger bøffen var tør og løgen var kæmpe store og pomfritter havde fået alt for langtid de var så tør at selv ikke tomat ketchup kunne hjælp tro også selv de vidste det for lige pludselig kom de med ekstra pomfritter men der var løbet kørt .vil gå så langt og sige du vil få en meget bedre burger på MacDonald og så vil du også spare en masse penge første og sidste gang jeg kommer og spiser der
Dårlig service kold mad..løb!!!
Dårlig service kold mad... og en trunte der tror det er kundens fejl at de laver forkert mad!!! Samt deres pomfritter smager af fisk !!!! Løb
God oplevelse
Vi har lige holdt julefrokost for 29 personer.
Julebuffeten var super - god smagsoplevelse - der var tilpas i buffeten.
Servicen var i top. Tak Charlotte
Hilsen os fra SAS
negativ oplevelse.
da jeg efter havde bestilt tid hos Kystenspersle kl1300. Kørte jeg og min x kone til Kystensperele og var der i meget god tid, vi gik ned til søbreden og ville vente på at kl blev 1300 ,men desverer opdage jeg at jeg have glemt mit fyrtøj , så jeg gik op til resturangen for at spørge om jeg kunne købe en æske tendstikker her blev jeg klar over at jeg bestemt ikke var velkommende , hvad der undrede mig ikke minst på grund af der rundt på borderne var masse af askebære samt at i al den tid jeg har kendt brangen har alle tjenner atid kunne servicere med en tændstik eller anden form for ild . Så jeg valgte jeg at forlade kystensperle jeg ønskede ikke at blive betragtede som et udskud for mine egne PENGE
Hyggelig og god stemning
Hyggelig og god stemning. God, dansk mad.
Kystens Perle Aalborg ganske forrygende
Fantastisk sted, en dag med godt vejr er der tæt på alt besat.
Lækker ærlig mad og portioner mænd også bliver mæt af.
Både deres æggekage, stegt flæsk og bøf sandwich er fantastiske, for slet ikke tale om deres smørrebrød der også er 117% i orden.
Venliigt og frisk personale der altid er klar med en frisk bemærkning.
Konkurrencen i branchen er benhård, men netop Kystens Perle er et levende bevis på hvordan man gør det godt.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.