Super leuke kadoos voor mooie prijzen. Goede kwaliteit en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.
Wat een super contact en service van Miranda wat kunnen wij weer lekker warm en hip werken! Goede uitleg over de maten en bedrukking! In het voorjaar bestel ik graag weer de zomershirts/polo,s😁 Met... Toon meer
Fantastisch. Deze lieve dame heeft er echt alles aan gedaan zodat ik mijn bestelling optijd binnen kreeg. Top bedrijf en ik wou dat ze allemaal zo betrokken waren. Ook nog top kwaliteit. 😊 echte... Toon meer
Bent u opzoek naar een leuk en origineel cadeau, dan bent u bij La-Miranda aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan geboorte, verjaardag, trouwen en natuurlijk diverse feestdagen. Alles wordt met veel passie en liefde gemaakt. Bedrijfskleding nodig? Ook daar kunnen wij u aan helpen. Voor meer info kunt ons bellen of mailen. Wij hebben een levertijd van 3 tot 4 werkdagen. Zaterdag is bij ons geen werkdag!
Zaagstraat 12, 7556mx, Hengelo, Nederland
Super leuke kadoos voor mooie prijzen.
Goede kwaliteit en snelle levering.
Ik ben zeer tevreden.

Antwoord van La-Miranda
Mijn bestelling werd snel geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit en erg leuk.
Ik ga zeker in de toekomst meer bestellen.

Antwoord van La-Miranda
Dinsdag geappt of ik een tegeltje kon laten maken en woensdag ophalen. Dit was allemaal geen probleem. Ze reageert snel op appje. Echt een aanrader.

Antwoord van La-Miranda
Een hoogstaand kwalitatief bedrijf met oog voor de wensen van de klant. Supersnelle levering en hoogstaande kwaliteit van een mooie kleurrijke sweater.
Klantvriendelijk met persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.
Geweldig, Miranda

Antwoord van La-Miranda
unieke designs,goede omschrijving qua passing.
maar ook super snel verzonden!!!
kwalitatief heerlijke sweater!

Antwoord van La-Miranda
Wat een super bedrijf is dit, al meerdere malen een bestelling gedaan en nog nooit teleurgesteld..een hele goeie service en de verzending is ook supersnel. Wanneer ik iets leuks cadeau wil geven dan zoek ik dat altijd bij la-miranda!

Antwoord van La-Miranda
Ik zocht een toffe kersttrui en via via kwam ik bij La Miranda. Ze heeft een mooi aanbod en de maatvoering klopt. Hij zit perfect, en de levering was ook nog eens snel!

Antwoord van La-Miranda
Hele fijne communicatie en heel fijn meegedacht! Zeker een aanrader!!

Antwoord van La-Miranda
Super service vriendelijk gezellig origineel en betaalbaar. Ga hier zeker weer komen

Antwoord van La-Miranda
Heel tof. Snel geleverd en direct contact. Top top top!
Fantastisch bedrijf, ongelooflijk goede service en kwaliteit.
Top top top
Met de supersnelle verzending erbij is la-miranda een blijvertje voor onze zaak!

Antwoord van La-Miranda
Super! 1 woord aanpassen op item wat niet standaard is heeft ze gedaan. Bezorging is ook snel!

Antwoord van La-Miranda
Shirtjes met logo van ons bedrijf besteld. Snelle levering. Miranda denkt mee en zorgt voor top service !! Geweldig en erg blij mee 😃

Antwoord van La-Miranda
Super bedrijf ,erg leuke dame die meedenkt en meehelpt ,leuk om mee te communiceren ,10 sterren waard!!

Antwoord van La-Miranda
Netjes verpakt snelle levering. Zeker een aanrader.

😊 echte aanrader🙂

Antwoord van La-Miranda
Ik ben super tevreden over de producten die Miranda maakt en verkoopt. Ze werkt snel en efficiënt!

Leuke spulletjes,
Overzichtelijke site,
Ik er ga zeker nog eens bestellen.

Leuke spullen
Je word prettig geholpen en geadviseerd.
Top winkel