In een woord, excellent. To the point, meedenkend, doet wat hij zegt, maakt inzichtelijk welke verbeteringen tot welk label zullen leiden. In het oerwoud van aanbieders op label gebied is het een ver... Toon meer

Met een switch van baan kwam ik uit bij label groen super service hele goeie uitleg en voor dat ik het wist was energie label adviseur een echte aanrader. E.kroon

1. Vastgoedadviseur
  2. Woninginspecteur

Energielabels en duurzaamheidsadvies voor bedrijven en woningen. Online opleiding EP-adviseur W en U, EP-oefenexamens, slaag in één keer. Van middenhuur naar vrije sector voor verhuurders. Betrouwbaar en Flexibel. Stel je vragen of deel je opmerkingen. info@labelgroen.nl, Whatsapp/bel: 0616009957.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super uitleg

Mark neemt de tijd voor je om alles helder uit te leggen. Hij reageert snel, en geeft waardevolle tips.

Super!

31 maart 2026

Rommeltje

Rommeltje: neem een gratis proefles dan zie je het vanzelf. Je krijgt les van robots. Heel erg veel schrijf- of interpretatiefouten in de oefenexamens. Slechte beheersing Nederlandse taal. Koop maar een oefenexamen en zie hoeveel comments er zijn van cursisten die maker wijzen op fout of inconsistentie. Hier kun je flink de mist mee ingaan op je examens,

19 februari 2026

Antwoord van Labelgroen

Beste Slaapje, Bedankt voor je feedback. Graag zou ik van je willen weten welk oefenexamen je hebt gekocht, zodat we deze kunnen aanpassen.

Van 0 naar W basis naar U detail bij Labelgroen

Eerder heb ik de opleiding tot W basis gevolgd bij Labelgroen, dit is me destijds erg goed bevallen. Op dit moment de verkorte route tot U detail aan het volgen. De lesstof en oefenopgaven van Labelgroen bieden een perfecte voorbereiding op de examens. Er wordt uitleg gegeven in duidelijke taal en alles word onderbouwd doormiddel van voorbeelden en opgaven welke terug komen in het examen. Kortom, erg tevreden over de opleidingen van Labelgroen tot nu toe!

12 februari 2026

Aangekocht voor het detailexamen

Aangekocht voor het detailexamen, hielp enorm bij het echte examen. De website werkt soms wel een beetje traag, maar de oefenvragen helpen je wel echt bij het examen. Kreeg ook direct antwoord en de vragen staan in een quiz vorm gelijk in je account.

18 november 2025

Antwoord van Labelgroen

Gefeliciteerd! Veel succes met Detail.

Super partij voor het halen van mijn…

Super partij voor het halen van mijn EPU Detail. Daglichtsectoren kon ik nergens vinden. Mark heeft het laten lijken alsof het simpel was.

Altijd bereikbaar.

14 april 2025

Antwoord van Labelgroen

Dankjewel en gefeliciteerd met je EP-U Detail!

Top service

Zelfs op zondag hebben de medewerkers tijd voor me genomen. Top klantenservice en nuttige oefentoetsen.

2 februari 2025

Goed gedaan!

Matig, zeer matig.

Matig, zeer matig, echte examen is moeilijker. Lastig nakijken van antwoorden. Alle vragen staan onder elkaar en daaronder nog eens de antwoorden. Elke keer heen en weer scrollen welke vraag bij het antwoord hoort. Antwoorden/uitleg verwijzen door naar verkeerde pagina's van ISSO-6e. Voor 48 euro voor W3 oefenexamen verwacht ik toch wat beters.

26 januari 2025

Antwoord van Labelgroen

Beste Robalt, dankje voor je feedback. Ik denk dat je de layout van de vragen zo geselecteerd hebt, want je kan ze ook 1 voor 1 doen. Als je even een appje had gestuurd hadden we dat uitgelegd. Maar we gaan dit wel duidelijker aangeven en gaan de pagina nummers aanpassen naar de hoofdstukken. Er zijn verschillende versies van het examen in omloop, het is maar net welke je krijgt.

Behulpzaam

Behulpzaam, snel contact.

27 januari 2025

Dank!

Goed advies en behulpzaam

Goed advies en behulpzaam. Directe klantenservice en denkt ook met je mee. Aanrader!

21 oktober 2024

Antwoord van Labelgroen

Dankje Dennis, gefeliciteerd met het behalen van je examen. Op naar de volgende!

Goede beknopte online cursus

Goede beknopte online cursus. Met name chatfunctie is prettig en maakt de cursus interactief. bouwkundige of installatie achtergrond is wel een must. In 7 weken de 4 modules behaald

9 april 2024

Antwoord van Labelgroen

Dankjewel Rob voor de goede review. Heel erg knap dat je alle examens in één keer gehaald hebt. Gefeliciteerd! We houden contact.

Fantastisch hoe er mee gedacht wordt

Fantastisch hoe er mee gedacht wordt, van dossieronderzoek tot suggesties. Alsnog niet de stukken kunnen vinden om er een beter label te verkrijgen maar dat lag niet aan de inzet van Labelgroen.

25 juli 2023

Antwoord van Labelgroen

Dankje voor de goede feedback

Snel schakelen

Snel schakelen, en goede oefenopdrachten/examens.

21 maart 2023

Antwoord van Labelgroen

Dankjewel voor je feedback en gefeliciteerd met het slagen van je examen!