Wacht nu bijna 1 maand op m'n geld, veel mailtjes weinig actie. Na een bestelling in maart te hebben geplaatst werd ik pas na 4 weken gebeld met een smoes dat het product niet voorradig was. Me... Toon meer
Eigenlijk niks anders dan goede ervaringen. Ik bestel regelmatig bij Lacamicia en de bestellingen worden altijd netjes op tijd bezorgd. Onlangs viel 1 overhemd wat klein uit en heb ik die terug ge... Toon meer
Pagina lacamicia bestaat niet meer denk ik. Jas die heb ik gekocht verkleurt is en ik kan het niet terug sturen. Jammer!
Mensen keken ook naar
Pagina lacamicia
Ook wij wachten al 4 maanden op ons …
Ook wij wachten al 4 maanden op ons geld van een retourzending. We worden iedere keer weer keurig te woord gestaan via de telefoon. Er worden steeds weer beloftes gedaan en excuses aangeboden maar tot op heden nog steeds geen geld!!! Zeer slechte reclame!
Begin maart heb ik 3 overhemden retour …
Begin maart heb ik 3 overhemden retour gestuurd en tot op heden nog steeds op mijn geld te wachten.
Riekt naar oplichting. Misschien eens bij Kassa of iets dergelijks aankaarten.
ben nu 3 maanden op mijn geld aan het …
ben nu 3 maanden op mijn geld aan het wachten.
er zijn allerlei reden waarom het nog niet gelukt is zeggen ze.
Wacht nu bijna 1 maand op m'n geld
Wacht nu bijna 1 maand op m'n geld, veel mailtjes weinig actie.
Na een bestelling in maart te hebben geplaatst werd ik pas na 4 weken gebeld met een smoes dat het product niet voorradig was. Men zou binnen 2 weken geld terug storten maar na 4 weken nog niks.
Bestel hier niet mensen.
Betaal ergens anders 5 euro meer en je hebt geen problemen.
Ondertussen bij een concurrerende site 2 paar schoenen zonder problemen besteld.
Nogmaals bestel hier niet!
Ik wacht al dik twee maanden om mijn …
Ik wacht al dik twee maanden om mijn geld terug te krijgen. Ze beloven van alles, maar mijn geld heb ik nog steeds niet terug. Nu maar andere maatregelen genomen. Bestel hier niet !!!
Wat een enorm beroerde retourservice
Wat een enorm beroerde retourservice, ik wacht al sinds februari op mijn geld nav een retourzending en tot op heden nog niks ontvangen.
Ondanks alle excuses e.d.
Ik baal hier echt van, hoop dat ik mijn geld nog ga ontvangen.
2 maanden op mijn geld retour kunnen wachten
Ongelofelijk waardeloos dat je twee maanden moet zeuren voordat je eindelijk je eigen geld terug krijgt.
Zeer snelle levering
Maandag in de vroege avond een bestelling gedaan, dinsdag al in huis. Dinsdag overdag nog een vraag gemaild naar de klantenservice waar ik binnen het uur al antwoord op kreeg.
De kleren zijn goed, net zoals ze beschreven zijn op de site. Een aanrader voor iedereeen!

Antwoord van Lacamicia
zeer tevreden
Had weer eens een bestelling gedaan welke enig sinds op zich liet wachten. Bleek er een misverstand te zijn over de bestelling.
Na wat gebel en email verkeer is dit zeer goed opgepakt en heb ik alsnog zeer snel mijn bestelling ontvangen.
Heel goed geregeld en ik zal dan ook zeker in de toekomst hier weer bestellingen plaatsen
Mooie sweaters uitstekende service
Zoon is erg tevreden over de leuke sweaters, die in het echt nog leuker zijn dan op de foto's.
Snelle reactie op mijn vraag naar de te verwachten levertijd. Met behulp van de toegezonden code, het pakketje gevonden dat al eerder bezorgd was maar dat verstopt was door de bezorger 😂😂
Snelle levering van aankoop!
Afgelopen week een aantal overhemden besteld van het merk Cerrutti. De overhemden had ik de volgende dag in huis! Sneller dan de aangegeven 2 tot 5 werkdagen. Snelle levering en leuke overhemden voor een leuke prijs!
een tevreden pizza klant
Beste Lacamicia,
Dank voor de snelle levering van mijn bestelling.
Alles is prima ontvangen, en prijs-artikel ook zeker boven verwachting.
Wat ik wel nog even mee wil geven:
Origineel die verpakking, in een pizza doos.
Super!!!!
Positief
Onlangs viel 1 overhemd wat klein uit en heb ik die terug gestuurd. Ik kreeg de optie om mijn geld terug te krijgen of een andere bestelling te plaatsen waar dan geen verzendkosten meer voor betaald hoefde te worden.
Ik heb voor het laatste gekozen en na het doorgeven van mijn nieuwe bestelling had ik die de volgende dag binnen.
Erg fijne webwinkel!
Argwanend van tevoren, maar bleek prima service!
Door deze website dacht ik een risico te nemen, maar ik heb een perfecte ervaring met LaCamicia. Mijn bestelling was binnen 24 uur geleverd! En helemaal goed. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Enige punt van aandacht vind ik: Verzendkosten op een bestelling van 100€ is wat achterhaald.
Geweldig! wat een leuke artikelen en dat voor mooie prijzen...
De afgelopen 2 jaar soms bijna wekelijks een bestelling gedaan. Altijd leuke artikelen voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast uitstekende service en goede bereikbaarheid.
Retourneren geen optie
Only24 brengt €7,50 extra in rekening voor het willen ontbinden van een koop. Dit is niet alleen tegen de wet, maar ook erg triest als beleid van een webshop voor kleding. Voor een item van €15 bijna dezelfde kosten moeten maken (€14) om te retourneren. Retourneren was trouwens omdat de aangeboden 'polo' meer een tshirt was qua stof en kraag, en een maat L als maat S viel (zonder dit te vermelden). Dit was helaas op hun site niet te zien.
Het is dat ik het de moeite niet vind om door hun hoepels te springen... Koop hier alleen als je denkt dat alles in één keer goed is.

Antwoord van Lacamicia
Mooie kleding voor een scherpe prijs.
Lacamicia is een onderdeel van Only24 waar ik nu sinds 9-10 maanden zeer regelmatig bij bestel. Het heeft bekende merken in de collectie zoals Jack & Jones, Tom Tailor en Geographical Norway en nog veel meer, maar ook onbekendere merken zoals Bratti en Young Wild & Free die verrassende mooie shirtjes en polo's hebben. Als ik op deze site ben, kijk ik ook meteen naar de resterende onderdelen omdat die ook vaak leuke aanbiedingen hebben. Het komt wel eens voor dat er iets retour moet vanwege bv. de maatvoering en dit verliep in het verleden niet zo vlekkeloos. Maar sinds het begin van dit jaar heeft er een vernieuwing bij de klantenservice plaatsgevonden, waardoor deze problemen voortaan verleden tijd zijn. Ben ook elke dag benieuwd naar de aanbiedingen, bestel probleemloos en als er iets retour moet, weet ik zeker dat dankzij hun vernieuwde klantenservice alles goed komt.
Een zéér tevreden klant.
Snel geleverd
Goede prijs/kwaliteit verhouding. En het is snel geleverd
Zeer tevreden van de service en van de ontvangen goederen van ONLY 24.
Mijn man en ik kijken er iedere dag naar uit wanneer de nieuwe deal begint . Wij hebben toch al redelijk wat besteld en we zijn zeer tevreden van zowel de ontvangen goederen als van de service. Ik heb ook meegemaakt dat er een kleine vergissing in het magazijn was gebeurd maar na een mailtje naar het support van Only 24 werd dit onmiddellijk recht gezet en kreeg ik alsnog mijn complete bestelling. Wij zijn zeer tevreden en ik zou graag een grote pluim geven aan de mensen van support dank je voor de goede en snelle service. De prijzen zijn natuurlijk ook mooi meegenomen want zo heb je voor zeer weinig geld mooie kleding. Hopelijk komt er in de toekomst ook wat meer bij voor vrouwen dan zal ik ook eens flink kunnen shoppen.
Ik vind ook dat de goederen overeen komen zoals ze op de foto's afgebeeld staan.
Mevr; Vandenbulcke Marie-Christine
2000 Antwerpen Belgie.