Installatie prima, facturatie en communicatie niet In maart 2026 een laadpaal laten plaatsen. Aan het werk van de monteur lag het niet: die constateerde bij aankomst dat alles al aanwezig w... Toon meer
2 sterren omdat de initiële aanleg van de Zappi werkelijk perfect was en toen ook 5 sterren heeft gekregen. Echter, na bijna 3 jaar gaf Zappi een storing en moest naar de importeur die de storing... Toon meer
Onlangs heb ik via de webshop van Ratio een laadkabel aangeschaft, waarvan de bestelling door Lader Thuis is verwerkt. Bij de aankoop stond vermeld dat er een tasje/hoesje bij de laadkabel inbe... Toon meer
Een Wallbox die een half jaar geleden is geplaatst vertoonde wat kieren. Laderthuis gevraagd dit op te lossen, maar was met vakantie. Tijdens mijn vakantie keurig opgelost, ik heb ervoor gezorgd da... Toon meer
Laderthuis.nl is gespecialiseerd in de installatie van laadpalen voor elektrische voertuigen aan huis. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment van verschillende laadpalen, speciaal ontworpen voor gebruik thuis. Bij Laderthuis.nl staan deskundigheid, klanttevredenheid en eenvoud voorop. Met jarenlange ervaring en expertise in laadoplossingen voor thuis, is Laderthuis.nl de uitgelezen partner voor een snelle en efficiënte laadpaal-installatie. Laad thuis, kom verder!
Melkrijder 21, 3861 SG, Nijkerk, Nederland
- +31 30 227 33 88
- info@laderthuis.nl
- laderthuis.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Prima advies en deskundig geplaatst
Ik kan een ieder Laderthuis.nl aanbevelen. Volgens afspraak werd bij mij een Zappi laadpaal geplaatst. Advies, het meedenken en de deskundigheid waren top.
Levering van Wallbox was prima
Levering van Wallbox was prima! Er is vooraf nog telefonisch contact geweest over voorraad en levering. Prettig om advies op voorhand te krijgen over aansluiting en gebruik.
Werkt goed niks verder te melden
Goed aangelegd.
Binnen een halve dag is alles goed geïnstalleerd. Werkt prefect.
Nog steeds geen storing gehad.
PRIMA!
Eindelijk van de Shell af.
Eindelijk van de Shell af.
De zonnepanelen en de Solar box werken perfect.
Alles is naar wens verlopen
Alles is naar wens verlopen. Duidelijke offerte, prima prijs en dee monteur is zeer correct en netjes te werk gegaan.
Installateurs waren service gericht en…
Installateurs waren service gericht en vriendelijk. Initiële installatie werkte niet en één van de twee lasers was kapot bij installatie (WALBOX COPPER). Weken erna erg veel gedoe gehad. Door goede service uiteindelijk problemen opgelost.
De monteurs deden alles om een zo snel…
De monteurs deden alles om een zo snel mogelijk laadsysteem te verwezenlijken.
Komen goed hun afspraken na en een…
Komen goed hun afspraken na en een perfecte service met de plaatsing.
After sale zou beter kunnen.
Het begin was uitstekend
Echter, na bijna 3 jaar gaf Zappi een storing en moest naar de importeur die de storing als coulance heeft verholpen. Voor de demontage en montage werd door LaderThuis €443 in rekening gebracht, omdat de garantie verstreken was.
En dat had ik dus niet verwacht. Volgende keer maar zelf doen.

Antwoord van LaderThuis.nl
Laderthuis heeft inmiddels bijna een…
Laderthuis heeft inmiddels bijna een jaar geleden een oplaadpunt bij ons geïnstalleerd. Tot op heden functioneert alles naar behoren. De installatie is vakkundig en vriendelijk uitgevoerd.
Alles goed geregeld
Alles goed geregeld.
Later wat problemen met solar laden, maar dat is ondertussen opgelost
Plaatsing laadpunt en service daarna is…
Plaatsing laadpunt en service daarna is uitstekend!!
Goed advies en zeer snel geholpen
Goed advies en zeer snel geholpen! Binnen 5 werkdagen een nieuwe laadkabel geïnstalleerd ondanks de drukte!
Voortreffelijke service
Zapppi wandlader geplaatst en aangesloten.
Netjes gewerkt en uitgelegd.
Een onvolkomenheid is nog dezelfde dag opgelost.
Prima service!
Goede service!