Bedrijfsgegevens

1. Geletterdheidsprogramma

Geschreven door het bedrijf

Få historier og opgaver til de daglige 30 minutters læsning med dit barn leveret direkte i din indbakke hver uge. Alt sammen tilpasset dit barns individuelle læseniveau. Hver uge får du tilsendt fem historier med tilhørende opgavesæt, som er tilpasset dit barns læseniveau. Hver hverdag læses en ny tekst og i weekenden genlæses hverdagenes tekster. Læsegentagelser har en dokumenteret positiv effekt på dit barns læseudvikling. Når du og dit barn følger vores læsetræning 30 minutter dagligt, sikrer vi en naturlig læseudvikling og fremgang. Og med god samvittighed slipper du for besværet ved selv at finde det rette materiale til jeres læsning.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Super godt produkt

Super godt produkt, som har gjort læsning sjovere for vores yngste dreng. Historierne rammer ham på det rigtige niveau, og det giver ham troen på at han godt kan. Han læser i dag betydeligt bedre end før

28 mei 2026

Hej Sune

Tusind tak for de 5 flotte stjerner her på vores Trustpilot. Dem er vi glade for og stolte over.

Hvor er det dejligt at høre, at jeres søn udvikler sin læsning med vores forløb - sådan!

God weekend og fortsat god læselyst til jer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Læsekoden får mine varmeste…

Læsekoden får mine varmeste anbefalinger, følger man konceptet så rykker det virkelig og på få uger.

12 mei 2026

Kære Maria

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak for den. Vi er både glade for og stolte over dine fine ord om vores forløb.

Tak fordi du tager dig tid til at skrive her.

Vi får 5 opgaver tilsendt hver uge

Vi får 5 opgaver tilsendt hver uge. Vi har været igang i en måned nu. De er lette nok til at min datter kan lave dem alene og så læser hun højt for mig efter aftensmaden. Det har givet hende selvtillid fordi hun selv kan.

11 mei 2026

Kære Mie

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak for den. Vi er glade for og stolte over de 5 flotte stjerner, og det er skønt at høre, at forløbet giver din datter selvtillid.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive her - og fortsat rigtig god læselyst til jer.

Utrolig nemt

Fedt at vi ikke længere skal bruge tid på selv at finde læsestof

11 mei 2026

Kære Johannes

Tusind tak for din dejlige anmeldelse her på Trustpilot. Vi er virkelig glade for at høre, at I har stor gevinst af vores læseforløb.

Tak fordi du tager dig tid til at skrive her - og fortsat god læselyst til jer.

Mega nemt at bruge

Kære Elisa

Tusind tak for de fem flotte stjerner her på vores Trustpilot. Vi er mega glade for at høre, at vores løsning er nem at bruge.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er virkelig overraskede over

Vi er virkelig overraskede over, hvor hurtigt vores søn har rykket sig. Allerede efter to måneder læser han mærkbart bedre. Og det bedste er næsten, hvor nemt og enkelt systemet er – man skal ikke sidde og sætte sig ind i en masse. Det fungerer bare.

Kære Mikkel

Tusind tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot - den er vi både stolte over og taknemmelige for.

Hvor er det dejligt at høre, at vores forløb fungerer så godt hos jer :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min søn har nu været medlem på…

Min søn har nu været medlem på Læsekoden i 3 måneder og der er store fremskridt. Det er en fornøjelse at opleve, hvordan han finder glædning ved de fine, nye historier, som han læser hver uge. Og glæden er endnu større, når man ser hans motivation for læsning er øget betragteligt. Mine bedste anbefalinger

Kære Anders

En stor tak for din dejlige tilbagemelding på jeres første 3 måneder hos os. Vi er utrolig glade for at høre, at jeres søn er vild med vores historier og har fået ny læseglæde og motivation.

Tak fordi du tager dig tid til at skrive her.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at komme i gang med og bruge i hverdagen

Allerede efter 6 uger mærkede vi en tydelig forskel på vores datters læsning. Hun tager fat på teksterne selv nu, og vi behøver ikke pushe hende. Vi ksal blot hjælpe hende. Platformen fungerer let og man skal ikke selv ud og finde læsemateriale i en travl hverdag. Det kommer i min indbakke hver mandag. Nemt at komme i gang med og nemt at bruge i hverdagen.

Kære Emil

En stor tak for dine 5 flotte stjerner her på Trustpilot - den er vi utrolig glade for.

Fedt at høre, at jeres datter kan bruge vores løsning næsten på egen hånd, og at I føler, at det letter jeres hverdag med læsning :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores datter læser bare bedre nu.

Vores datter læser bare bedre nu. Simpelthen. Og det har ikke krævet det store af os.

Systemet er nemt at bruge og kører af sig selv.

Klar anbefaling herfra.

Kære Anette

Sikke en dejlig anbefaling - tusind tak for den. Også en stor tak fordi du tager dig tid til at skrive til os her.

Hvor er det dejligt at høre, at vores forløb fungerer godt hos jer uden de store anstrengelser fra jeres side :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er utroligt taknemmelige for Læsekoden

Min bonusdatter har nu været i forløb hos Læsekoden i 5 måneder, og det har været en meget positiv oplevelse. Faktisk kunne vi allerede efter nogle uger se, at der var tydelige fremskridt i hendes læsning og forståelse af historierne, som vi modtager fra Læsekoden. Hendes niveau er øget og det er sket automatisk med Læsekoden, så hun hele tiden blivere mere og mere udfordret. Vi er utroligt taknemmelige for hvor langt vi er kommet. Mange tak Læsekoden

7 mei 2026

Kære Morten

Hvor er det dejligt at høre, at din bonusdatter trives med vores læseforløb, og at I mærker en læseudvikling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode tekster og relevante opgaver…

Gode tekster og relevante opgaver hertil. Imødekommende kundeservice.

20 januari 2026

Kære Kristina

Tusind tak for de fem flotte stjerner her på Trustpilot. Dem er vi virkelig glade for - de betyder meget for os.

Det glæder os, at I er tilfredse med vores læseforløb.

Fortsat god læselyst til jer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fedt med tekster hver uge

Fedt med tekster hver uge. Vi skal slet ikke på biblioteket længere efter læsestof til vores søn, og det er en stor hjælp i dagligdagen.

Gennem de sidste par måneder er vores søn blevet meget mere sikker i sin læsning. Også en fordel at teksterne er sjove på trods af at sværhedsgraden ikke er ret høj.

1 januari 2026

Hej Uffe

Tusind tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot. Hvor er vi glade for at høre, at din søns læsning rykker ved hjælp af vores materialer.

Vi siger tak, fordi I læser hos os - og ønsker jer fortsat god læselyst og et rigtig godt nytår.

Vi er meget tilfredse

Vores datter har nu læst med Læsekoden i 3 måneder, og vi kan mærke, at hun rykker sig. Det fungerer super-nemt med opgaver og tekster på email en gang om ugen og passer perfekt til hendes niveau. Hun bliver bedre til at læse, så vi er meget tilfredse :-)

7 december 2025

Kære Maja

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den er vi virkelig taknemmelige for. Og så ovenikøbet vores første anmeldelse her på Trustpilot :-)

Vi er glade for at høre, at Ida har succes med læsningen og Læsekoden. Når man bruger vores program, som I gør, rykker det nemlig!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive her og fortsat rigtig god læselyst til Ida.

Mette

Lees meer over geverifieerde reviews.