Fijne webshop met scherpe prijzen m.b.t. hetgeen ik zocht. Na bestellen een mailtje ontvangen dat verzending wel 2-3 dagen kon duren. Maar na mailen vrij snel mails terug gekregen van een medewerker... Toon meer
Onlangs heb ik een armatuur van het merk SLV besteld voor in de tuin, in de kleur van het gebruikte staal(cortenstaal) in onze tuin. Snelle levering, solide armatuur, goed verpakt, mooie kleur(roest),... Toon meer
Bestelling, afhandeling en verzending verliepen feilloos. Er wordt zelfs rekening gehouden met wensen die je in de bestelling vraagt. Er wordt persoonlijk contact genomen per mail. Heel aangenaam... Toon meer
Verlichting besteld welke volgens de site op voorraad was. Wel betaald maar geen bevestiging of lampen ontvangen. Klantenservice is onbereikbaar , op email wordt niet gereageerd. Dit gaat op oplichtin... Toon meer
Mijkenbroek 48, 4824 AC, Breda, Nederland
- 0762031940
- info@lampenonline.com
- lampenonline.com
Mensen keken ook naar
Heel tevreden met LampenOnline
Heel tevreden met LampenOnline. Mijn bestelling werd sneller geleverd dan voorzien, de ledlampen zijn van goede kwaliteit en waren zeer goed en ecologisch (geen bubbelplastic) verpakt. Ik zou deze retailer aan vrienden en familie aanraden.
Uitstekende winkel
Recentelijk enkele lampjes besteld, binnen 36 uur in huis. Super!
Snelle levering,keurig verpakt…
Snelle levering,keurig verpakt geleverd.Goede prijs en kwaliteit.Aanrader!!Dik tevreden
Bestelling niet ontvangen
Bestelling op 14 febr geplaatst. Nog niks ontvangen op 6 maart, mail gestuurd naar status bestelling geen reactie. Telefonisch contact gezocht maar krijg steeds de voicemail.
Vlotte afhandeling
Betrouwbare levering en zeer klantvriendelijk
Bestelling werd prima aangeleverd. Goed verpakt tegen beschadigen. Onderdeel wat ik vergeten was te bestellen werd kosteloos toegevoegd aan de verzending. Goede service en klantvriendelijk
Ik had begin deze week contact met…
Ik had begin deze week contact met Claire, over een niet geleverde order. Ze zegde mij toe dat het geld deze week zou worden terug gestort. En dat is vlot gebeurd. Daarom toch nog een positief gebaar, ze zijn wel betrouwbaar. Ander keer beter.
Alles prima verlopen.
Keurig geleverd
Keurig geleverd! Als het niet op voorraad is duurt het wel langer dan gebruikelijk.
Het is was een snelle en correcte…
Het is was een snelle en correcte levering.
picobello
picobello
onze bestelling werd vlug afgehandeld en werd ook op de afgesproken datum geleverd!

Antwoord van LampenOnline.com
Ik had met spoed spotjes nodig
Ik had met spoed spotjes nodig. Jammer genoeg kon ik geen telefoonnummer vinden dus moest ik het via de mail doen. Maar uiteindelijk ging het goed en had ik de spotjes binnen 2 dagen binnen. Zeker een aanrader alleen nog naald jammer dat je niet kan bellen.
Een site met mooie producten met mooie…
Een site met mooie producten met mooie prijzen. Makkelijk om iets te bestellen en de levering ging ook vlot.
Beste lezer,
Beste lezer,
De doos van de lamp was opnieuw dichtgeplakt en beschadigd en de lijm van de lampenkap zat los. Dus geen groot succes. Bovendien zat er geen retourbewijs of adresgegeven bij.

Prima service !
Snelle levering, zeer goede verpakking en duidelijke communicatie rondom bestelproces en levering

Antwoord van LampenOnline.com
Het lampje op de elektrische stoel…
Het lampje op de elektrische stoel knettert weer als vanouds dankzij lamponline!!1

perfect
perfect, zowel qua product als qua levering door Post.nl!

Ben ik opgelicht?
Een maand geleden nieuwe lamp voor de oven besteld. Tot op heden niets ontvangen. Op mijn mailberichten wordt niet gereageerd. Voelt als een malafide bedrijf.