Jeg købte tre lamper, en lyserød glas lampe og 2 glaslamper. Jeg blev glædeligt overrasket over flotte de er. Nemme at sætte op og virkelig flot lys. Hurtig levering.

Svindel virksomhed. Pengene trækkes så snart en ordre er givet. Dog får man aldrig en ordre bekræftelse. Modtager heller aldrig varen. Skriver til kunde service hvorpå der går 29 dage mellem... Toon meer

Jeg har fået min bestilling af en lampe, men skruen passer ikke til selve lampe stangen som skal sidde på pladen, dvs den ikke kan stå op. Jeg har skrevet ang problemet, hvortil jeg venter på en løsni... Toon meer

Var lidt skræmt af anmeldelserne, men de lamper jeg så derinde ville jeg gerne have, og prisen var væsentligt bedre end andre steder jeg kiggede. så jeg slog til og købte 5 lamper, i mandags i sidste... Toon meer

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,9

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dårlig info på hjemmesiden.

Jeg skrev først en 5 stjernet. Men nu jeg har fået plafonden op, så ser jeg, den kaster et mønster i hele værelset. Det stor der intet om på hjemmesiden. Det var ikke det jeg ville have. Det giver et dårligt lys. Men lampen er pen. De sendte meg en opmodning om at anmelde produktet på hjemmesiden. Hvor jeg ville oplyse andre om det her. Men den kommer tilbage med betegnelsen spam. Lidt underligt. Ellers så kom varen hurtigt og var meget godt pakket ind i hvert fald.

14 augustus 2024

Bestilte 2 udendørs lamper på nettet om…

Bestilte 2 udendørs lamper på nettet om torsdagen, dagen efter modtager jeg mail om at ordren er pakket og jeg får efterfølgende info om forsendelsen. Den efterfølgende mandag var de til levering med Post DK. Lamperne er superflotte og jeg er fuldt ud tilfreds med hjemmesiden. Alt fungere bare :-)

30 juli 2024

Fup firma

Jeg bestilte en lampe 1/2-24. Pengene har de trukket men har ingen lampe modtaget. Trods flere forsøg på henvendelse til dem er jeg ikke kommet i kontakt med dem. Fejl mail.
Et stort fup firma.
Handel ALDRIG med dem.

16 februari 2024

Meget tilfreds

Jeg var lidt skeptisk pga. den minimale mængde af anmeldelser på Trustpilot, men jeg tog chancen og bestilte en lampe.
3 dage efter bestilling var den leveret hjemme på min adresse fra Holland. Intakt og uden nogle former for skader.
Jeg er glad og tilfreds.

21 december 2023

Siden går under mange navne

Siden går under mange navne, men trods det havde jeg en god oplevelse med at bestille en lampe.
Blev sendt fra Holland, men kom efter 2 dage.

15 september 2023

Is dit jouw bedrijf?