Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, enkel och gratis retur, snabb återkoppling och hjälp från kundtjänst. Snabb återbetalning av retur via klarna. Gjorde två separata köp, returnerade det mesta i ett paket, konta... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det sämsta jag någonsin har varit med om, de betalar inte tillbaka mina pengar för en lampa som jag beställde men kort därefter fick jag ett mail om att lampan är för stor för att skicka och de har... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte lampa att ha i taket. Tre skruvar skulle hålla fast glaset mot träramen. Endast två skruvar fanns i paketet. Ringde för att få den resterande skruven skickad. De kräver nu att jag fyller i en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Väldigt dyr retur

Beställde fel lampa då det var två lampor med samma namn men olika nummerbeteckning. När jag ska returnera får jag en adress i Tyskland som jag ska returnera till. Kostnad ca 450kr. Lita inte på att det är en svensk sida för ingen svensk kundtjänst och väldigt svårt att returnera produkt överhuvudtaget.

31 maart 2026

Hej,

Vi beklagar att returprocessen var mer komplicerad och kostsam än väntat. Vi arbetar på att förbättra våra returprocedurer för våra kunder. Vi uppskattar din feedback, då den hjälper oss att göra vår service bättre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans bra kundtjänst enkel och gratis retur

Snabb återbetalning av retur via klarna.

Gjorde två separata köp, returnerade det mesta i ett paket, kontaktade kundtjänst, dom återkopplade inom några timmar med returfraktsedel och returnummer och besked om vilket fraktbolag jag skulle kontakta, jag gjorde det direkt och fraktbolaget hade alla uppgifter från lampmani, och jag fick själv välja om jag ville lämna paketet hos ombud eller om jag ville få paketet hämtat hemma hos mig,
Returnerade och inom en vecka hade returen tagits emot och pengarna reglerats via klarna.
Supersmidigt och enkelt

23 maart 2026

Hej Samuel,

Tack för dina vänliga ord! Vi är glada att allt gick smidigt med din beställning och retur.

Fruktansvärd kundservice

Fruktansvärd kundservice. Fick ett skadat bord och de håller bara på att krångla när jag reklamerade det. Undvik detta företag

3 februari 2026

Hej,

Tack för din feedback, och vi beklagar att du mottog en skadad vara. Vi har granskat ditt ärende och kan se att en reklamation har öppnats och att en ersättningsvara har skickats till dig.

Vi hoppas att den nya varan når dig i gott skick och förbättrar din upplevelse hos oss.

Väldigt dåligt

Väldigt dåligt

23 december 2025

Hej,

Vi beklagar, att du inte är nöjd med din upplevelse. Vi vill gärna hjälpa till att lösa eventuella problem. Vänligen kontakta vår kundservice så att vi kan assistera dig: helpdesk@lampmani.se

Köpte flertalet lampor

Köpte flertalet lampor, en kom skadad i slitet kartong vilket jag tolkar som nåns annan skadad retur, som säls som ny.

Krångligt att returnera och det tar långt tig

oseriöst, vet fortfarande inte om jag får ny lampa eller betalt för returfrakten

Alla minus

20 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Företaget utgår med en rabattkod om man…

Företaget utgår med en rabattkod om man beställde inom ett visst datum och frakten skulle vara 89:-.
Då man skall till att beställa varan så händer följande ; på sidan efter den konfirmerade beställningen med frakt 89:- uppdateras beställningens fraktavgift upp till 135:- !
Rabatt koden gällde naturligtvis inte heller, varan uppfyllde inte kraven, något 'blaj' i den stilen fick man till svar. Om man vill prata med dom, så måste det ske bara på engelska. Ja, vad säger man....

1 november 2024

Riktigt riktigt värdelöst

Riktigt riktigt värdelöst. Beställde en julgran, den va pytte liten, långt ifrån beskrivet och det är omöjligt att skicka tillbaka

29 september 2024

Blommpelare

Köpte en blommpelare i metall som var dåligt paketerad så pelarens ena sida var helt intryckt
Helt omöjligt att kunna göra en reklamation, svarar inte när man ringer och reklamationssidan fungerar inte
Så dåligt

10 september 2024

Retur dyrt

Levererad soffbord var skadad. Dåliga info om retur. Jag kunde inte hitta någon information på deras hemsidan att jag skulle stå för kostnaden. Skulle kosta mig 800 sek att skicka varan tillbaka utan garanti att kostnaden ska re funderas.

12 juni 2024

Köp inget från Lampmani

Köp inget från Lampmani! Fanns ingen kontakt för svenska uttag vilket inte framgick vid köptillfället. Ingen fri retur och då returen behövdes skickas utomlands blev kostnaden mycket hög, vilket inte heller hade redovisats.

10 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställ inte från det här företaget

Beställ inte från det här företaget!
Jag fick ett sms om att mitt paket levererats, utan att det gjort det. Ringer PostNord som säger att paketet inte ens är i Sverige, utan i Tjeckien. När jag ringer Lampmani’s kundtjänst får jag inget svar. Jag får sedan ett mejl om att mitt paket returneras/skadeanmälts????
Jag svarar på mejlet och skriver att jag inte ens fått mitt paket. Sen får jag ett mejl av klarna att min faktura strukits och att ordern är avbokad, utan någon kontakt av företaget angående detta.
Beställ inte härifrån, borde inte ens få kalla sig för företag.

10 januari 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Väldigt dyr retur

Helt ok support och snabb leverans men var säker på att ni ska ha varan om ni beställer något från Sverige, ska ni skicka tillbaka något så går den till Tyskland och är inte billig med returen dit.

27 december 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.