Lampy.pl Reviews 12.310

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Firma posiada bardzo szeroką ofertę w szerokim zakresie cenowym co ułatwia dokonać wyboru zgodnie z oczekiwaniami i możliwościami kupującego Dostawa jest szybka Ewentualne zwroty bądź reklamacje z... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem mega zadowolona z zakupu lampek nocnych. Zamówiłam bez zastanawiania ponieważ zakupiłam wcześniej lampę do kuchni i też jestem mile zaskoczona. Na pewno to nie ostatni Mój zakup w Waszej Firmi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Produkt ok, natomiast dostawa jak również dbałość o klienta fatalnie. Zamówienie miało zostać dostarczone w przeciągu 2-4 dni (na czym bardzo mi zależało) a ostatecznie zostało dostarczone po tygodniu... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Lampenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Sklep Lampy.pl jest idealnym wyborem podczas zakupu oświetlenia. Dzięki rozwiązaniom oświetleniowym można sprawić, że przestrzeń zostanie nie tylko oświetlona, ale stanie się również atrakcyjniejsza! Oferujemy szeroki asortyment oświetleniowy, klienci mają do dyspozycji ponad 400 marek lamp, które odpowiadają wszelkim preferencjom, potrzebom i zasobom finansowym, tworzą doskonały efekt oświetleniowy na każdą okazję i poprawiają samopoczucie. Ponadto zapewniamy usługi konsultacyjne i profesjonalne doradztwo ekspertów także dla klientów biznesowych. Gwarantujemy elastyczne metody płatności oraz doskonałe warunki dostawy.

50-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy

Darmowy zwrot w ciągu 50 dni i gwarancja zwrotu pieniędzy

Oprócz ustawowego 14-dniowego prawa do odstąpienia od umowy sklep Lampy.pl oferuje dobrowolną gwarancję zwrotu pieniędzy przez kolejne 36 dni. W ciągu 50 dni można bezpłatnie zwrócić towar bez podania przyczyny.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Wszystko OK

Szybka, dobrze zabezpieczona przesyłka. Lampy jeszcze nie zamontowane więc trudno się na ich temat wypowiedzieć.

Jestem zadowolony z lampy.pl

Zrobiłem w lampy.pl relatywnie duży zakup. Firma rozsądnie podeszła do negocjacji ceny. Nie było też problemu z wysyłką towaru w jednym transportem w momencie zgromadzenia całości zamówienia. Pozytywnie oceniam też kontakt ze konsultantką obsługującą moje zamówienie.

2 april 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kinkiet ogrodowy jest bardzo ładny i…

Kinkiet ogrodowy jest bardzo ładny i solidnie wykonanym jednym wyjątkiem,klosz okazał się być bardzo kruchy,pomimo delikatnego zakładania,przy przykręcaniu pojawiły się 3 niewielkie pęknięcia szkla

Szanowni Państwo,

dziękujemy za podzielenie się z nami Państwa opinią o produkcie.

To dla nas bardzo ważne, ponieważ dzięki takim informacjom możemy nieustannie udoskonalać nasze produkty i usługi. Bardzo nam przykro, że produkt nie spełnił Państwa oczekiwań.

Uwagi dotyczące produktu zostaną przesłane do producenta.

Świetna obsługa

Błyskawicznie reagująca obsługa, dostawa szybsza niż zaplanowano, produkt zgodny z oczekiwaniami

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wysyłka z Niemiec!!!!

Ponad 3 tygodnie czekałem na lampę nawet z Chin paczki szybciej przychodzą
Właściwy adres strony to i Lampe.de gmbh nie polecam
E-mail co chwilę automatycznie wydłuża dostawę

16 april 2026
Review zonder uitnodiging

Szanowni Państwo,

dziękujemy za podzielenie się opinią.

Niestety, w przypadku artykułów, które nie znajdują się w bieżącej dostępności magazynowej, mogą wystąpić opóźnienia po stronie producenta lub w transporcie międzynarodowym, na które nie mamy bezpośredniego wpływu. Każdorazowo staramy się na bieżąco informować Państwa o zmianach w przewidywanym terminie realizacji oraz monitorujemy status zamówienia.

Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były realizowane możliwie najszybciej. Państwa uwagi są dla nas bardzo cenne i pomagają nam nieustannie podnosić jakość naszych usług.

Mamy nadzieję, że mimo tej sytuacji zdecydują się Państwo ponownie nam zaufać w przyszłości.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo dobry zakup, firma rzetelna

Mam bardzo pozytywne doświadczenie związane z zakupem w tym sklepie internetowym. Firma rzetelna, bardzo szybka realizacja zamówienia. Przesłany produkt zgodny z zamówieniem, lampa wygląda dokładnie tak, jak na zdjęciu.

28 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Firma posiada bardzo szeroką ofertę w…

Dostawa jest szybka
Ewentualne zwroty bądź reklamacje załatwiane są sprawnie, uczciwie , procedury są przyjazne klientowi
Polecam zakupy w lampy.pl

11 maart 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kinkiet nie jest dobrej jakości

Kinkiet nie jest dobrej jakości. Problem z mocowaniem, krzywo obsadzone obsadki do żarówek

25 maart 2026

Szanowni Państwo,

dziękujemy za podzielenie się z nami Państwa opinią o produkcie.

To dla nas bardzo ważne, ponieważ dzięki takim informacjom możemy nieustannie
udoskonalać nasze produkty i usługi.

Bardzo nam przykro, że produkt nie spełnił Państwa oczekiwań. Przypominamy, że w przypadku problemów z produktem istnieje możliwość jego reklamacji lub zwrotu. W tym celu prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta – chętnie pomożemy znaleźć rozwiązanie.

Lampa cudowna

Lampa cudowna, dodaje charakteru w pomieszczeniu. Dostawa szybka i bezproblemowa. Zamówienie - szybki proces.

31 maart 2026

Lampa

bardzo dobry produkt, dobrze wykonany, spełnia moje oczekiwania. Polecam :)

30 maart 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.