De armband was exact zoals op de foto. Keurig verpakt met een handgeschreven kaart aan mij gericht, heel persoonlijk. Bovendien snel geleverd, zoals aangeven de volgende dag in huis. Kortom, heel tevr... Toon meer
De berichtgeving dat het pakje aangekomen was bij een Post NL punt was niet doorgekomen
Hele snelle levering van leuke sieraden, tot twee keer toe dus dat is altijd goed. Ook nog persoonlijk berichtje erbij, aanrader!
Had ketting besteld, veel te kort, had meer weg van een armband. Eerste en laatste aankoop bij jullie
Hoge kwaliteit sieraden die niet ten koste gaan van jouw portemonnee of planeet. Bij Lanae geloven wij erin dat hoe onze items worden gemaakt, net zoveel uit maakt als de reden waarom mensen ze dragen. Luxe zou voor meer mensen binnen handbereik moeten zijn. Ieder item in ons assortiment begint bij ons eigen design team. We worden geïnspireerd door strakke, moderne sculpturale ontwerpen en patronen die we tegen komen in ons dagelijks leven. De designs worden overgedragen aan onze juweliers die er met de hand en de beste metalen werkelijkheid aan geven.
Nederland
- klantenservice@lanae.nl
- lanae.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Had ketting besteld
Had ketting besteld, veel te kort, had meer weg van een armband.
Eerste en laatste aankoop bij jullie

Antwoord van Lanae
Mooi armband snel ontvangen en heel…
Mooi armband snel ontvangen en heel mooi ingepakt
Prachtige halsketting
Een prachtig sieraad!Gebracht in een mooi sierlijk doosje,echt werk van gemaakt.Buitendat ook snel thuis
Snelle levering en het product zag er…
Snelle levering en het product zag er prachtig uit.
De berichtgeving dat het pakje…
Heel blij mee .mooie kwaliteit
Heel blij mee .mooie kwaliteit. Goede service en snel geleverd
Het zijn allemaal prachtige sieraden
Het zijn allemaal prachtige sieraden. Ze behouden hun kleur en zijn van zware kwaliteit. Echt de moeite waar om hier je sieraden te bestellen. Ook heel leuk verpakt als een cadeautje
Hele snelle levering van leuke…
Persoonlijke aandacht
Leuke manier van verzenden. Kleine extraatjes. Een Persoonlijk kaartje erbij Helemaal top!
Voor mijn eerste bestelling
Voor mijn eerste bestelling. Was ik.zeer tevreden. Met de snelle service. Het artikel viel ook in de smaak.
Alles is prima verlopen
Gewoon goed
Gewoon goed, goed geholpen, direct, attent en natuurlijk een heel mooi sieraad
snelle en nette behandeling
Snelle levering, mooie kwaliteit.
De kettingen werden heel snel bezorgd en zagen er mooi uit. Prijs/ kwaliteit verhouding is goed!