Het maandmenu is voor 2 personen
Het maandmenu is voor 2 personen. Wij hebben voor 6 personen maand menu besteld. Worden er 6 maandmenu in rekening gebracht. 120 euro en heel weinig eten. Dit is een geel slecht restaurant en hé wordt opgelicht.
Als enthousiaste reizigers startten we in 2000 Riksja Travel. We verkopen de manier van reizen die we zelf het leukste vinden namelijk; individuele, eigenwijze reizen die je grotendeels zelf kunt samenstellen door middel van bouwstenen. Zo ontdek je intrigerende plekjes waarbij je het land met zijn andere cultuur en levenswijze echt beleeft.
Pompoenweg 9, 2321 DK, Leiden, Nederland
Goed verzorgde en leuke bouwstenen, snelle en effectieve communicatie, goede samenwerking met lokale reisagenten. Persoonlijke benadering met ruimte voor eigen planning versus combi met bouwstenen. Heerlijke reis gemaakt!

Antwoord van Riksja Laos | Onderdeel van Riksja Travel
Onlangs zijn we met Riksja Travel naar Laos en Cambodja geweest. Het werd een onvergetelijke en afwisselende trip langs kleurrijke tempels, rijstvelden en met als rode draad de Mekong. Dank zij Riksja is alles prima verlopen: van accommodatie tot transfers en allerlei activiteiten.
Voor ons was het de tweede keer dat we met Riksja in zee gingen voor een verre bestemming. Ook onze Namibië reis was een topper.
Piekfijne organisatie, kleinschalige accommodatie en een eerlijke prijs zijn een aantal troeven van Riksja.

Antwoord van Riksja Laos | Onderdeel van Riksja Travel
Zoals steeds bij Riksja, was deze reis uitstekend geregeld. Reeds tijdens de voorbereiding en de planning krijgen wij een goed gevoel. Een grote flexibiliteit en bereidheid om met de wensen van de reiziger rekening te houden. En tijdens de reis komen we nooit voor negatieve verrassingen te staan. Alles was zoals afgesproken. Wat wellicht niet zo vanzelfsprekend is in een relatief “nieuw” reizigersland als Laos. Maar wat een aantrekkelijke bestemming ! Met de traditionele gastvrijheid, maar (voorlopig ?) nog veel authentieker dan andere Indochinese landen. Zeer warm aanbevolen !

Antwoord van Riksja Laos | Onderdeel van Riksja Travel
We hebben genoten van onze rondreis in het prachtige Laos. Wat een mooi en relaxed land is dat en nog niet zo toeristisch. De reis was boven verwachting. De overnachtingen en het reizen per openbaar vervoer waren prima geregeld door Riksja Laos. Leuke kleinschalige accomodaties op perfecte locaties. Het plezierige bij Riksja Travel is dat we onze reis precies zo kunnen samenstelling als we zelf willen. Zelfs binnen bouwstenen kun je nog aanpassingen doen. Het contact vooraf met de medewerkers verloopt altijd prettig en soepel. En als je dan eenmaal in Laos bent, kun je al je tijd besteden aan de bezienswaardigheden en de activiteiten (fietsen, wandelen e.d.) die je wilt ondernemen. We hebben al meerdere keren bij Riksja geboekt en zijn altijd tevreden geweest.

Antwoord van Riksja Laos | Onderdeel van Riksja Travel
Zeer persoonlijke service, ze zoeken echt jouw ideale reis samen met jou.
Laos is een prachtig berglandschap waardoor je bijzondere trekkings door ongerepte natuurschoon kunt maken. De bevolking is vriendelijk en gastvrij maar ook arm. Amerikaanse B-52 bommenwerpers wierpen tussen 1964-1973 tienduizenden clusterbommen af, waarvan een derde niet ontplofte. Dagelijks vallen nog slachtoffers, met name kinderen. Een stukje geschiedenis wat voor ons helder werd tijdens onze rondreis van 3 weken. Het land kent geen echte spectaculaire hoogtepunten, echter het biedt zeker voldoende mogelijkheden. Trekkings in Luang Namtra en Luang Prabang, de stad Luang Prabang zelf (met mooie tempels), de Vlakte der Kruiken (heel bijzonder - een aanrader), het Bolavenplateau (weelderig natuurgebied met ook koffieplantages). Riksja Travel had goed naar onze wensen geluisterd en er wederom iets moois van gemaakt. Dit was onze 5e reis met individueel Riksja.
Goed georganiseerde reis met veel persoonlijke vrijheid. De meest essentiële zaken waren geregeld, inclusief een aantal leuke excursies!
We hebben een individuele rondreis door Laos en Cambodja gemaakt (juni 2016). Hadden goede accomodaties en de transfers waren goed geregeld. De trekking met gids naar het Hmong dorp was wel het hoogtepunt! Heerlijke vakantie gehad!
Goeie start in Bangkok met een mooi hotel aan de rivier (met waterbushalte). Na nachttrein naar Chiang Mai leuke dagen aldaar. Pai Hotsprings en Fernresort (Mai Hong Son) idyllisch, maar het bezoek aan de "longnecks" viel erg tegen (net "Marken en Volendam").
Prachtige tocht per longboat over de Mekong naar Luang Prabang (rustgevend hoogtepunt in de reis) met leuke uitstap naar rijstplantage.
Vang Vieng is echt alleen geschikt voor de feestvierende jongelui !
Vientiane was een drukke, maar aangename stad. Het Waterval-resort in Zuid-Laos ligt temidden van een schitterende natuur en ook de door-verbinding naar Cambodja (met privé-vervoer over de Mekong) was adembenemend.
Kortom een prachtige reis met een enkele toeristische tegenvaller.
Onze reis naar Laos was onvergetelijk. Met name de lokale initiatieven en gidsen via Laosonline waren zeer waardevol. We hebben prachtige mensen ontmoet die ook sociaal en maatschappelijk betrokken zijn met hun eigen wereld en de wereld in het algemeen. Geen massa toerisme gericht op overmatige consumptie . Juist aandacht voor duurzaamheid en goede relatie en balans tussen mens en natuur,
Ook voor onze kinderen van 8 en 11 was de reis indrukwekkend en leerzaam !
Goede afwisseling van avontuur en ontspanning en culturele betrokkenheid .
Alles was goed geregeld voor onze eerste reis naar deze toch wel onbekende landen. Chauffeurs waren zelden laat, alle documenten werden goed op tijd aangeleverd door LaosOnline. Er werd actief meegedacht toen een vlucht kwam te vervangen en uiteindelijk is het een topvakantie geworden.
Onze reis naar Laos en Cambodja, met Laosonline/Cambodjaonline was een geweldige, indrukwekkende ervaring. Alles was keurig geregeld door Laos/Cambodja online. Het vervoer, de hotels, de hulp onderweg, de excursies met gidsen, alles is perfect verlopen dankzij de goede voorbereiding door Laos/Cambodjaonline! We hebben Laos en Cambodja op een bijzondere manier leren kennen. Een reis om nooit meer te vergeten...