Lapperre - Aalter Reviews 41

4,5

Lostraat 49, 9880 Aalter, Oost-Vlaanderen, BE

Zoals steeds prima service en bewijs van grote vakbekwaamheid in Lapperre Aalter. Niets is hen teveel om de klant tevreden te stellen. Ook in onze vriendenkring niets anders dan positieve beoordelinge... Toon meer

Vriendelijk! Noteren de feedback dus bij volgend bezoek moet je niet àlles herhalen. Geven ook zeer goede raad. Deze keer was er een stagiaire en die kreeg ook de kans om te oefenen, de begeleiding... Toon meer

De ontvangst was heel vriendelijk. De uitleg was uitgebreid en helder geformuleerd. Ik kreeg ook nog tips mee om het gebruik van mijn oorapparaten nog aangenamer te maken. Een 5 sterren ervaring!

Nog eens een goede uitleg over mijn hoorapparaat. Volledig nazicht. Bijgesteld voor beter horen. Reiniging. En een attentie omdat ik mijn hoorapparaat een jaar oud is. En een zeer goede ontvangst... Toon meer

1. #1 van de 1 beste bedrijven in Gehoorapparaten reparatieservice

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

• Lostraat 49, 9880, Aalter, Oost-Vlaanderen, België

• +3292262675

4,5

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Antwoord van Lapperre - Aalter

Het spijt ons heel erg te horen dat er onduidelijkheid is over de garantie.
U zal worden gecontacteerd door uw vertrouwde Lapperre hoorcentrum. Vriendelijke groeten, Het Lapperre Team

De ontvangst was heel vriendelijk.

De ontvangst was heel vriendelijk.
De uitleg was uitgebreid en helder geformuleerd.
Een 5 sterren ervaring!

25 februari 2026

Bedankt voor je vertrouwen in ons team Andre! 👂💙😊
Mvg
Lapperre

Vriendelijk

Deze keer was er een stagiaire en die kreeg ook de kans om te oefenen, de begeleiding was (volgens mij)
prima.

18 februari 2026

Antwoord van Lapperre - Aalter

Dankjewel, Christine! Leuk om te horen dat alles zo goed verlopen is én dat onze tips je helpen. 😊
Mvg,
Lapperre

Al de tweede paar in 14jaar

Al de tweede paar in 14jaar , steeds de zelfde vriendelijke bedienden

14 januari 2026

Antwoord van Lapperre - Aalter

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

Vooral vriendelijke en klantgerichte…

Vooral vriendelijke en klantgerichte service.
Vlot in de omgang.

12 december 2025

Tevreden, goede service.

Goede service, men neemt voldoende tijd om het gehoor te testen om zo het juiste apparaat aan te kunnen bieden, ook goede dienst naverkoop.

25 oktober 2025

Antwoord van Lapperre - Aalter

Blij dat je tevreden bent met onze service en de aandacht die we geven om het juiste apparaat te kiezen. Bedankt voor je feedback Wilfried!

Vriendelijk

Correct, duidelijk te en vriendelijk

4 oktober 2025

Antwoord van Lapperre - Aalter

Fijn dat we zo overkomen. We stellen uw reactie zeer op prijs!
mvg, Lapperre

Zeer super vriendelijk en behulpzaam

Zeer super vriendelijk en behulpzaam. Niet lang moeten wachten op onze afspraak 👍

26 september 2025

Antwoord van Lapperre - Aalter

Wat fijn dat onze vriendelijkheid en behulpzaamheid gewaardeerd worden en dat de wachttijd kort was. Bedankt voor je reactie!

Super aanrader.

Hebben goed geluisterd en een test gedaan en mijn apparaat perfect afgesteld. Daarvoor dank vriendelijke ontvangst gehad.

24 september 2025

Antwoord van Lapperre - Aalter

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met het afstellen van je apparaat. We zijn blij met je positieve ervaring!

Vriendelijk onthaal

Vriendelijk onthaal, professionaliteit en luisterbereidheid, correcte service!

12 augustus 2025

Antwoord van Lapperre - Aalter

Wat fijn dat u onze manier van werken zo waardeert! We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk.

Mijn probleem werd onmiddelijk…

Mijn probleem werd onmiddelijk opgelost, met een vriendelijke glimlach. Mijn vertrouwen in Lapperre was en blijft steeds 100%.

8 juli 2025

Antwoord van Lapperre - Aalter

Beste Roland, dat is heel fijn om te horen, dank je wel voor het vertrouwen. Fijne dag, Lapperre