Lapperre - Antwerpen / Anvers Reviews 50

4,6

Mechelsesteenweg 25, 2018 Antwerpen, Antwerpen, BE

had afspraak voor kontrole van mijn oortoestel - onmiddelijk reeds reiniging - dan de audioloog met nazicht en betere oorsluiting aanbrengen - dan nieuw nazicht met een felle verbetering. Afstellen... Toon meer

Ik werd geholpen door de vlotte en vriendelijke audiologe Silke Buysen. Zij zorgde ervoor dat mijn traject naar het kiezen van een gehoortoestel aangenaam verliep. Alles werd klaar en duidelijk uitge... Toon meer

Ik mag steeds terug komen bij vragen. Graag een betere en eenvoudigere website over het gebruik van de hoorapparaten. Krijg een goede uitleg van de audicien maar is snel weer vergeten, moet het thu... Toon meer

de assistentie die ik van Silke kreeg was grote klasse. Geen moeite was teveel, grondige kennis van materie, goed aanvoelen van de klant, vriendelijk en deskundig. Van harte dank.

1. #1 van de 1 beste bedrijven in Gehoorapparaten reparatieservice

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

• Mechelsesteenweg 25, 2018, Antwerpen, Antwerpen, België

• +3232328506

4,6

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

had afspraak voor kontrole van mijn oortoestel.

Afstellen en nieuwe sluitingen voor ooringang gegeven.
Resultaat zeer positief en ik geniet al in de praktijk bv TV enz...

12 juni 2026

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Heel leuk om te lezen, dankjewel! 🙌 Super dat het resultaat zo positief is, Armand!
Met vriendelijke groeten,

Top service

Top service

3 juni 2026

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Tof dat je het apprecieert, Nadia! Bedankt voor je reactie!
Met vriendekijke groeten,

Afspraak op tijd

Afspraak op tijd , vriendelijk , geholpen

3 juni 2026

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Dankjewel voor je feedback! 🙌 Blij dat alles goed is verlopen!
Met vriendelijke groeten,

Eerlijke en efficiënte benadering

Eerlijke en efficiënte benadering. Behulpzaamheid bij aanpassingen apparaat.

18 februari 2026

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

Bij deze audicien kreeg ik veel uitleg…

Bij deze audicien kreeg ik veel uitleg die ik vorig jaar, bij aankoop, helemaal niet had gekregen. Dus een fijne ervaring.
Maar Lapperre als bedrijf draag ik helemaal geen warm hart toe. Bij de aankoop van mijn hoortoestellen voel ik me bedrogen wat betreft de prijs.

19 februari 2026

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Bedankt voor je feedback, Annemie. Fijn dat je bij deze audicien wel de juiste uitleg kreeg. Jammer dat je eerdere ervaring bij de aankoop minder positief was. We hebben je opmerkingen intern doorgegeven zodat dit verder opgevolgd kan worden.
Mvg,

Uitstekende opvolging van mijn 'oortjes'

Uitstekende opvolging van hoorapparaat (ik noem ze 'mijn oortjes') na een jaar. Mijn ervaring uitvoerig kunnen toelichten; nadien werd de software bijgewerkt. Ervaring nadien is uitstekend. Nieuwe gehoortest en uitvoerige toelichting. Bijzonder vriendelijke en doelgerichte begeleiding door Esther.

14 januari 2026

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Bedankt, Jean, om je geweldige beoordeling met ons te delen.

Esther luistert echt...

Esther luistert echt.... naar je.

13 januari 2026

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Dag Diederik, wat een fijne feedback in verband met Esther! Daar gaat ze heel tevreden mee zijn! Tot binnenkort! mvg, Lapperre

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam.

7 januari 2026

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Merci voor je leuke feedback! Blij dat alles naar wens was Gerrit. Dankjewel!
Mvg,
Lapperre

Men spreekt U steeds vriendelijk aan en…

Men spreekt U steeds vriendelijk aan en geeft U steeds een afspraak die nauwkeurig word opgevolgd . Ik heb nog nooit moeten wachten tot een vorig consult afgelopen is.
Men gaat steeds met een blij gemoed terug naar huis.

13 december 2025

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Geweldig om te lezen dat je goed geholpen bent, hartelijk bedankt voor het vertrouwen in ons team Carl!

Goed kontakt

Goed kontakt. Informatief en behulpzaam.
Ben reeds meer dan 10 jaar klant bij lapperre.

4 november 2025

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Altijd leuk om zo’n trouwe klant te mogen helpen, en nog beter dat het contact als positief en behulpzaam werd ervaren. Bedankt voor je feedback Nicole.
Mvg, Lapperre

men doet zijn best om een oplossing te…

men doet zijn best om een oplossing te vinden bij een
binnenoor dat steeds gaat bloeden bij het inbrengen van de plastic afsluitmal en dat gaat elke morgen met pijn gepaard .Weer werd een stukje afgeslepen.

29 oktober 2025

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Niet fijn om te horen dat het nog steeds lastig is, maar wel top dat ze blijven meedenken en aanpassen. Hopelijk wordt het snel beter Roger.

deskundige audioloog

Heel tevreden over de deskundige controle van de audioloog en de perfecte aanpassing van mijn hoorapparaten.

25 oktober 2025

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Blij om te horen dat je tevreden bent met de deskundige check en afstelling Liliane. Bedankt voor je compliment!
Mvg, Lapperre

Ik word altijd vriendelijk en vlug…

Ik word altijd vriendelijk en vlug geholpen .
Elke hulp is gratis, de eerste 5 j .
Ik ben tevreden met mijn beter gehoor nu het maakt mijn leven behoorlijk aangenamer.

1 oktober 2025

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Heel fijn om te lezen dat je altijd vriendelijk en snel geholpen wordt Magda. We zijn blij dat het je leven aangenamer maakt en danken je voor je feedback.
Mvg, Lapperre

Hallo Lapperre,En ne goeie morgend .

Hallo Lapperre,En ne goeie morgend .
'tis om te laten weten dat mijn twee oren ,ja ,ja alle twee nu zooo tevreden zijn Al goed dat kik bij jullie geweest ben.Ja zeg dat is na een goeie service !
Een heel grote MERCIE aan die madame die daar .
Die kent er wat van ,zeg.Ja ,natuurlijk meen ik dat.
En nogmaals bedankt voor alles en tot later .

26 juli 2025

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

We vinden het geweldig dat je zo goed geholpen bent Ludovic!
Lapperre

Ik mag steeds terug komen bij vragen.

Ik mag steeds terug komen bij vragen.
Graag een betere en eenvoudigere website over het gebruik van de hoorapparaten. Krijg een goede uitleg van de audicien maar is snel weer vergeten, moet het thuis nog eens rustig kunnen nalezen.
Zoveel mailtjes dat ik ze niet allemaal lees. Beter 1 maal per maand over verschillende onderwerpen, zoals een tijdschrift.

16 juli 2025

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Bedankt voor uw feedback, die nemen we graag mee om de service naar onze klanten verder te verbeteren.
We geven u ook graag mee dat we via deze link op onze website (https://www.lapperre.be/nl/ondersteuning) allerhande video's en tips beschikbaar hebben voor het omgaan met hoortoestellen. Hopelijk helpt dit u alvast verder.

de assistentie die ik van Silke kreeg…

de assistentie die ik van Silke kreeg was grote klasse.

26 juni 2025

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

Dat is heel fijn om te lezen, we geven het zeker door aan Silke! Dank je wel, Lapperre.

Prima

Snel, efficiënt, vriendelijk

25 juni 2025

Antwoord van Lapperre - Antwerpen / Anvers

We waarderen je reactie enorm Filip!