Beste Vriendelijke ontvangst en goede uitleg gekregen om oproepen via IPone te ontvangen . En …ik ben altijd welkom als ik er niet mee zou kunnen werken! De andere uitleg over gebruik en onderhoud... Toon meer
Aanpassen ruis bij rijden in wagen. Dit is sterk verbeterd! Vandaag ondervond ik af en toe dat ik geluiden binnenkreeg uit verdere omgeving. Na een tijdje verdwijnen deze.
Ik werd heel vriendelijk en zeer professioneel geholpen. Alle vragen werden behandeld en ik werd zeer goed geholpen bij de dingen die ik nog niet zo goed in de hand had.
Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen
Oude Zandstraat 7, 9120, Beveren, Oost-Vlaanderen, België
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Lapperre - Beveren, Oude Zandstraat
Ik heb vorige week mijn hoorapparaat laten nakijken en opdaten .
En nu hoor ik nog beter .
Bedankt ervoor .
Vera

Antwoord van Lapperre - Beveren, Oude Zandstraat
Heb alles verkregen wat ik gevraagd heb.
Bijkomend onderzoek top !
Vriendelijk en klanten service top !

Antwoord van Lapperre - Beveren, Oude Zandstraat
Zeer goede en vriendelijke ontvangst.
De jaarlijkse controle is goed verlopen en ben tevreden over het resultaat.

Antwoord van Lapperre - Beveren, Oude Zandstraat
Aangenaam ontvangst, deskundige en duidelijke toelichtingen door het ganse team. Professionele en klantvriendelijke aanpak, geen moeite is hen teveel en goed aanvoelen van hun klant, indien nodig worden de instellingen van mijn toestel probleemloos bijgestuurd door de audiologe, niet te hoog niet te laag stap voor stap en met de nodige toelichtingen, hun naservice is echt top. Ik kan ook ten alle tijden langskomen om een aanpassing of ophalen van de nodige filters of rubbertjes, geen enkel probleem. Tijdens de voorbereidende fase, heb ik dan ook heel gericht een apparaat kunnen kiezen en testen, dit is ondertussen een jaar geleden en ik kan het toestel niet meer missen. Een dikke pluim aan het ganse team.

Antwoord van Lapperre - Beveren, Oude Zandstraat
Zeer professionele benadering van het probleem. Erg vriendelijk en met respect behandeld. Een dikke pluim voor de audicienne die ons geholpen heeft.

zeer goede service,
uitermate klantvriendelijk.
heel tevreden van de lapperre medewerker te Beveren.
Dank!
Erik Stuer

Antwoord van Lapperre - Beveren, Oude Zandstraat
Zeer vriendelijk en behulpzaam voel me zeer welkom in Bever-waas

Antwoord van Lapperre - Beveren, Oude Zandstraat
Goede ontvangst. Men luistert naar de opmerkingen en wensen van de klant. Professionele behandeling en goede uitleg.

Antwoord van Lapperre - Beveren, Oude Zandstraat
Mieke was super behulpzaam en heeft een passie voor haar job

Antwoord van Lapperre - Beveren, Oude Zandstraat
De afspraak was op het juiste uur.
Er werd correct en duidelijk geantwoord op mijn vragen.
En de dame was zeer vriendelijk.

Antwoord van Lapperre - Beveren, Oude Zandstraat
Audiologen was heel vriendelijk en behulpzaam.
Uur van afspraak werd correct nagekomen.
Heel professioneel.

Antwoord van Lapperre - Beveren, Oude Zandstraat
Aanpassen ruis bij rijden in wagen.
Dit is sterk verbeterd!
Na een tijdje verdwijnen deze.