Zeer vriendelijk onthaald. Het was voor de jaarlijkse cheque-up. Alles werd nog eens getest. Onze vragen werden aandachtig gehoord en opgelost. Dit alles volledig gratis en zonder ons het gevoel... Toon meer
Het was voor mij een aangename, professionele aanpak. Geen commerciële poespas. Rechttoe rechtaan. Ik voelde er mij goed bij. Ook de nazorg was zonder enig probleem. Ik ben in ierder geval heel tevr... Toon meer
Heel goede service. Men neemt voldoende tijd om de nodige uitleg te geven op een rustige en duidelijke manier. De persoon die ons geholpen heeft is heel professioneel en vakkundig ! Top !
Ik was zeer tevreden van de service maar vind het jammer dat er geen enkele permanentie is tijdens het weekend en er geen winkel open is.
Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen
Marktplein 27, 8530, Harelbeke, België

Antwoord van Lapperre - Harelbeke
Er werd tijd genomen om mijn probleem op te lossen.

Antwoord van Lapperre - Harelbeke
Behulpsalm goede uitleg met veel geduld en vriendelijk

correcte timing van afspraak

Antwoord van Lapperre - Harelbeke
Ik voelde er mij goed bij. Ook de nazorg was zonder enig probleem.
Ik ben in ierder geval heel tevreden over jullie ontvangst en begeleiding

Antwoord van Lapperre - Harelbeke
Zeer goede feedback op onze vragen. Er wordt alles aan gedaan om een oplossing te vinden voor het probleem.

Antwoord van Lapperre - Harelbeke
Vriendelijk onthaal met koffie, volledig nazicht van mijn apparaten en van mijn gehoor, aanvullen van de filters.

Zeer vriendelijk onthaald.
Dit alles volledig gratis en zonder ons het gevoel te geven dat we iets extra moesten kopen.

Antwoord van Lapperre - Harelbeke
Door het feit geholpen te zijn over bepaalde problemen