Geweldige service van de LaptopCentrale. Ik bestelde een Dell Quietkey Toetsenbord KB212 Frans AZERTY, maar kreeg niet de juiste toegestuurd (andere indeling van toetsenbord). Echter geen gedoe, geen... Toon meer
Eerdere ervaring met laptopcentrale was al goed! BTW is aftrekbaar voor bedrijven wat bij andere aanbieders vaak verbloemd wordt door een zgn. margeregeling !!! 2 nieuwe Dell Latitude E7250 Ul... Toon meer
Een maand geleden een Dell Latitude XT tablet gekocht na bezichtiging. Uitvoerig de tijd gekregen om alles te testen alvorens te kopen. De notebook is meer dan een jaar oud, maar qua uiterlijk toch we... Toon meer
We hebben in 2 weken in totaal 3 laptops besteld (Dell, HP en Lenovo). Alle drie de laptops betroffen demomodellen. Waren netjes ingepakt, de volgende dag afgeleverd. De staat van de laptops was uitst... Toon meer
Specialist in zakelijke laptops, mobiele workstations en rugged laptops
Kelvinstraat 17, 8912AN, Leeuwarden, Nederland
- 0880000099
- verkoop@laptopcentrale.nl
- laptopcentrale.nl
De bestelling werd netjes afgehandeld
De bestelling werd netjes afgehandeld, één onderdeel bleek niet op voorraad maar ik werd keurig gebeld en men bood aan de rest alvast vooruit te sturen. Keurig.
Webwinkel met kennis
USB Dock werd zeer snel geleverd. Na het ontstaan van een sw probleempje werd ik op een kundige manier doorverwezen en was het probleem snel opgelost.
Scherpe prijs en snelle verzending
Zeer nette prijs (marktplaats is duurder), snel verzonden. Vermeld stond A-kwaliteit, bleek zo'n beetje nieuwstaat.
Aanrader
Vooraf contact opgenomen over de cosmetische staat en garantievoorwaarden van de laptop die ik op het oog had. Zeer goed geholpen en zelfs een aantal foto's van apparaat ontvangen per e-mail. Op basis daarvan besteld en mijn laptop snel ontvangen. Zeer goede eerste ervaring met Laptopcentrale.
Goede pricing
Allereerst, een super dikke HP EliteBook x360 1040 G6 Ultrabook met 2 TB SSD voor 1500 euro inclusief BTW! ;-)
De perfecte combinatie voor relatief gezien een schappelijke prijs!
Goed telefonisch overleg gehad voor de aanschaf en de grootte van de SSD schijf.
Elders is de laptop in deze uitvoering een stuk duurder.
slechte service
slechte service. kregen kapot artikel, terug gestuurd en kregen te horen dat ie niet defect was en ook nog beschadigd was!
we konden kiezen; artikel terug of 30% vd waarde in euro's terug...

Antwoord van LaptopCentrale
Uitstekende en vlotte service
Uitstekende en vlotte service. Hulpvaardig toen het niet bleek te werken zoals verwacht. Meedenkend/-werkend in een oplossing. Top geregeld.
alles correct verlopen
Een tweedehands DellThinkpad gekocht
Een tweedehands DellThinkpad gekocht. In de laatste dagen van de garantieperiode (6 maanden) is er af en toe wat vreemds met mijn screen. Laptop opgestuurd en snel weer terug. Ze konden het probleem niet meten maar ik had er wel een video van gemaakt. Ze hebben de screen vervangen en ik heb de laptop nu weer perfect terug.
Wat ik goed vind is dat ze zeer alert en vriendelijke communiceren: uitstekende klantenservice dus.
Bij de aankoop was dit overigens ook al zo.
Helemaal top
Zeer tevreden over de aankoop,de…
Zeer tevreden over de aankoop,de communicatie en levering!
Prima
Scherpe prijs, Snelle levering.
Bij installatie wat koppelproblemen met beeldscherm en toetsenbord aan het dockingstation. Op mail wordt snel en technisch inhoudelijk goed gereageerd. Geeft bij mij de indruk en het vertrouwen dat ze goede kennis van zaken hebben.
DELL Lattitude 5490
Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe laptop maar wilde eigenlijk wel een exemplaar wat degelijk gebouwd was. Uit eindelijk is de keuze gevallen op een Dell lattitude 5490. Omdat laptopcentrale.nl deze zonder problemen kon leveren met een 512GB SSD opslag en ook nog eens tegen een scherpe prijs, heb ik besloten deze bij hun te bestellen. De laptop kwam keurig verpakt volgends tijdschema binnen.
Zeer tevreden met het apparaat.
Prima webshop!
Ik heb een HP Elitebook 840 G6 bij Laptopcentrale besteld aan het eind van de middag, en de volgende dag rond het middaguur had ik hem binnen.
De prijs was super en alles is helemaal top!
snelle klaar gemaakt
snelle klaar gemaakt, na telefoontje binnen een 2 uur op kunnen halen, netjes ingepakt en klaar voor gebruik.
Goede winkel
Snel geleverd en een aardig lange batterij (12 uur ongeveer)
toplaptop voor goede prijs.
prachtige laptop gekocht uit het topsegment voor een scherpe prijs.
op marktplaats werden mindere types aangeboden voor zelfde of hogere prijzen nog.
nog wel even telefonisch contact gehad voor wat vragen en deze werden direct adequaat beantwoord. hierna snel geleverd en goed verpakt.
ik heb verder nog geen beroep hoeven te doen op de service.
gezien eerdere reviews verwacht ik hier ook geen problemen mee.
Inmiddels drie laptops gekocht bij dit…
Inmiddels drie laptops gekocht bij dit bedrijf. Dit omdat er ingebroken was en de eerder gekochte laptops waren gestolen. Mooie producten voor een scherpe prijs. Goede service, snelle levering en prettige correspondentie. Ik beveel dit bedrijf aan.
Uitstekende service
Een geleverde laptop had helaas problemen met het scherm, na kort contact wat snel en prettig verliep kon ik de laptop terugsturen en werd op de dag van ontvangst direct een vervangend exemplaar verstuurd.
Goed bereikbaar en uitstekende service!