Lars Meijer - Sound Solutions Reviews

1. Audiovisueel adviseur
  2. Consultant
  3. Muziekproducent
  4. Opnamestudio

Lars Meijer - Sound Solutions is dé specialist in hoogwaardige audioproducties en akoestische oplossingen. Wij bieden professionele mixing en mastering diensten aan voor artiesten, producers en bedrijven die streven naar een perfect gebalanceerd en krachtig geluid. Met een scherp oor voor detail en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat jouw muziek of audioproject professioneel en commercieel klaar is. Naast audio-engineering bieden wij ook masterclasses en workshops aan voor zowel beginners als gevorderden. Hierin delen we diepgaande kennis over mixing, mastering en akoestiek, zodat je zelf je producties naar een hoger niveau kunt tillen. Daarnaast helpen wij met akoestische oplossingen voor studio’s, werkruimtes en andere omgevingen waar geluidskwaliteit essentieel is. Of het nu gaat om het verbeteren van de akoestiek in een home studio of het optimaliseren van een professionele opname- of luisterruimte, wij bieden maatwerkadvies en oplossingen. Bij Lars Meijer Sound Solutions draait alles om kwaliteit, passie en innovatie in geluid. Neem contact op en ontdek hoe wij jouw audio naar een professioneel niveau kunnen tillen!

Uitstekend

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Handpan workshop

Leuke handpan workshop bij Lars gevolgd. Voelde me bij binnenkomst meteen welkom. Hele fijne ruimte en ontvangst door Lars. Samen met een klein groepje een paar uur uitgebreide uitleg gehad en kunnen oefenen.
Veel ruimte voor vragen ook. Kleine break tussendoor met thee en koffie. Erg goed geregeld allemaal. Dikke aanrader!
Heb daarna een handpan voor 10 dagen kunnen huren. Echt heel nice.

Dank je wel Lars voor je enthousiasme!

24 november 2025

introductieles handpan

Twee weken geleden bij Lars een introductie les mogen volgen voor het bespelen van de handpan. Super leuk om te doen. Lars heeft veel geduld en legt alles goed uit. De sfeer was relaxed en ongedwongen, je voelt je snel op je gemak.
De handpan staat zeker om mijn verlanglijstje voor 2026. Ik heb de handpan 10 dagen gehuurd en thuis nog dagelijks kunnen oefenen.
Zeker een aanrader om te doen!
Dank je wel Lars voor de leuke middag en alle goede uitleg.

9 november 2025

Verrassend instrument

Verrassend instrument. Mooi geluid en toegankelijk.om op te spelen
Dat heeft Lars ons laten ervaren tijdens de introductie workshop handpan
Lars is geduldig en brengt je al naar de eerste melodieën op de handpan. Smaakt naar meer en ik maak dan ook gebruik om de handpan 10 dagen te hiren

Workshop op zaterdag 21 juni

Op zaterdag 21 juni heb ik een workshop Handpan spelen gevolgd bij Lars. Het was heel leerzaam en informatief. Als je wilt weten hoe het is om een Handpan te bespelen is, dan is een workshop de juiste manier om het instrument te leren kennen. Lars heeft aanwijzingen gegeven zodat je al heel snel iets kunt spelen. Hij doet dit op een prettige en rustige manier waarbij hij je feedback geeft die opbouwend is. Hij neemt ook alle tijd om vragen te beantwoorden. Hij geeft veel ruimte aan de verschillen tussen de mensen die de workshop volgen.

kennismakings workshop handpan

Een leuke kennismakings workshop gehad bij Lars .De workshop was in een mooi open ruimte. Hij gaf een duidelijke uitleg over de handpan en hoe deze gemaakt word. Na de beginselen en de manier waarop je de toonladder kunt vinden en horen. Komen we als gauw in 2 groepjes tot een muziekstukje spelen. De mogelijkheid om een handpan te lenen was er ook. Dit om te kijken of het iets voor je is .Tips kregen we ook als je er een zou willen kopen. Ook het advies waar je op moet letten bij aanschaf. Aan het eind van de workshop gaf hij een demo door een stuk te spelen. Het is een bijzonder instrument en aan te raden om het eens te proberen .De klank ervan is bijzonder mooi! Een aanrader dus!

Lars is de man

Lars is zonder twijfel een uitzonderlijke mastering engineer. Voor al mijn projecten klop ik standaard bij hem aan, omdat ik weet dat hij altijd streeft naar het allerbeste resultaat. Wat Lars onderscheidt, is zijn diepgewortelde toewijding aan de artistieke visie van de artiest. Hij luistert aandachtig, denkt mee en zorgt ervoor dat het eindresultaat volledig aansluit bij wat de artiest voor ogen heeft.

Zijn gehoor is bijzonder scherp, en hij werkt met een indrukwekkend oog voor detail. Dankzij zijn jarenlange ervaring en omvangrijke portfolio – met uiteenlopende samenwerkingen – is Lars ongelooflijk veelzijdig. Hij beschikt over een unieke werkwijze die hij zelf door de jaren heen heeft ontwikkeld, wat zijn werk zowel origineel als consistent van hoge kwaliteit maakt.

Naast zijn muzikale intuïtie is Lars ook een ware expert op het gebied van de technische en theoretische aspecten van mastering. Hij weet precies wat een track nodig heeft om te schitteren op elk platform en in elke context.

Kortom: Lars is een absolute aanrader voor iedereen die zijn of haar muziek naar het hoogste niveau wil tillen. Een echte vakman.

21 mei 2025

Antwoord van Lars Meijer - Sound Solutions

Wat een ontzettend mooie woorden – dank je wel! Het betekent veel om te horen dat mijn toewijding en werkwijze zo gewaardeerd worden. Elke track is voor mij een samenwerking, en ik vind het belangrijk om de visie van de artiest centraal te stellen. Super dankbaar voor het vertrouwen bij elk project!

Fantastisch

Zeer blij hoe over Lars te werk gaat. Hij is een echte liefhebber en erg behulpzaam.
Ik ben vrij nieuw in het produceren en wist niet tot in detail hoe het allemaal werkt om met een mastering engineer te werken.
Tot nu. Lars heeft de tijd genomen om al het nodige gedetailleerd uit te leggen waar ik hem erg dankbaar voor ben.
Hij reageert sneller dan je beste vriend haha en helpt je goed met je mix op voorhand.
Kortom, welverdiende 5 sterren!

11 april 2025

Inspirerende en professionele consultancy

Lars Meijer is een zeer gedreven en professionele master-engineer, hij geeft hele toepasbare adviezen in zijn consultancy mee voor meer dan alleen de mastering: zowel de visie, de mix en andere aspecten die komen kijken bij het produceren van een track worden zeker meegenomen.
Het is zeer inspirerend om in een korte tijd veel kennis uit te wisselen en vele stappen te kunnen maken. Dit alles met een passie en focus om muziek naar grote hoogten te brengen!

24 februari 2025

Antwoord van Lars Meijer - Sound Solutions

Dankjewel Reinier! Het was een plezier jouw en je muziek verder te hebben mogen helpen in die korte tijd en kijk uit naar je toekomstige producties!

Workshop kennismaking Handpan was…

De workshop kennismaking Handpan was zeer geslaagd. De opbouw van de workshop zat goed in elkaar en de sfeer was goed. Lars draagt zijn passie voor het instrument over en is heel vriendelijk. Ga zo door Lars!

8 maart 2025

Antwoord van Lars Meijer - Sound Solutions

Bedankt voor je mooie review, Saskia! Geweldig om te horen dat je zo van de workshop en de fijne sfeer hebt genoten. Ik hoop in de toekomst weer iets voor jullie te kunnen betekenen. Veel succes met al je plannen—en hopelijk speelt de handpan daar in de toekomst een mooie rol in! 🎶😊

Altijd een onwijs fijne samenwerking

Altijd een onwijs fijne samenwerking! Lars neemt echt de tijd voor je en samen werk je stap voor stap naar het juiste eindpunt.

15 maart 2025

Antwoord van Lars Meijer - Sound Solutions

Bedankt voor je fijne woorden! Geweldig om te horen dat je de samenwerking als prettig ervaart. Ik waardeer het vertrouwen en kijk ernaar uit om samen verder te werken aan mooie resultaten samen met jou en je muziek! 😊🎶

Kwaliteit

Lars zet zich enorm in en heeft veel muzikale kennis, op alle fronten. Je merkt dat hij het beste voor je wil en hij gaat echt voor kwaliteit!

8 maart 2025

Antwoord van Lars Meijer - Sound Solutions

Bedankt voor je mooie woorden! Geweldig om te horen dat mijn inzet en muzikale kennis worden gewaardeerd. Ik streef altijd naar de hoogste kwaliteit en ben blij dat dit opvalt. Op naar meer mooie muzikale projecten! 🎶😊

Reviews in alle talen tonen. (20 reviews)