Har en meget glad søn 😉 Og sikke en service 🙏💪 Havde en pgo hot 50 der ingenting ville. Den blev hentet, allerede dagen efter var fejlen fundet, reservescooter købt og den blev også hentet. God vej... Toon meer
Vi blev virkelig skuffet i dag. Vi skulle booke en cykel via Larsson-bike appen, da vejret var skønt. Appen virkede slet, slet ikke. Inden vi overhovedet kunne kom i gang, blev der trukket et gebyr... Toon meer
Hos Larsson Cykler får man virkelig professionel behandling. Min elcykel var begyndt at køre som almindelig cykel. Den blev afleveret og gennemset. Fik den tilbage, og den ville stadig ikke virke. Fik... Toon meer
Fantastisk sted at købe cykler. Lås var monteret, cykel parkeret i baghave og låst, nøglerne blev smidt ind af brevsprækken og vognmanden ringede for at fortælle det og ønske mig en god dag. Jeg købe... Toon meer
Hos Larsson Cykler har vi et bredt udvalg af cykler og tilbehør, og vi foretager reparationer af cykler på vores værksted. Gratis levering på hele Lolland.
Lollands Centret 18, 4930, Maribo, Denemarken
- 42642024
- mail@larsson-cykler.dk
- larsson-cykler.dk

Fantastisk Service
Fantastisk Service.
Jeg har kun oplevet en helt fantastisk service og rådgivning hos Larsson-Cykler. Jeg kan kraftigt anbefale at handle hos Larsson-cykler, man får hvad man betaler for og lidt til.

Antwoord van Larsson Cykler
Havde ikke den bestilte cykel
Havde ikke den bestilte cykel. Har rykket for kreditnota men uden resultat.

Hurtigt og nemt
Bestilte ny cykel over nettet, 2 dage senere stod den på min addresse, det er service.
Kan kun give mine bedste anbefalinger 🤗

Antwoord van Larsson Cykler
Fantastisk sted at købe cykler
Jeg køber helt sikkert min næste cykel her

Antwoord van Larsson Cykler
Reel butik og super hurtig levering 👌

Antwoord van Larsson Cykler
Fantastisk service i forbindelse med…
Fantastisk service i forbindelse med køb af pigecykel til mit barnebarn.

Antwoord van Larsson Cykler
Kan kun anbefales at handle her
Kan kun anbefales at handle her. God pris, hurtig service og lever helt op til forventningerne. Jeg gør det gerne igen.

Super god service
Super god service. Hurtig svar på spørgsmål via mail. Hurtig levering. Rigtig fin cykel.