1. Lasermateriaal leverancier

Over Lasersheets

The best sheet materials for your laser cutter!

Lasersheets sells sheet materials for laser machines to schools, fablabs, laser cutting studio's, and individuals.

Sheets of wood, plastic, foam, paper, and cardboard.

• ✓ tested on CO2 and diode lasers
  • ✓ cut to size for your laser
  • ✓ shipping from €8.50
  • ✓ delivery within 3 working days

Additionally, we have tutorials and laser tips for you on our blog

On Lasersheets.eu, you'll find laserGrade Birch Plywood, (thin) MDF, Oak, Bamboo and other thin wooden sheets. But also many types of Acrylic, laser-cuttable Mirrors, technical plastics, (corrugated) cardboard and paper, and rigid foam that you can laser cut and laser engrave.

Guaranteed perfect for laser cutting and sized directly for your machine!

We have been laser cutting for 14+ years and have collected a wide assortment of the very best materials for you. This ensures that your laser machines cut perfectly and deliver beautiful projects!

Questions? Feel free to chat! every working day from 9:00-17:00

You can also find us on:

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

3 mix crates plastic (resten plastic…

3 mix crates plastic (resten plastic van allerlei soort om te laseren) gekocht.
Na sorteren bleek er een flink aandeel - 1/6 van de totale dikte aan materiaal van 3 kratjes, voornamelijk zwarte - tabbladen bij te zitten (0,8 mm dik polypropyleen). Dit materiaal is lastig netjes te snijden met een 40 Watt CO2 laser.

Het idee om kratjes te verkopen met restmateriaal is wel top, maar liever geen moeilijk te snijden materialen.

Verder zaten er helaas krassen in 2 van de 3 graveerplaten die ik besteld had, jammer.
De bamboeplaten 1,5 en 3 mm dikte waren krom bij bezorging.

Over het hout dat ik eerder besteld heb bij dit bedrijf was ik wel dik tevreden.

Ik heb jullie reactie gelezen en ik realiseer me dat het een manier is om verschillende materialen te proberen en een mooie manier om te recyclen waar ik heel erg achter sta. Echter, polypropyleen 0,8 mm stond in een eerder door jullie gepubliceerd schemaatje als niet te snijden met mijn 40 Watt CO2 laser. Bovendien zit in de kratjes ook HDPE 4 en 5 mm dat in jullie eigen schemaatje voor laserbaar materiaal voor mijn 40 Watt CO2 laser niet voorkomt. Begrijpelijk, want het smelt nogal en is daardoor niet eenvoudig te snijden. Het kan wel, maar vergt wat ervaring en veel testen.

19 januari 2026
Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)