Ze verdienen niet eens 1 ster!
Ze verdienen niet eens 1 ster!
Op 29 juli moesten wij onze reis annuleren omdat onze zoon plotseling overleed. 3 dagen voor we zouden vertrekken. Nu, 23 oktober!!! hebben wij nog steeds geen antwoord of ze ons een officieel document kunnen verstrekken van de annulering.
Geboekt via booking.com [ook al zo'n oplichtersbende] na de bevestiging doorgelinkt naar lastminut, misschien niet goed opgelet maar wij dachten bij booking te hebben geboekt maar die trekken hun handen na de bevestiging er helemaal vanaf dus ben je overgeleverd aan een organisatie waarvan wij nu nog steeds niet weten waar die precies zit. Spanje? Zwitserland? Frankrijk?...schiet ons maar lek. Probeer dan maar eens contact te krijgen. Moeilijker dan moeilijk!
We zouden vliegen met de KLM wat achteraf een Frans ticket bleek te zijn, de KLM een annulering door het overlijden van je zoon geen reden voor annulering zou zijn vertelde lastminut ons, en alles in het Frans he... [je boekt toch volgens mij bij een Nederlandse site...]
Of je dat er allemaal bij kunt hebben als je kind plotseling overlijdt. Buiten alle ellende van 13 mails, 2 app gesprekken en nu bijna 3 maanden verder krijg je bij hun geen poot aan de grond behalve loze woorden en beloftes dat ze je boeking nu als prioritijd gaan behandelen hoor. Ja, dat merken we.
Mensen, boek nooit, maar dan ook nooit bij deze organisatie of booking want als er iets is geven ze niet thuis en je hebt alleen maar bakken vol ellende.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2 zou ik maar zeggen! DOE HET NIET