1. Reisbureau
  2. Excursiebedrijf
  3. Touroperator
  4. Reiszoekmachine

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Met 1,4 miljoen vakantiegangers en een omzet van € 1,5 miljard in 2011 is TUI Nederland marktleider in de Nederlandse reisbranche. We voeren de reismerken Arke, Holland International, KRAS, ROBINSON, Sunplugged, KidsWorldClub, Sunrise, Goed Idee Reizen en Lastminute.nl. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij ArkeFly. Het beeldmerk van TUI Nederland is de kenmerkende smile. Naast het feit dat de smile is opgebouwd uit de drie letters T, U en I, komt hij ook terug in onze spirit: More than a smile. TUI Nederland is onderdeel van TUI Travel PLC, met wereldwijd ruim 200 reismerken in 27 landen.

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Ze verdienen niet eens 1 ster!

Ze verdienen niet eens 1 ster!
Op 29 juli moesten wij onze reis annuleren omdat onze zoon plotseling overleed. 3 dagen voor we zouden vertrekken. Nu, 23 oktober!!! hebben wij nog steeds geen antwoord of ze ons een officieel document kunnen verstrekken van de annulering.
Geboekt via booking.com [ook al zo'n oplichtersbende] na de bevestiging doorgelinkt naar lastminut, misschien niet goed opgelet maar wij dachten bij booking te hebben geboekt maar die trekken hun handen na de bevestiging er helemaal vanaf dus ben je overgeleverd aan een organisatie waarvan wij nu nog steeds niet weten waar die precies zit. Spanje? Zwitserland? Frankrijk?...schiet ons maar lek. Probeer dan maar eens contact te krijgen. Moeilijker dan moeilijk!
We zouden vliegen met de KLM wat achteraf een Frans ticket bleek te zijn, de KLM een annulering door het overlijden van je zoon geen reden voor annulering zou zijn vertelde lastminut ons, en alles in het Frans he... [je boekt toch volgens mij bij een Nederlandse site...]
Of je dat er allemaal bij kunt hebben als je kind plotseling overlijdt. Buiten alle ellende van 13 mails, 2 app gesprekken en nu bijna 3 maanden verder krijg je bij hun geen poot aan de grond behalve loze woorden en beloftes dat ze je boeking nu als prioritijd gaan behandelen hoor. Ja, dat merken we.
Mensen, boek nooit, maar dan ook nooit bij deze organisatie of booking want als er iets is geven ze niet thuis en je hebt alleen maar bakken vol ellende.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2 zou ik maar zeggen! DOE HET NIET

23 oktober 2025

Oplichters. Twee keer opgelicht

op de laatste klik voor het boeken NA HET CONTROLEREN VAN DE GEGEVENS hebben ze nog even snel 40 euro annnuleringesverzekering in mijn winkelmandje gestopt. Dit is misleiding en ik kan er ook niets aan doen want het telefoonnummer zegt dat ik niet mag bellen en dat ik de chat moet openen op de website. De chat op de website is kapot.

Ben ik er weer ingetrapt bij lastminute. Het zijn oplichters en je moet er niet in zee mee gaan want je ontkomt er niet aan om ff goed te grazen genomen te worden. Hun verdienmodel is dat je dit in een rechtzaak moet gaan uitvechten en dan moet je maar een opname hebben van de boeking.

Update: telefonisch zegt en bot dat je de chat moet gebruiken. De chat werkt niet. Emails die ik stuur worden direct de prullenbak in gedaan. Er is geen contact te krijgen met Lastminute. Als ik een account aan wil maken op hun website dan is er "toevallig" een storing, dus dat mag ook niet. Dat is een mooi businessmodel.

24 augustus 2025

Ik wilde mijn datum wijzigen en heb dit…

Ik wilde mijn datum wijzigen en heb dit netjes binnen 24 uur doorgegeven. Ik had een hotel, vlucht en auto gehuurd. Nu blijkt dat ik zelf het hotel moest bellen om de wijziging door te geven, wat ik ook heb gedaan. Het enige wat ik vroeg, was om mijn vlucht te wijzigen. Al vier dagen ben ik bezig met hun slechte chatservice, en ik ontdekte dat er daar maar één persoon werkt. Mijn totale kosten voor vlucht, hotel en auto zijn 1050 euro, maar zij vragen ook 1050 euro om de vlucht te wijzigen. Ik gaf duidelijk aan dat je binnen 24 uur kosteloos kunt wijzigen, maar zogenaamd moet dit door de supervisor worden besproken en ze zouden zo snel mogelijk terugkomen. De service van dit bedrijf is zeer slecht en ze gedragen zich als oplichters. Boek niets via deze website, want je kunt fluiten naar je geld.

21 oktober 2024

SCAMMERS. DONT BOOK

Ik heb een 2 tickets geboekt voor ongeveer 1200 euro met een verzekering:
"Annulering van de boeking: voor eender welke reden". dus ik heb de boeking na paar dagen helaas moeten annulering.. uiteindelijk krijg ik 4 fu*&^%@ nutteloos vouchers waarmee de totale waarde 350 euro is.( ik kan deze 4 ook niet te gelijk gebruiken voor 1 boeking)
Waarom staat het niet op ( bij die verzekering) dat jullie een deel terug zoude betalen als ik de boeking zou annuleren?
ik ben dus zo'n 850 euro kwijt door deze oplichters.
SCAMMERS. DONT BOOK WITH THEM

18 maart 2023

Koffers klaar zetten en dan op het internet kijken

Het woord last minute zegt het natuurlijk al, maar hier moet je echt superrapide kunnen reageren om de juiste prijs nog te krijgen. De hotels zijn natuurlijk niet de speciale en individuele kleine hotelletjes maar meer de massabedrijven, daarom zijn de prijzen ook zo superlaag.

16 september 2011

Top!

Weinig op aan te merken, alleen had soms de communicatie iets beter gekund. Wel goede vakantie gehad ;)

10 september 2011
Reviews in alle talen tonen. (12 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken