Lastories Reviews

4,5

Kwalitatief zeer maar dan ook zeer goede producten voor een ongelofelijk schappelijke prijs! Heel keurig en netjes ingepakt, zelfs met een vriendelijke kaartje/bedankje. Ik heb het bij meerdere mensen... Toon meer

Bestelling geplaatst: amazoniet lichte kleur. PostNL zou hem bezorgen. Helaas is PostNL mijn pakketje kwijtgeraakt. Contact opgenomen met LaStories. In de dagen/3 weken dat dit liep, hielden zij mij n... Toon meer

Echt praaachtige sieraden. Super snelle service, leuk ingepakt en fijne klantenservice. Als ik meer sterren kon geven dan 5 had ik dat gedaan. Echt top!

Ondanks dat mijn bestelling niet volledig geleverd kon worden omdat er een ring out of stock was, had ik heel fijn contact en mocht ik zelf een vervangende ring uitkiezen (en kreeg ik advies). Daar... Toon meer

1. Sieradenwinkel

Meer liefde, moed of balans, dat zou je toch iedereen wel willen geven? Dat is precies wat de sieraden van Lastories doen: ze vertellen een verhaal en brengen een gevoel over. Alle sieraden hebben een edelsteen met een betekenis die je wakker schudt, je de weg wijst, of je inspireert. Iedere keer als je naar het sieraad kijkt, word je herinnerd aan de betekenis van de steen en sta je daar even bij stil. Zo manifesteer je het leven van je dromen!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼

Super mooie sieraden! Heb al meerdere malen een bestelling geplaatst. Zowel voor mezelf, voor m’n dochter als voor anderen om cadeau te geven. Super leuk en persoonlijk 🥰

25 februari 2025

Super lief, dankjewel voor je review en AL je mooie bestellingen! Liefs, Joni

Super!

Altijd netjes en snel! Heel blij met de mooie producten. Ik heb al vaker besteld, dit was ook zeker niet de laatste keer! :)

26 januari 2025

Antwoord van Lastories

Super leuk om te horen en dank voor je review!

Goede ervaringen

Heb voor de 2e keer besteld en was weer een hele fijne ervaring.
Netjes ingepakt met een kaartje erbij en snel ontvangen.. zeer tevreden !!!

26 januari 2025

Antwoord van Lastories

Altijd fijn om te horen, dankjewel!

Verkeerde kettinkje.…

Ik had een gouden ipv zilveren kettinkje ontvangen.
Nadat ik dit gemaild - en gemeld had, kreeg ik al heel snel bericht terug dat ze dit voor me in orde zouden maken.
Het gouden kettinkje heb ik opgestuurd en krijg daar de zilveren voor terug, top!

15 januari 2025

Fijne webwinkel en live sale via instagram

Mooie sieraden en edelstenen. Fijn laagdrempelig contact gehad. Ik kon heel makkelijk een extra item laten toevoegen aan mijn al betaalde bestelling. Dit met contact via instagram. Dit is service en contact zoals je het wil hebben.

4 november 2024

Lastories levert kwaliteit

Lastories levert kwaliteit, keer op keer! En dan doen ze ook nog eens snel. Contact met ze gaat ook ronduit vloeiend. Mooi ingepakt en met een persoonlijke boodschap.

10 september 2024