Lastories Reviews

4,5

Kwalitatief zeer maar dan ook zeer goede producten voor een ongelofelijk schappelijke prijs! Heel keurig en netjes ingepakt, zelfs met een vriendelijke kaartje/bedankje. Ik heb het bij meerdere mensen... Toon meer

Echt praaachtige sieraden. Super snelle service, leuk ingepakt en fijne klantenservice. Als ik meer sterren kon geven dan 5 had ik dat gedaan. Echt top!

Ondanks dat mijn bestelling niet volledig geleverd kon worden omdat er een ring out of stock was, had ik heel fijn contact en mocht ik zelf een vervangende ring uitkiezen (en kreeg ik advies). Daar... Toon meer

1. Sieradenwinkel

Meer liefde, moed of balans, dat zou je toch iedereen wel willen geven? Dat is precies wat de sieraden van Lastories doen: ze vertellen een verhaal en brengen een gevoel over. Alle sieraden hebben een edelsteen met een betekenis die je wakker schudt, je de weg wijst, of je inspireert. Iedere keer als je naar het sieraad kijkt, word je herinnerd aan de betekenis van de steen en sta je daar even bij stil. Zo manifesteer je het leven van je dromen!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Problem solved!

Bestelling geplaatst: amazoniet lichte kleur. PostNL zou hem bezorgen. Helaas is PostNL mijn pakketje kwijtgeraakt. Contact opgenomen met LaStories. In de dagen/3 weken dat dit liep, hielden zij mij netjes op de hoogte, beantwoordden ze alle vragen die ik had. Er werd afgelopen week een nieuwe ketting naar me opgestuurd en vandaag kwam deze beauty binnen!

17 augustus 2022

Antwoord van Lastories

Fijn om te horen dat je blij bent met de oplossing! Heel veel plezier met het dragen van de ketting.

Fantastisch!

Super snel verzonden en overtreft mijn verwachtingen! Ga hier heel snel weer bestellen!

16 augustus 2022

Antwoord van Lastories

Wauw wat een mooie review, dankjewel!

Wat een mooi kettinkje

Wat een mooi kettinkje! En wat een top service. Het slotje sloot niet goed en ik heb direct een nieuwe ontvangen. Joni reageerde direct. Heel fijn!

11 augustus 2022

Antwoord van Lastories

Fijn om te horen, bedankt voor de mooie review!

Erg blij mee!

Heel erg blij met mijn Amazoniet ketting. Snelle levering en mooi ingepakt!
Erg blij mee!

9 augustus 2022

Antwoord van Lastories

Goed om te horen, heel veel plezier met dragen!

Prachtige sieraden

Prachtige sieraden met mooie edelstenen. Ik had laatst een vraag en werd snel en lief op gereageerd! Zeker een aanrader om eens te kijken

Antwoord van Lastories

Wat goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt met onze klantenservice. Bedankt voor je mooie review.

Amazing jewellery!

Echt een superleuk bedrijf met telkens weer wat nieuws! Ik ben mega fan en heb inmiddels al heel wat sieraden hier gekocht voor mezelf en voor vriendinnen. Love it!!! Ook de service is top. Altijd snel antwoord! Dikke aanrader!

Antwoord van Lastories

Ik kan jou denk ik wel onze grootste fan noemen! We zijn heel dankbaar voor een klant als jij :)

Al vanaf dag 1 fan van Lastories

Al vanaf dag 1 fan van Lastories. Elke keer weer nieuwe leuke sieraden erbij! Ook de verpakkingen worden steeds leuker, het is elke keer wen cadeautje om mijn bestellingen te ontvangen.
Materiaal is goed, goud blijft ook echt goud en verkleurd dus niet. Dus erg blij met mijn sieraden van Lastories.

Super goed geholpen

Wauw! Ontzettend blij met mijn mooie ketting en ringen die ik hier heb gekocht. Super snelle levering en ook met vragen ben ik goed en vriendelijk geholpen.

Ik ben fan!

Dit is sinds kort mijn favoriete webshop voor super mooie sieraden met een betekenis. Ik shop hier ook heel graag cadeautjes voor mijn vriendinnen. En eindelijk een merk gevonden waarvan de sieraden niet verkleuren, het materiaal is van super goede kwaliteit! In slaap, douch en doe alles met de sieraden en ze verkleuren niet! De service is top en altijd een snelle levering.
Echt een aanrader dus!

4 augustus 2022

De klant is hier koning.

Mooie artikelen voor betaalbare prijzen!
Leuk verpakt en snel geleverd. Persoonlijk contact is snel en prettig.
Ook retourzenden en geld terug is geen probleem. De klant is hier koning!

Antwoord van Lastories

De klant is bij ons zeker koning! Fijn dat je het ook zo hebt ervaren. Heel erg bedankt voor de mooie review.

Superfijn bedrijf

Al vaker besteld. Altijd een snelle levering, heel mooi en met liefde verpakt en hele mooie sieraden. Bij vragen kun je ze altijd benaderen en je wordt altijd goed en persoonlijk geholpen. Superfijn bedrijf!!!

Antwoord van Lastories

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

Super mooie ringen! 😍

Ik heb een ringetje met amethist en eentje met maansteen, super mooie ringen! 😍 Ik draag ze elke dag en ze zien er nog altijd even goed uit! Zeer tevreden!! 🥰

Antwoord van Lastories

Dat zijn twee prachtige stenen! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

Top service

Top service
Een ontzettend mooie ring gekregen , maar deze bleek een productie fout te hebben, kosteloos een nieuwe opgestuurd gekregen terwijl dit buiten de garantie tijd viel.

Ontzettend mooie producten voor een mooie prijs

Antwoord van Lastories

Fijn dat het naar jouw tevredenheid is afgehandeld! Bedankt voor de mooie review.

Super!

Super fijne service en goede kwaliteit sieraden!

Antwoord van Lastories

Goed om te horen! Bedankt voor de mooie review.

Snelle levering. Zo leuk verpakt. Was gewoon een cadeautje voor mezelf. Prachtige producten, nog mooier in het echt.

1 augustus 2022

Antwoord van Lastories

Zo leuk om te horen! Wij doen ons best er een feestje van te maken, fijn dat je het zo hebt ervaren.