W regulaminie informacja o codziennym kontakcie telefonicznym. Sytuacja pilna i nagła przytrafiająca się w niedzielę - brak kontaktu od ręki, bowiem infolinia nie jest dostępna tego dnia. Brak zgodnoś... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Lecialem z podrecznym bagazem bez nadawania ciezszego bagazu. Przeszlismy bez problemow 1 Kontrolle. NIESTETY w drugiej okazalo sie ze moja Zona ma kuferek o 10cm wiekszy. Musielismy doplacic... Toon meer
Nie zdążyłam na wyznaczony lot,ze względu na olbrzymie korki w drodze na lotnisko.Musiałam wykupić bilet na następny dzień.W tym momencie spotkałam się ze zrozumieniem i miłą obsługą oraz pomocą pod k... Toon meer
Podoba mi się możliwość sprawdzenia różnych konfiguracji szukanego lotu w całym miesiącu. Uzyskane informacje o lotach zawierają dokładne dane: skąd i dokąd, godziny lotu, przewoźnik :). Niestety, nie... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Wszystkie linie lotnicze w jednym miejscu.
Contactgegevens
Andrzejewskiego 5/3, 60-119, Poznań, Polen
- biuro@latamy.pl
- latamy.pl
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Pierwszy raz i porażka
Pierwszy raz i porażka. Bilety były zamówione i zapłacone a po dniu kazali dopłacić 1 rys. Mogłam wybrać inne loty.
Karty pokładowe dzień przed wylotem
Karty pokładowe dzień przed wylotem, dla osób starszych, które nie mają smartfona problem z drukiem na ostatnią chwilę w obcym kraju. 2-3 dni wcześniej było by OK.
Sprawdzona rzetelna firma
Od kilku lat zamawiam bilety na latamy.pl i nigdy nie miałem żadnych problemów z biletami, miejscami w samolocie czy też bagażem. Śmiało polecam usługi. Zawsze na czas informują o przeprowadzeniu odprawy lub jak ktoś chce mogą to zrobić za Was. Polecam
Miałem zaszczyt pierwszy raz lecieć…
Miałem zaszczyt pierwszy raz lecieć liniami lotniczymi. Powiem zwięźle,wrażenia obłędne. Gdzie poznałem znaczenie podróż. Zachęcam i będę wszystkich zachęcał do podróżowania przez Latamy.pl
Super ,będę z Wami latać kiedy tylko…
Super ,będę z Wami latać kiedy tylko będę mogła i zaoszczędze na kolejny.Jestescie wspaniali,córka zachwycona.Na koniec lotu prezencik-odwiedziła pilota ❤
Dziękujemy
Miła i pomocna obsługa .
Wszystko było ok.
Bardzo dobra i szybka obsługa
Prosiłam o dopisanie drugiego imienia…
Prosiłam o dopisanie drugiego imienia do karty pokładowej, firma po kilku e-mailach zażyczyła sobie 200zł za tą usługę .Na lotnisku linia lotnicza zrobiła to za darmo. Mam wrażenie że zostałam potraktowana jak natręt i przeszkadzałam moimi e-mailami w pracy .
dobrze załatwiona sprawa
dobrze załatwiona sprawa; mimo zgłoszenia zmiany adresu mail nie dokonano zmiany do wysyłki kart pokładowych na zmieniony adres
Rezerwowałam bilet dla mamy
Rezerwowałam bilet dla mamy. Wszystko przebiegło sprawnie i czytelnie. Duży plus za wybór miejsc jak i ubezpiecznia.
super
Wszystkie informacje jakie otrzymywałam były jasne i klarowne. Wszystko przebiegło prawidłowo.
Uwaga na bagaże podręczne
Szanowni Państwo
Pierwszy raz korzystałem z Państwa usług i zamawiałem bilety dla siebie i moich znajomych ( w sumie 5 osób )Po zarezerwowaniu biletów stwierdziłem że wysokości walizek mojej żony i dwójki moich znajomych w bagażu podręcznym są o 7 cm wyższe niż dopuszczalne w liniach easy jet. Zadzwoniłem wtedy do Waszego pracownika z zapytaniem co mam zrobić i czy mogę dokupić większy rozmiar bagażu podręcznego. Usłyszałem wtedy że nie ma potrzeby bo kilka centymetrów nie ma znaczenia. Niestety na lotnisku Teneryfie przy bramce ustawiono formy wzorcowe i walizki mojej żony i dwójki moich znajomych nie mieściły się ( przeszkadzały kółka walizek ). Moja żona zapłaciła 58 euro i z tym się pogodziłem ale było mi głupio gdy moi znajomi ( małżeństwo) musiało zapłacić 2 razy po 58 euro czyli w sumie 116 euro. Pomyślałem wtedy że uznali , że to przeze mnie … było mi przykro ale przecież dzwoniłem do Państwa i upewniałem się… Proszę na przyszłość informować klientów że w przypadku nawet minimalnych różnic bagażu podręcznego dokupować większy rozmiar.
Serdecznie Pozdrawiam
Procedura znalezienia i zakupu biletów i check-in
Procedura znalezienia i zakupu biletów przebiegła poprawnie. Natomiast wykupiłem usługę check-in zakładajac, że LATAMY zrobi to tuż po udostępnieniu przez linię lotniczą możliwości check-in i w ten sposób będę miał szansę na lepsze miejsca. Niestety "trafiły" nam sie jedne z najgorszych miejsc. W drodze powrotnej, po otwarciu możliwości check-in, czekałem prawie cały dzień na informację od LATAMY, że check-in został zrobiony, ale nie doczekałem sie i w końcu zrobiłem to sam. To niestety nie było w porzadku.
Profesjonalna rozmowa pracownika że mna
Jestem zadowolony i całkowicie…
Jestem zadowolony i całkowicie przekonany co do Polskich linii lotniczych .Bezpieczeństwo podczas lekkiego startu jak i mięciutkiego lądowania .Było bardzo miło i przyjemnie polecam.
Nie jesteście upoważnieni do sprzedaży…
Nie jesteście upoważnieni do sprzedaży biletów Ryanair.W związku z tym musiałam przejść upokarzajaca i długa procedurę uwierzytelniania tożsamości, gdy chciałam dokupic bagaż do biletu

Antwoord van Latamy.pl
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.